Projektassistent til Nationalbankens bygherrefunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Om os og projektet
Nationalbanken står foran en omfattende restaurering og renovering af den ikoniske bygning i Havnegade 5. Vi har etableret en projektorganisation, som har fået ansvaret for ledelse, styring og koordinering af restaurerings- og renoveringsprojektet (ROR).

Du indgår i et tæt samarbejde med den øvrige projekt- og bygherreorganisation. I øjeblikket er vi fast 8 medarbejdere tilknyttet projektet, men på sigt skal bygherreorganisationen bestå af 10-12 medarbejdere med kompetencer inden for projekt- og procesledelse, byggeledelse, entreprisejura, økonomistyring, risikostyring, kommunikation og IKT.

Bygningen i Havnegade er tegnet af arkitekten Arne Jacobsen og opført i årene 1965-78. I 2009 besluttede den daværende Kulturarvsstyrelse at frede bygningen på grund af dens arkitektoniske og kulturhistoriske værdier. Restaureringen og renoveringen vil ske under hensyn til disse værdier.

I september 2020 flyttede bankens medarbejdere til Langelinie Allé, mens projektet gennemføres. Vi har etableret et projektkontor i Havnegade, som vil være din daglige arbejdsplads.

Dine primære opgaver i projektassistentrollen
Dine kolleger i projekt- og bygherreorganisation har en travl hverdag med mange møder. Derfor har vi brug for, at du er den, der samler alle trådene og har overblikket over de mange administrative processer og vores dokumentation. De opgaver, der lander på dit bord, kan være meget varierende, men vil primært omfatte:

  • Koordinering og forberedelse af materiale og præsentationer til diverse interne og eksterne møder
  • Koordinering af sektionsmøder, herunder samling af agendapunkter, fordeling af opgaver i samarbejde med ledelsen, referatskrivning og opfølgning på udestående punkter
  • Support til projektdirektør og projektchefer
  • Support til journalisering
  • Styring af møderækker og referatskrivning
  • Ansvar for administration af sikkerhedsgodkendelser
  • Diverse praktiske og administrative opgaver

Hvem er du?
Du har erfaring som projektassistent fra en projektdrevet organisation – gerne indenfor byggebranchen. Du er god til at holde overblik og struktur over både dine egne og andres opgaver, og du kan lide en hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Du kan lide at have med mange forskellige mennesker at gøre, og du er motiveret af at supportere en leder og et team, så de får frigivet tid til at løse deres kerneopgaver. Du har en samarbejdende tilgang til kollegaer og eksterne samarbejdspartnere og trives med at være omgivet af mange mennesker i hverdagen og får energi af at have mange kontaktflader.

Du har forståelse af it og systemer og har helt styr på Office-pakken, herunder Excel, PowerPoint og Word.

Projektet har mange interessenter, som du kommer til at indgå i tæt dialog med. Det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og opsøgende i din opgaveløsning.

Banken som arbejdsplads
Arbejdstiden deler vi mellem kontoret i Havnegade og mulighed for op til 2 ugentlige distance-arbejdsdage afhængig af din funktion og dine opgaver. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for en effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres balance mellem privat- og arbejdsliv.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores kompetencer. Vi tilbyder gode vilkår med sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, spille floorball eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Vil du vide mere



Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Restaurering og Renovering Ann-Pia Puggaard på [email protected] eller tlf. +45 6063 6340. Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte vores HR-partner Anita Ray på [email protected] eller tlf. +45 3363 6068.

Ansøgning
Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøgningsfristen er 23. marts 2023.

Vi forventer at afholde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest. Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K

Lignende jobs

  • Projektleder i København V

    Fri kontakt
    Brænder du for at drive digitale og strategiske udviklingsprojekter i tæt samarbejde med IT og forretningen, og kan du arbejde med data og processer og formidle det på en overskuelig måde? Er du i stand til at bryde gamle processer ned og skabe nye løsninger med digitalisering og AI i centrum?
    • Projektleder
    • København V
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    ➡️ Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks stærkeste digitale bureauer? ➡️ Er du vild med digitalt marketingindhold og up to date på de nye digitale trends? ➡️ Er du nysgerrig på di..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Ørestad

    Do you have experience in monitoring large construction projects and are you passionate about making your mark on exciting projects within both Metro and Light Rail, which will change and develop t..
    • Projektleder
    • Ørestad
    Få mere info