Vikarstilling: Frisk vikar som handicaphjælper i Haderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Haderslev

Jeg søger en vikar til en 37 timers stilling som handicaphjælper. Vikariatet er på 8 uger senest fra d. 26. juni 2023 til d. 20. august 2023. Arbejdstimerne ligger fordelt over hele døgnet og længden af vagter kan variere fra 9-24 timer. Du vil blive en del af mit hjælper team på 4 fastansatte og 2 deltidsansatte, som dækker vagter ved mig hele døgnet. Uddannelse og erfaring er ikke et krav.

Jeg er en kvinde på 62 år, som bor i Haderslev. Jeg har haft Parkinson i omkring 20 år.

Mit hjælpebehov varierer en del hen over dagen. Så - For at forblive en meget aktiv person, forsøger jeg at leve i nuet så meget som muligt.

Stillingen som min handicaphjælper kræver naturligvis en person der ikke har planlagt ferie i vikariatets varighed. Således kræver det en person der har omtanke for det er skridtet ind i mit privatliv der tages. Skridtet’ - der indebærer mit liv det forbliver privat.

Som sommerferievikar vil du overtage vagterne fra de handicaphjælpere, som afholder ferie, men du vil stadig have mulighed for delvis indflydelse på planen - dog vil der være fastlagte weekendvagter. Du bliver kontaktet under sygdom, men der vil også være mulighed for selv skrive sig på frie vagter i arbejdsplanen, hvis du ønsker flere timer.

Jobbet består af hjælp til personlig pleje og alt forefaldende arbejde i et alm. hjem såsom madlavning og rengøring. Opgaverne du vil have i løbet af en dag er meget varierede, men indeholder samtidig faste arbejdsgange, såsom give medicin og tømme opvasker. Du skal have kørekort, da stillingen til tider indebærer at ledsage mig til fritidsaktiviteter, fysioterapi m.fl.

Til stillingen hører der grundig oplæring, hvor du lærer at håndtere min medicin og hvordan arbejdsgangen er ved mig, så du kan føle dig tryg, når du starter ved mig.

Jeg søger en kvindelig hjælper, som er frisk og fleksibel og klar til at byde ind på vagter og tage med på familiebesøg, udflugter og til Petanque. Personen skal være positiv, umiddelbar og loyal. Det er vigtig du er ærlig, så vi kan snakke om tingene. Du skal kunne lide at være ude i al slags vejr samt indenfor og hygge med spil. Det er vigtigt du er omsorgsfuld, empatisk og har en sund humor, da humor for mig er et vigtigt redskab til at komme igennem de hårde dage.

Er du interesseret så send en ansøgning, hvor du skriver noget om dig selv, dine fritidsinteresser, hvilke kundskaber og lignende du har. Jeg ønsker naturligvis at høre om dig som person, fordi jeg gerne vil have et godt indblik i den person der skal følge mig i min hverdag.

Ansøgningen sendes med teksten “Sommervikar 2023” i emnefeltet til [email protected].

Du vil efter vikariatet have mulighed for at blive ansat som afløser, hvis du skulle ønske det.

Du vil blive ansat gennem LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DA, FOA og LOBPA. www.lobpa.dk.

Ansøgningsfrist hurtigst mulig for at kunne melde ferie til mine medarbejdere - Samtaler vil blive afholdt løbende og vi starter med at indkalde til samtale fra midt april.

Hører du ikke fra mig inden d. 31. maj, så er stillingen besat til anden side.

LOBPA varetager arbejdsgiverbeføjelserne for denne ordning. Det er alene LOBPA, der er bemyndiget til at ansætte og opsige handicaphjælpere. Du ansættes derfor gennem LOBPA, der er omfattet af overenskomst for handicaphjælpere, se mere på www.lobpa.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Haderslev
  • Torsdag den 11. maj 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper (elev) i Sydjylland

    Har du lyst til en uddannelse hvor du arbejder med mennesker, som har brug for personlig pleje, omsorg og rehabilitering?Har du lyst til et job, med tætte kolleger, tværfagligt samarbejde, hvor..
    • SOSU-hjælper
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Vejle

    Er du vores nye superhelt? Vi søger dig, der:Er ufaglært omsorgsmedhjælper, social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent Er motiveret af at gøre en forskel for et andet men..
    • SOSU-hjælper
    • Vejle
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Sydjylland

    Er du struktureret, god til IT og faglig velfunderet? Så har vi stillingen som administrativ support og arbejdstidsplanlægger.Velkommen til vores botilbud Odinsgård, som ligger i udkanten af Vo..
    • SOSU-hjælper
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper (vikar) i Vejle

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • SOSU-hjælper
    • Vejle
    Få mere info