Projektleder til [xxxxx] Program- og Projektledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

”Vi leder efter dig, der vil arbejde med projektledelse på tværs af en stor organisation og i et fagligt fællesskab med andre dygtige projektledere. I vores team skal du være med til at oversætte strategi til succesfulde projekter, skabe fremdrift og resultater, sikre overblik og fremme samarbejde mellem mange interessenter,” siger leder af PFA’s Program- og Projektledelse, Søren Ranegaard Hammer.

Du skal være med til at bane vej for en ny dataplatform i PFA

Som projektleder i Program- og Projektledelse bliver du en del af et fagligt dygtigt team af projekt- og programledere, der driver og koordinerer en lang række projekter på tværs af PFA og sammen med PMO skaber sammenhæng mellem PFA’s strategi, programmer og projekter. Vi styrer store programmer og projekter i alle dets faser og sikrer overblik over vores samlede portefølje på tværs af PFA’s forretning. Du kan se frem til en hverdag, hvor du i stor udstrækning driver de projekter, som du har ansvar for. Du har både tid til fordybelse, samarbejde med dine kolleger, møder med projektdeltagere og tæt koordinering med IT og vores agile udviklingsorganisation. Du er også med i faglige fælleskaber med fokus på at udvikle projektledelsesværktøjer. Du bliver fra starten en del af et centralt program i PFA, der skal sikre udvikling af en ny dataplatform på tværs af forretningen. Du bliver en del af programledelsen sammen med en senior programleder, og du får mulighed for at lære en masse gennem opgaverne.

Dine nøgleopgaver er at:

  • tage ansvar for og deltage i alle projektfaser herunder planlægning, eksekvering og implementering
  • sikre fremdrift i alle projekts faster og effektivt samarbejde med projekternes interessenter
  • bruge og udvikle din værktøjskasse som projektleder ved at facilitere og understøtte diverse processer, holde workshops og møder
  • skabe et stort netværk, som gør dig i stand til at navigere i de forskellige dele af PFA’s forretning.

Du har erfaring med projektledelse og er interesseret i IT

Vi søger dig, der:

· har mindst et par års erhvervserfaring fra en større organisation – offentlig eller privat

· har erfaring med projektledelse, kommunikation og økonomi

· er interesseret i IT og er i stand til at omsætte krav til projektleverancer

· er struktureret, har masser af gå-på-mod og vil trives med mange forskellige interessenter.

Du får indblik i hele PFA

Vi er otte program- og projektledere i teamet og er forankret i PFA’s udviklings- og it-organisation, Produkter & Udvikling. Teamet hører til afdelingen Portefølje & Projekter, der også omfatter PFA’s PMO-team. Du får derfor en unik placering og mulighed for at arbejde i store dele af PFA’s forretning. Hos os får du et arbejdsliv med work-life balance og fokus på din udvikling og trivsel. Du har mulighed for at arbejde hjemme to dage om ugen, ret til at gå ned på 80% arbejdstid og får personalegoder ud over det sædvanlige med én samlet lønpakke med arbejdsgiverbetalt pension og feriefrihed. Du får et job med adgang til mange karriereveje i PFA, der er en stor arbejdsplads med mange muligheder, afdelinger og faggrupper. Samtidig vil du mærke fra dag 1, at PFA har en samfundsansvarlig agenda, der også påvirker de projekter, du skal arbejde med. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du kan købe take away til familien eller morgenmad. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub.

Vi ser frem til at høre fra dig

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 15. marts 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Program- og Projektledelse, Søren Ranegaard Hammer, på e-mail: [email protected] eller tlf.: 29 72 40 27.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    ➡️ Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks stærkeste digitale bureauer? ➡️ Er du vild med digitalt marketingindhold og up to date på de nye digitale trends? ➡️ Er du nysgerrig på di..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Opportunity Are you excited about shaking things up in asset management? Maersk is undergoing an all-encompassing transformation to deliver truly integrated logistics by providing end to end logi..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i København NV

    Til vores tegnestue i København leder vi lige nu efter en erfaren landskabsarkitekt og projekteringsleder, der – ligesom os – tror på, at skønhed skaber forandring. Vi vil inspirere, udfordre og en..
    • Projektleder
    • København NV
    Få mere info
  • Projektleder i København Ø

    Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål? Er du passioneret omkring at skabe innovative infrastrukturløsninger og besidder den .
    • Projektleder
    • København Ø
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som projektleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer