Talknuser, tovholder, indkøber, planlægger med sekretærflair?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Er du vores nye talknuser, tovholder og planlægger, med sekretærflair?

Elsker du tal, procenter, indkøb, planlægning, sekretærarbejde, finde dimser på internettet, ringe og snakke med mennesker du ikke kender og nye firmaer, du måske aldrig har hørt om. Kan du lide orden og det at have styr på aftaler, overenskomster, ansættelseskontrakter, fakturering og lejekontrakter. Er du glad for IT, computere, nye apps, mobiltelefoner og måske endda sociale medier?

Synes du også, det er vildt provokerende at betale 45 kroner for en tube tandpasta, når man kan få en til en femmer. Undrer du dig også over, at en indkøbsaftale hos producenten er meget dyrere end den samme dims som alle frit kan købe i den lokale butik uden en rabataftale. (og undrer du dig også hvor mange fejl der i denne annonce – fordi du ikke har rettet den?).

Har du et godt overblik, og kan du arbejdsplanlægge for +40 medarbejdere, så de kan koncentrere sig om deres fantastiske arbejde, uden at de skal bekymre sig om, hvorvidt timer og tillæg passer. Har du et blik for sygefravær, mandagssyge, dyre vikartimer, overarbejde der løber løbsk, og har du et hjerte for vores vigtigste kerneydelse, nemlig vores beboere?

Har du læst helt hertil, og er du stadig er frisk på at sende en ansøgning, så er der sandsynlighed for, at du er vores nye medarbejder!

For at gøre en lang historie kort, så har vi brug for følgende kvalifikationer til den nye sekretær, der på sigt skal afløse verdens bedste Lisbeth og mange af de områder, hun i dag tager sig af.

Du skal være:

  • En talentfuld talknuser
  • Systematisk & struktureret
  • En punktlig, perfektionistisk planlægger

Hos os kan du udvikle dig personligt og fagligt i en organisation, der ikke behøver være forandringsparat, fordi vi hellere vil være dem, der løbende forandrer os. Vi vil gerne blive dem, der tør at sætte fodspor og gå forrest.

Du kan komme fra mange forskellige fag og uddannelser, bare du tænker på, at alt hvad vi gør, er en forretning, der i sidste ende handler om at passe på pengene, så vi kan bruge dem på, at vores beboere får et rigtig godt ældreliv, med masser af faglig kvalitet og gode oplevelser. Vi gider ikke bruge penge på overarbejde, sygefravær, dårlig planlægning og dyre leverandører, og det er præcis derfor, vi har brug for dig.

Du refererer direkte til forstanderen, og du får sparring af hele ledelsesteamet. Vi sørger for en lang og grundig indkøringsperiode. Har du brug for struktur, kan du selv være med til at skabe den; men kan du ikke trives, når dagsordenen i den praktiske hverdag kan skifte fra time til time, samtidig med at du skal holde styr på flere processer på samme tid, så er jobbet nok ikke dig.

Processen:

Når du har sendt din ansøgning, og du på papiret er kvalificeret, så indkaldes du til en rundvisning på hjemmet, hvor vi fortæller lidt mere konkret om, hvad det er, vi søger. Du oplever miljøet og møder de mennesker, du skal arbejde sammen med og bliver klogere på vores forventninger til dig, så du kan danne dig et billede af os, og om du vil fastholde din ansøgning.

Hvis du og vi stadig tror på hinanden, så indkalder vi til en formel ansættelsessamtale, hvor vi går i dybden med hvem du er.

Efter samtalen vil du samme dag eller hurtigt derefter få at vide om jobbet er dit.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Middelfart
  • Onsdag den 03. maj 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kerteminde

    Kan du ikke finde et ledigt job, der matcher din profil, hører vi gerne fra dig alligevel. Send os din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningslinket, hvor du også vil blive bedt om at udfylde e..
    • Administrativ medarbejder
    • Kerteminde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Langeskov

    Vil du sætte gang i karrieren og blive en del af et dynamisk internationalt salgsmiljø? Drømmer du om en uddannelse i en stor og sund virksomhed, hvor du f..
    • Administrativ medarbejder
    • Langeskov
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Svendborg

    Kunne du tænke dig at prøve kræfter med vagtplanlægning og styring af det daglige fremmøde for en stor tværfaglig gruppe af sygeplejersker og social - og sundhedsassistenter i en kompleks afdeling .
    • Administrativ medarbejder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Fyn

    Vi søger en vagtplanlægger til vores Botilbud Gyldenhuset i Langeskov.Som vagtplanlægger i Gyldenhuset bliver du en nøglespiller i arbejdet med at sikre kontinuitet i vores 4 teams og hos borge..
    • Administrativ medarbejder
    • Fyn
    Få mere info