Souschef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Da vores souschef, efter mange års tro tjeneste, har valgt at gå på efterløn, søger vi en ny souschef. Som souschef i Skovtrolden vil man have opgaver både inden for ledelse, men også som stuepædagog.

Vi tilbyder:

En fast stilling for en uddannet pædagog med erfaring fra børnehave. En øvebane hvis man er interesseret i på et tidspunkt at blive leder. Et indblik i de administrative systemer vi bruger i dagtilbud i Guldborgusund samt et indblik i personaleledelse og faglig ledelse. Der vil også være mulighed for uddannelse inden for ledelse.

Skovtrolden er en skovbørnehave (uden vuggestue), som vægter kulturelle oplevelser, sang, science aktiviteter samt natur- og udeliv meget højt. Vi er derfor meget ude hele året rundt og kommer på mange ture ud af huset. Vores udeophold begrænses kun ved ekstreme vejrforhold.

Ture ud af huset kan enten gå til udflugtsmål i nærområdet: skoven, zoo, fodboldbanerne, biblioteket, billedfabrikken, brydeklubben, evigheden og lignende. Ellers går turen med ladcykler med hjælpemotor eller bus/tog til lokationer lidt længere væk: Fuglsang, Marielyst, Sakskøbing, Maribo, Nysted eller lignende. Man kan læse meget mere om institutionen på vores hjemmeside.

Vores fokuspunkter i personalegruppen er i øjeblikket: relationer, samspil, positionering, tidlig indsats, læringsmiljøer, refleksion over egen praksis og evaluering.

Vi forventer:

Du skal kunne balancere, og nogle gange være bindeleddet, mellem på den ene side at være en del af ledelsen og på den anden side at være en del af personalegruppen.

I ledelsesteamet vil du skulle være med til at lægge strategier for den administrative-, den personalemæssige- samt den faglige udvikling. Som stuepædagog skal du være med til at planlægge aktiviteter, som taler ind i den styrkede pædagogiske læreplan og vores værdier, have overblikket over hvor er børnegruppen pt og hvilke spor, der skal følges samt at se på det enkelte barn og udarbejde eventuelle handleplaner, GUSA, indstillinger, tværfagligt samarbejde og lignende.

· Du er uddannet pædagog

· Du har erfaring med at arbejde i børnehave

· Du kan lide at være ude og har eventuelt interesse for og erfaring med natur og udeliv

· Du kender til GUSA

· Du har en anerkendende og ressourceorienteret tilgang til børnene og deres familie

· Du er villig til at reflekterer over egen praksis sammen med dine kollegaer

· Du har interesse for ledelse og for at udvikle dig inden for ledelse

Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. 37 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse pr. den 1. juni 2023.

Mere information: Institutionsleder: Danny Skjold Nielsen Hare, tlf. 25180164

Ansøgningsfrist: 31. marts 2023

Samtaler: 11. april 2023

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1085f7e5)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Fredag den 31. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Rødby

    Brænder du for at være med til at forme fremtiden for Lolland? Er du en leder, der trives med at skabe et miljø præget af anerkendelse og dialog? Og ønsker du et spændende job med fleksible mulighe..
    • Afdelingsleder
    • Rødby
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Maribo Skole er kendt for at være en skole med stor faglighed, god elevtrivsel, fine elev- og voksenfaciliteter samt et godt kollegialt fællesskab. Vil du gerne være en del af vores fællesskab, så .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nakskov

    Vi søger en souschef, der har erfaring med og lyst til at arbejde med udviklingen af vores børn på 0-6 år. Du skal have lyst til ledelse og være stærk fagligt forankret i pædagogikken og være en st..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info