Projektleder med særligt fokus på mindre byggesager til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vi søger en projektleder, med kompetencer indenfor håndtering af mindre byggesager for nogle af kab`s mange kunder, så vil du gerne have en spændende arbejdsdag præget af kundeansvar, byggesager og kundeservice? Så er du måske vores nye projektleder.

Du bliver en del af teamet i kab, der har ansvaret for en række af kab’s særlige kunder og projekter. Dit fokus bliver, sammen med én kollega, at forestå projektledelsen af en række mindre byggesager. Det vil i praksis være at varetage interesserne for bygherre, have dialog med rådgivere og entreprenører, samt sikrer at kunderne oplever en god kommunikation og information. Eller skrevet på en anden måde – vores kunder skal føle nærvær, kvalitet til tiden og den plads til forskellighed, vi praktiserer overfor kunderne i kab-Fællesskabet.

Du skal kunne trives i en hverdag, hvor du kan håndtere at have opgaver af forskellig både projektmæssig og administrativ karakter, og du skal bistå dine kunder samt kollegaer med at yde en god kundeservice overfor kab’s kunder.

Vi arbejder teambaseret og hjælper hinanden på tværs af faggrænser. Det er derfor vigtigt, at du har stærke sociale kompetencer, er god til at skabe relationer og tager ansvar for, at opgaverne løses. Herudover skal du have en god forretningsforståelse og evne til at sætte dig i kundernes sted, så de føler sig forstået og hørt. Du skal have en proaktiv tilgang til at tage ansvar for kundens opgaver, og tage hånd om gode løsninger. Du vil i dit team møde kolleger med vidt forskellige kompetencer, og vi har en god tradition i kab for at hjælpe hinanden, og alle forventes at bidrage til det gode arbejdsmiljø. På den måde skaber vi glæde ved at gå på arbejde som smitter af på de mange kunder vi servicerer i teamet.

Hvem er du?

Du er bekendt med at håndtere bygge-, renoverings- og myndighedssager og har samtidig lyst til at arbejde med kunder. Du har enten kendskab til branchen som eksempelvis driftschef, ejendomsleder, serviceleder eller lignende, alternativt kommer du med et kendskab til byggebranchen som bygningskonstruktør, rollen som entreprenør eller med en solid håndværksmæssig baggrund.

Det vigtigste er dog din tilgang til at lykkes med at skabe gode relationer og tilfredse kunder, samt modet på at håndtere sager i gråzonen mellem drift og vores byggeafdeling, samt udvikle et koncept herfor. Der kan forekomme aftenmøder i jobbet, men da porteføljen primært består af kunder med mulighed for afholdelse af disse i dagtimerne, vil dette være begrænset. Det forventes at du har eget transportmiddel til rådighed.

Derfor forventer vi, at:

· Du er god til at skabe relationer

· Din profil for at varetage jobbet kan være forskelligartet

· Du kan håndtere mindre byggesager

· Du er en stærk kommunikator; både på skrift og i tale

· Du har en proaktiv tilgang til opgaveløsning

· Du er selvstændig, struktureret, administrativt stærk og formår at styre processer

· Du trives med at indgå i et tæt og forpligtende team-samarbejde

Hvis du mener at kunne komme med ovenstående, kan vi til gengæld tilbyde dig:

· Et udfordrende og udviklende job i et team med engagerede og fagligt stærke kollegaer

· Gode muligheder for karriereudvikling, efteruddannelse samt faglig og personlig udvikling

· En hverdag præget af kollegial sparring

· En arbejdsplads i et helt nyt hus på Enghavevej tæt på Carlsberg station

· Kantineordning, en sundhedsordning, en meget aktiv personaleforening med forskellige tilbud til medarbejderne og meget andet

· Løn og pension i henhold til gældende overenskomst

Sådan søger du
Søg stillingen via linket www.kab-bolig.dk under ’job’. Der er ansøgningsfrist den 19. marts 2023, men tøv ikke med at sende din ansøgning, da vi forbeholder os retten til at afslutte stillingen tidligere, hvis den rette kandidat viser sig. Ansættelse hurtigst muligt eller 1. maj 2023. Du skal være indstillet på, at der benyttes personlighedstest i forbindelse med rekrutteringen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkundechef Mikkel Kjøgx på tlf. nr. 33 63 12 95 eller [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København SV

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    ➡️ Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks stærkeste digitale bureauer? ➡️ Er du vild med digitalt marketingindhold og up to date på de nye digitale trends? ➡️ Er du nysgerrig på di..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Opportunity Are you excited about shaking things up in asset management? Maersk is undergoing an all-encompassing transformation to deliver truly integrated logistics by providing end to end logi..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Brænder du for Energy Management? Og ønsker en central rolle i implementeringen af energioptimerende løsninger hos vores kunder og samtidig have ansvar for tværfaglige projekter? Har du stærke komp..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 4
31. marts 2024 3
30. marts 2024 4
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3
23. marts 2024 3
22. marts 2024 3
21. marts 2024 2
20. marts 2024 2