Chefkonsulent til uddannelsesudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Brænder du for at understøtte udviklingen af fremtidens professionsuddannelser gennem involverende forandrings- og udviklingsprocesser? Så læs med her.

I Uddannelsesudvikling og projektstøtte, VIA University College søger vi en chefkonsulent. Afdelingen har ca. 40 medarbejdere fordelt i fire fagteams. Afdelingen beskæftiger sig med udvikling og kvalitetssikring af uddannelser, support til hjemtagning og drift af forsknings- og udviklingsprojekter samt dataunderstøttelse af organisationen. Chefkonsulenten vil blive tilknyttet afdelingens team Uddannelsesudvikling med fem dygtige konsulenter.

Hvad er team Uddannelsesudvikling?
Det er VIAs strategiske målsætning at udvikle professionsuddannelser, vi er stolte af – i samarbejde med studerende, aftagere og i samspil med samfundet. I team Uddannelsesudvikling dedikerer vi os til, at VIA lykkes med den ambition. Det gør vi ved at sætte uddannelsesudvikling på den strategiske dagsorden og ved at forbinde og understøtte ambitionerne om udvikling af stærke uddannelser hos VIAs direktion og hos dekaner og uddannelsesledere

Vi understøtter uddannelsesudviklingen gennem partnerskaber og professionelle relationer med kolleger på tværs af hele VIAs organisation, og det er altid vores mål at udvikling af uddannelserne har strategisk sigte og er understøttet af VIAs kvalitetssystem.

Vores team rummer en unik sammensætning af kompetencer, historie og erfaring fra stort set alle områder og niveauer i VIA. Det bringer vi alt sammen i spil i den vigtige opgave VIA har med at sikre og udvikle kvalitet i alle uddannelser. Så vi både i dag og fremover har uddannelser vi og de studerende kan være stolte af.

Hvilke kompetencer har vi brug for?
I team Uddannelsesudvikling har vi brug for en ny kollega der har:

  • Kendskab til rammer og betingelser for udvikling af uddannelser – gerne i professionshøjskolesektoren
  • Erfaring med ledelse og facilitering af store og små forandringsprocesser i en uddannelseskontekst
  • Viden om organisatoriske og didaktiske udviklingsprocesser
  • Blik for tværorganisatoriske samarbejdsmuligheder
  • Interesse for udvikling af og samtænkning med VIAs kvalitetssystem
  • Lyst til at indgå i et lærings- og arbejdsfællesskab med dine kollegaer i team Uddannelsesudvikling
  • Gerne erfaring med pædagogisk ledelse

Hvilke opgaver skal løses?
Sammen med dekaner og uddannelsesledere skal du som chefkonsulent kunne:

  • Identificere udviklingsbehov, tilrettelægge og gennemføre kreative og involverende forandringsprocesser og evaluere små og store strategiske udviklingsinitiativer i uddannelserne
  • Samarbejde med uddannelsernes kvalitetspartnere om at tilrettelægge og gennemføre de udviklingsorienterede elementer i VIAs kvalitetssystem f.eks. den strategiske udviklingsplan, uddannelsesevalueringer med eksterne eksperter og kvalitetssamtaler i uddannelserne
  • Bidrage til den faglige udvikling af uddannelsesudvikling som fagfelt og tilgang i professionsuddannelser og efter- og videreuddannelsesaktiviteter
  • Indgå i organisatoriske fora, hvor uddannelsesudvikling sættes på dagsordenen

Ansættelsesvilkår
Fuldtidsstillingen ønskes besat med tiltrædelse senest 1. august 2023.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst.

Indplacering vil som udgangspunkt ske som chefkonsulent. Afhængig af kompetencer og erfaring vil der kunne ske indplacering som specialkonsulent.

Dit primære arbejdssted vil være Hedeager 2, Aarhus N. Da VIA har flere adresser i Region Midtjylland skal du være i besiddelse af kørekort og være villig til at bruge egen bil, så du nemt kan komme omkring.

Yderligere informationer

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Mette Lyager, chefkonsulent på telefon 8755 3966 eller [email protected] eller Birgitte Quelle, chef for Uddannelsesudvikling og projektstøtte på telefon: 8755 1102 eller mail: [email protected]

Er du interesseret?

Så send os din ansøgning med CV og eksamenspapirer via linket til vores online ansøgningsportal senest den 16. april. Dokumentation skal vedhæftes som PDF-dokumenter.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 16 og 17.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus N

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Søger du et feriejob, hvor du skal møde ind morgen/eftermiddag/aften? Så får du her den perfekte mulighed. Du har nemlig nu mulighed for at blive ferieafløser på Solars lager i Vejen, hvor du komme..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Vil du spille en væsentlig rolle i den grønne omstilling som Energi-/Solcellespecialist? Vi søger en kollega i vores Klima & Energi afdeling, der har lyst til at være en del af et erfarent og kompe..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Århus

    Læser du jura eller erhvervsjura på 5. semester og frem ? Vil du afprøve den juridiske disciplin i praksis og arbejde i et ambitiøst miljø med ansvar og udvikling på alle niveauer? Så søg stillinge..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Kunne du tænke dig at arbejde i vores montage afdeling, som alt mulig mand, med at servicere dine kollegaer, så arbejdet glider. Så læs her, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig. Stillingen..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. april 2024 26
18. april 2024 29
17. april 2024 30
16. april 2024 30
15. april 2024 29
14. april 2024 31
13. april 2024 31
12. april 2024 32
11. april 2024 30
10. april 2024 31
9. april 2024 30
8. april 2024 31
7. april 2024 33
6. april 2024 33
5. april 2024 34
4. april 2024 39
3. april 2024 42
2. april 2024 44
1. april 2024 52
31. marts 2024 52
30. marts 2024 52
29. marts 2024 53
28. marts 2024 54
27. marts 2024 54
26. marts 2024 53
25. marts 2024 53
24. marts 2024 53
23. marts 2024 54
22. marts 2024 54
21. marts 2024 51
20. marts 2024 49