Sekretær til momsafdelingen i BDO i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Har du erfaring som administrativ medarbejder/sekretær, og har du lyst til at prøve kræfter med og bidrage til udviklingen af BDO’s momsafdeling? Så er stillingen, med placering i Aarhus, måske noget for dig.

Vi søger lige nu efter den helt rigtige person med tiltrædelse snarest muligt. Du vil blive en del af Momsafdelingen i en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi forventer, at du er klar til at tage ansvar og bidrage til at skabe vækst og en god arbejdsplads allerede fra dag ét.

BDO’s afdeling for indirekte skatter (moms, afgifter og told) består af ca. 30 kompetente og engagerede medarbejdere. Vi er geografisk placeret på tværs af landet i København, Aarhus, Aalborg, Vejle, Odense og Herning, og vi samarbejder til daglig på kryds og tværs af vores kontorsteder og specialområder.

Om jobbet

Arbejdsopgaverne vil være varierende, men dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Hjælpe med planlægning af møder og opgaver
  • Udvikling og håndtering af interne administrative rutiner
  • Korrekturlæsning af tilbud, artikler, oplæg mv.
  • Ajourføring af interne såvel som eksterne dokumenter
  • Tage imod nye kolleger
  • Økonomiopfølgning, fakturering og debitor rykning mv.
  • Diverse ad-hoc-opgaver

Vi forestiller os, at du:

  • er serviceorienteret
  • har flere års relevant erhvervserfaring
  • har en relevant uddannelse
  • er klar til at tage ansvar og bidrage til en afdeling i vækst
  • behersker engelsk i skrift og tale
  • har indgående kendskab til PowerPoint
  • har praktisk erfaring med intern økonomiopfølgning
  • er en holdspiller, men også kan og ønsker at tage lederskab og ansvar for egne opgaver
  • har gode sociale kompetencer og ønsker at være en del af et stærkt team

Vi håber på at ansætte en kandidat, der brænder for at tage del i en dynamisk og afvekslende hverdag. Det vil være en væsentlig fordel, hvis du har praktisk erfaring fra en lignende rolle, da jobbet indebærer en høj grad af selvstændigt ansvar - men besidder du de rette faglige kompetencer og det nødvendige engagement, er erfaring ikke et krav. Vi ser gerne en fuldtidsansat, men passer det bedre med mindre tid, så finder vi en løsning på det.

Det er en forudsætning for succes i jobbet, at du er en serviceorienteret holdspiller. Du skal også trives med at færdiggøre og håndtere opgaver selvstændigt med vished om, at du altid har adgang til faglig sparring hos dine kolleger i og uden for momsafdelingen.

Din hverdag kommer til at foregå på vores kontor i Aarhus på Kystvejen 29, 8000 Aarhus C.

Derfor skal du være BDO’er

På kontoret i Aarhus tilbydes du flere personalegoder – heriblandt frokostordning samt en personaleforening, der står for et væld af sociale arrangementer året rundt på tværs af afdelingerne. Det er selvfølgelig helt op til dig, i hvilken udstrækning, du ønsker at deltage, men mulighederne er mange.

Du har derudover god mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig – både via eksterne uddannelser, men også internt i form af forskellige kurser via BDO Academy.

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 32 kontorsteder fordelt over hele Danmark, og 1 i Grønland, og mere end 1.400 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller 164 lande og over 110.000 ansatte på verdensplan.

Ønsker du at lære mere om BDO? Læs mere her.

Er du vores nye kollega?

Nu vil vi meget gerne høre mere om dig, så fortæl os hvem du er, og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af BDO.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sten Kristensen på [email protected] eller tlf.: 21735082.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Viby J

    Er du en passioneret mødebooker-profil med stærke evner inden for salg og leadgenerering? Har du erfaring med B2B-salg og ønsker at være en afgørende spiller i vores strategiske forretningsområde i..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Århus over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
22. april 2024 41
21. april 2024 43
20. april 2024 45
19. april 2024 45
18. april 2024 46
17. april 2024 46
16. april 2024 46
15. april 2024 50
14. april 2024 51
13. april 2024 50
12. april 2024 53
11. april 2024 50
10. april 2024 52
9. april 2024 50
8. april 2024 52
7. april 2024 54
6. april 2024 58
5. april 2024 54
4. april 2024 48
3. april 2024 44
2. april 2024 50
1. april 2024 53
31. marts 2024 55
30. marts 2024 53
29. marts 2024 52
28. marts 2024 55
27. marts 2024 56
26. marts 2024 56
25. marts 2024 56
24. marts 2024 56
23. marts 2024 56

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.