Ledertrainee, [xxxxx] Ulstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ulstrup

Drømmer du om et lederjob med fuld fart på, så kickstart din lederkarriere i Dagli’Brugsen Ulstrup.

Dagli'Brugsen Ulstrup

Ulstrup er beliggende direkte ud til Gudenåen med cirka 2000 indbyggere. Byen har et veldrevet lokal samfund og rummer foruden dagstilbud og folkeskole også en større efterskole.

Du skal forvente at tage del i en butik, hvor det lokale er enormt vigtigt og du skal være klar på, at modtage lokalbefolkningen med åbne arme. Butikken har de sidste år haft en god vækst, så der er fuld fart på. Butikken har desuden i sommeren 2021 gennemgået en større modernisering, således vi står klar med det nyeste koncept og en knivskarp butik – det udløser naturligvis forventninger, også til dig som ledertrainee.

Vi er 24 højt engagerede medarbejdere, som hver dag gør sit ypperste for, at kunden går glad ud af døren – du vil få del i en hverdag med både faste og rutinerede medarbejder, men også "unge" mennesker, som forventer at blive sat i gang og ledet af dig som ledertrainee.

Ledertrainees står forrest i køen, når der skal håndplukkes nye ledere til Coops butikker. Derfor sørger vi for at give dig en stærk uddannelse, hvor du bliver udfordret såvel fagligt som personligt. Du kommer til at lære alt om at drive en dagligvarebutik med et stærkt lokalt koncept, og du får gode muligheder for at bringe dine egne ideer i spil.

Dagligdagen i butikken
Som Ledertrainee arbejder du fuldtid i Dagli’Brugsen Ulstrup. Vi vil lære dig, hvordan du bliver en god leder og købmand, der kan skabe salg og indtjening til din butik.

Du får lov til at prøve kræfter med det hele – lige fra vareopfyldning i butikken, varebestilling, optimering af lageret, kundeservice på gulvet og i kassen til opfølgning på butikkens nøgletal. Kun din egen nysgerrighed sætter grænsen.

I takt med at du er klar til det, vil dit ansvar øges, og du bliver involveret i løsning af konkrete ledelsesopgaver.

Vi har masser af spændende aktiviteter i gang året rundt. Hver 14. dag kommer der ny avis, som butikken skal stå klar til – og vi laver altid spændende udstillinger op til de større sæsoner, som f.eks. jul, påske, halloween, mv. Vi støtter også op om de aktiviteter, der er i lokalområdet.

Fede skoleophold
I løbet af dine 2 år som Ledertrainee er du på 9 skoleophold af 1 uges varighed, samt gennemfører 2 akademifag.

På skolen lærer om du teorien bag alle de ting I udfører i butikken i dagligdagen. 2 af skolemodulerne er helt særlige; det ene er en outdoor-tur med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Det andet er en studietur til Berlin, hvor I bliver inspireret af forskellige butikskoncepter i verdensklasse.

De øvrige skoleophold er meget andet end at sidde på skolebænken. I kommer bl.a. på besøg i Coops Hovedkontor, har en masse fælles aktiviteter og hører oplæg fra forskellige relevante fagpersoner.

På skolen møder du Ledertrainees fra alle Coops kæder og der er rig mulighed for at danne netværk og få en masse nye venner.

Der er fokus på din udvikling
Du får din egen udviklingsplan, og I følger op på, at du når i mål med din læring i butikken. Du får løbende feedback på din udvikling, således vi sikrer, at du bliver rigtig dygtig.

Vi forventer af dig, at du tager ansvar og arbejder ihærdigt for at udvikle dig som leder og for at nå dine mål såvel i butikken som på skolen. Du stræber efter en lederkarriere i detailhandel, og brænder for kunder og god service – det er dét vi lever af.

Adgangskrav

Du har bestået EUX eller HHX. Alternativt kan du have en STX/HF/HTX – suppleret med 5 ugers adgangsgivende EUS-forløb.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Uddeler Tommy Amorsen på telefon 86 46 30 02 – eller kig forbi butikken til en snak.

Send din ansøgning via "Søg Job" senest den 19.02.2023

Bemærk denne stilling er med ansættelse efter aftale. Skal du først have færdiggjort din skole, finder vi sammen en startdato.
Vi behandler ansøgninger løbende og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet.


I Dagli'Brugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

I Dagli’Brugsen er vi tættere på kunderne
Dagli’Brugsen er den lokale købmand og et vigtigt aktiv i de byer, vi er repræsenteret. Vi nyder fordelene af at være en del af en kæde samtidig med, at vi kan drive butikkerne med fokus på lokale initiativer, lokale varer, osv. Og så er vi en vigtig brik i byens liv – vi både støtter og tager initiativ til lokale arrangementer, som giver et twist i det daglige arbejde. Vi er desuden mindre butikker med et rigtig godt sammenhold, hvor hver medarbejder får meget ansvar, og hvor vi hjælper hinanden med alle opgaver.
Bliver du ansat i Dagli'Brugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6e941f00)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ulstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ulstrup
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Juelsminde

    Do you have experience and interest in the above specialised finance fields, and are you interested in using this knowledge in an international growth company? If yes, you should apply for this cha..
    • Afdelingsleder
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skanderborg

    Do you want to build our newly established Strategy & Business Development department and establish a high performing team? Are you eager to use your strategic mindset to support decision-making pr..
    • Afdelingsleder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus C

    Arbejdssted HQ — {amount} km. væk Carl Blochs Gade 89 8000 Aarhus Ansættelsesform Fuldtid Forretningsområde Kontor Stilling Mark..
    • Afdelingsleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus C

    Do you want to work for the world`s leading wind energy company?That`s a great opportunity for you. You can provide operational support for wind farms in Europe as a Team Leader of Offshore Com..
    • Afdelingsleder
    • Århus C
    Få mere info