Rekrutteringsfirma

Head of Design til populært dansk modebrand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Vil du stå i spidsen for et kompetent designteam hos et anerkendt modebrand? Trives du i rollen som spillende træner, hvor du både udvikler design- og produktstrategier og har fingrene helt nede i designprocessen? Så har vi en stilling som Head of Design til dig!

Stærkt brand-DNA


Vores kunde er et dansk modefirma med et internationalt look og en stærk DNA, som sælger produkter i hele verden. Det anerkendte brand er kendt for sit høje kvalitetsniveau og den store detaljegrad, som skinner igennem på samtlige designs – og nu har du muligheden for at få stor indflydelse på udviklingen af de fremtidige kollektioner.

Vi er på udkig efter en engageret Head of Design, som kommer til at stå i spidsen for det stærke designteam bestående af dedikerede designere og konstruktører. Du vil fungere som spillende træner og kommer således selv til at være involveret i designprocessen. Samtidig bliver du en del af virksomhedens ledergruppe.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver:


  • Udvikling af brandets kollektioner inkl. designopgaver fra A-Z
  • Vedligeholdelse, tilpasning og eksekvering af design- og produktstrategien
  • Overordnet ansvar for designteamet
  • Personaleansvar inkl. afholdelse af 1:1-møder og årssamtaler
  • Sikre et tæt og konstruktivt samarbejde med både salg, indkøb og marketing samt eksterne samarbejdspartnere

Din base bliver i trekantsområdet, og du kan se frem til 30-40 rejsedage om året i form af inspirationsture og leverandørbesøg.

Motiverende ledelse og solid trendforståelse


Du kommer fra en tilsvarende stilling, hvor du har erfaring med ledelse af et designteam og gør det godt. Du kender tekstilbranchen som din egen bukselomme og har en sublim fashionforståelse og blik for at spotte trends og tendenser i markedet.

Du trives i krydsfeltet mellem strategisk og motiverende ledelse samt hands-on designopgaver, og derfor passer rollen som spillende træner dig glimrende. Du er typen, hvis engagement og proaktive tilgang smitter af på dem omkring dig, og på den vis formår du at få folk med dig på rejsen. Du er udviklingsorienteret og tør udfordre det bestående, men med stor respekt for DNA’et og den røde tråd.

Det er vigtigt, at du har lyst til at nørde kundeadfærd, og skabe en god indsigt i målgruppen, således at kollektionerne står knivskarpe. Du mestrer InDesign, Illustrator og Photoshop og sprogmæssigt er du god til engelsk.

En attraktiv arbejdsplads med styr på værdierne


Ordentlighed, fællesskab og kreativitet. Sådan kan kulturen beskrives på din kommende arbejdsplads. Der er en udpræget team-ånd blandt kollegerne og et tæt samarbejde på tværs af afdelingerne. Der er både plads til faglig fordybelse, sparring og udvikling samt socialt samvær, grin og snak. Det vil du hurtigt opdage, hvis du bliver den nye Head of Design.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Kolding

    Are you ready for a new job adventure within renewable energy? And do you want to be responsible for managing the Site Execution Department? - Then you now have the chance to join the very successf..
    • Afdelingsleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i enten Grindsted eller Aarhus. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kolding

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Billund

    Motiveres du af at lede mennesker og skabe en forretningsorienteret kultur? Så er du muligvis vores nye Head of Business Development and Support i Ground Handling Billund AirportBusiness Develo..
    • Afdelingsleder
    • Billund
    Få mere info