Handicaphjælper søges til aktiv, udadvendt 25-årig mand med cerebral parese og kørestolsbruger, 32 timer om ugen - Ga...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Erfaring er ikke et krav, da oplæring vil finde sted. Du vil blive en del af et velfungerende team, hvor vi har en munter omgangstone. Jeg bor i eget hus i Galten, mellem Århus og Silkeborg.

Jeg er en udadvendt ung mand, jeg er meget aktiv og er ansat som it-supporter på en skole i

Skanderborg Kommune.

Arbejdsopgaver: Du skal bl.a. hjælpe med personlig hygiejne og ved forflytninger, være mine ben og arme når jeg ikke kan nå, eller flytte ting samt køre bilen, når min krop er for træt. Hjælpe med at lave mad og hjælpe med praktiske gøremål både i og omkring huset samt når vi er ude. Jeg har desuden en hund, som du også skal hjælpe mig med, så du må gerne være glad for dyr.

Du kan være kvinde eller mand, sandsynligvis mellem 20 – 35 år, skal have kørekort og ikke

være nervøs for at køre/parkere en handicapbus. Jeg kan for det meste forflytte mig selv, men

skal bruge hjælp når jeg bliver træt. Du skal være stabil og fleksibel samt punktlig. Alt efter situationen, skal du kunne træde i baggrunden. Det er meget vigtigt, at du kan underholde dig selv, når du ikke udfører hjælperopgaver og klar til at hjælpe, når jeg har brug for din hjælp. Du skal sandsynligvis have bil, da det kan være en udfordring med offentlig transport i ydertimer.

Jobbet: Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer med fast rul, fortrinsvis fordelt på 2 dage om ugen. Jeg skal bruge hjælp fra kl. 6.30 til 23 i hverdagene, samt skiftende tider i weekenderne, afhængig af aktiviteter. Du skal sørge for din egen mad. Skulle der være andre udgifter forbundet med aktiviteter udenfor huset, så betaler jeg naturligvis dem.

Det vigtigste ved jobbet er at vi har god kemi, da vi er sammen i mange timer hver dag.

Du skal have et tidsperspektiv i forhold til ansættelsen på minimum 6 måneder og gerne

længere.

Du vil blive ansat gennem LOBPA, og dermed vil være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE og FOA – se evt. www.LOBPA.dk

Ansøgning sendes til [email protected], hvor du skriver dit fulde navn, adresse, telefon

nummer, din alder, baggrund, lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil være handicaphjælper

hos mig.

Ansøgningsfrist 19. marts 2023, men send gerne ansøgning hurtigst muligt. Der kaldes løbende til samtaler. Ansættelse pr. 1. april 2023 eller snarest derefter.

LOBPA varetager arbejdsgiverbeføjelserne for denne ordning. Det er alene LOBPA, der er bemyndiget til at ansætte og opsige handicaphjælpere. Du ansættes derfor gennem LOBPA, der er omfattet af overenskomst for handicaphjælpere, se mere på www.LOBPA.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Galten
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Åbyhøj

    Vi søger omsorgsmedhjælpere og faglærte SSH/SSA til respiratoriske teams i trekantsområdetVi søger afløsere i følgende faggrupper, omsorgsmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere samt social- o..
    • SOSU-hjælper
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en SOSU-hjælper der brænder for at skabe sammenhængende forløb hos vores borgere. Du vil være en del et tværfagligt team som samarbejder tæt og intensivt om rehabilitering af bor..
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (studiejob) i Århus

    Om jobbet:Stillingen er i dagvagtVi ønsker at skabe de bedste rammer og muligheder for vores borgere og sammen med vores borgere, til et liv i fællesskab, og med livskvalitet for det enkelte mennes..
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Østjylland

    Er du fagligt stolt, og sætter du en ære i at skabe tryghed og øget livskvalitet for den enkelte borger i hjemmeplejen? Er du uddannet social- og sundhedshjælper med mod på masser af faglige udford..
    • SOSU-hjælper
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1