Personlig hjælper søges – Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Lidt om mig:

Jeg hedder Kristoffer og er en glad, smilende og snakkesalig ung mand på 28 år.

I april 2017 var jeg ude for en skiulykke, der desværre resulterede i, at jeg i dag sidder kørestol og er lam fra brystet og ned. Jeg har derfor brug for hjælp til daglige praktiske gøremål.

Jeg blev i 2022 færdig med min bachelor i pædagogik. Derudover har jeg en studentereksamen og en sergentuddannelse. Jeg har haft flere ufaglærte jobs, inden jeg kom til skade.

Jeg er glad og positiv overfor min hjælpere. Jeg behandler dem med respekt og er taknemmelig over for den hjælp jeg får. Jeg kan godt lide at snakke, men er også en person som nyder at være meget alene, det er på den måde jeg lader op og får energi på. Jeg er humoristisk (hvis jeg selv skal sige det) og har let til smil og grin.

Dit job som hjælper hos mig:

Som hjælper hos mig vil du have indflydelse på din vagter. Jeg har et værelse, hvor mine hjælpere opholder sig, når jeg ikke har behov for hjælp og hvor de sover. Jeg holder løbende opfølgende samtaler med alle mine ansatte, så jeg er sikker på at alt går som det skal for begge parter. Jeg er åben, ærlig og modtagelig hvis du har ideer. Jeg forventer gensidig respekt :-).

Dine opgaver vil være:

* Ledsagelse ud af huset til forskellige arrangementer, da jeg er meget impulsiv og elsker at lave noget med min familie og venner.

* Ledsagelse til træning.

* Indkøb, rengøring samt oprydning.

* Tøjvask.

* Bad, toiletbesøg og personlig pleje.

Kort sagt skal du være mine arme og ben, når jeg har brug for det.

Arbejdstimer:

Jeg søger 1 fastansat på 37 timer i ugens dage fra mandag til søndag. Arbejdstiden vil primært være 24 timers vagter, dog kan arbejdstiden variere i særlige tilfælde.

Jeg søger også ansatte til færre timer. Eller vikarer som gerne vil dække sygemeldinger eller er interesseret i at arbejde i weekender og ferie.

Krav til dig:

* Badning og toiletbesøg kan måske være grænseoverskridende for nogen, derfor må du ikke være af en sart og skrøbelig støbning.

* Du skal være stabil og pålidelig.

* Du skal være indstillet på at møde min familie, kæreste og venner, derfor skal du have en god situationsfornemmelse.

* Du skal have gejst og gå-på-mod.

* Du skal have overblik og tålmodighed.

* Du skal være rummelig overfor ændringer.

* Du skal have humor.

* Åben og ærlig

* Snakkesalig og positiv

Erfaring eller uddannelse er ikke nødvendig.

Som hjælper kommer du tæt på min familie, venner og kæreste. Derfor kræver det, at du forstår balancen mellem, at være der for mig, når det kræves, og trække dig når behovet ikke længere er der.

Kemien er altafgørende for at få et godt samarbejde, hvorfor det vil vægte højt til samtalen og arbejdet hos mig.

Ansættelse pr. 01.04.2023 eller hurtigst muligt derefter.

Sidste ansøgningsfrist mandag d. 27.03.2023 til: [email protected]

Samtaler vil blive afholdt løbende. Hvis du ikke har hørt noget fra mig inden den 15.04.2023 er stillingen besat til anden side.

Jeg glæder mig til at modtage ansøgning fra dig, hvor du fortæller om dig selv og motivationen til at søge jobbet som personlig hjælper. Du må gerne vedhæfte et billede af dig selv. Jeg vil hellere modtage en ansøgning, som er sjov og læse. Hvor jeg kan danne mig et indtryk af hvem og hvordan du er som menneske. End en alt for stilren og seriøs ansøgning hvor du fremstår så professionel som mulig.

LOBPA varetager arbejdsgiverbeføjelserne for denne ordning. Det er alene LOBPA, der er bemyndiget til at ansætte og opsige handicaphjælpere. Du ansættes derfor gennem LOBPA, der er omfattet af overenskomst for handicaphjælpere, se mere på www.LOBPA.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Silkeborg
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper (vikar) i Herning

    Få et spændende vikarjob på RosenholmEr du interesseret i at arbejde med en gruppe af fantastiske beboere med udviklingshandicaps i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer? Så..
    • SOSU-hjælper
    • Herning
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (elev) i Skive

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • SOSU-hjælper
    • Skive
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Herning

    Valdemarskolen søger en social- og sundhedshjælper hurtigst muligt til en tidsbegrænset stilling.Brænder du for at gøre en forskel for børn med en masse potentiale og mange forskellige udfordring..
    • SOSU-hjælper
    • Herning
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Herning

    Vi søger en ny kollega til vores team i dagvagt – måske er det dig.Vi har til huse i Møllegade 1C, 7400 Herning og bor tæt på hjemmesygeplejersker og terapeuter, som vi har et tæt samarbejde me..
    • SOSU-hjælper
    • Herning
    Få mere info