Teamleder til hjemmeplejeteam (Midlertidig stilling)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Er du leder og søger nye udfordringer, eller drømmer du om at gøre lederkarriere? Er du god til at danne relationer og interesserer du dig for mennesker både individuelt og i grupper? Har du blik for god kommunikation og balancen mellem den daglige drift, udvikling af fagligheden og et godt arbejdsmiljø?

Så kom med ombord!


Hos os får du mulighed for at udvikle dine kompetencer både på jobbet og gennem intern og ekstern kompetenceudvikling. Du får gode medarbejdere, som glæder sig til at byde dig velkommen, og dine engagerede lederkolleger er parate til at give dig ledelsessparring og hjælpe dig på vej i dit nye lederjob. Vi vægter et godt arbejdsmiljø og et stærkt tværfagligt samarbejde, fordi vi tror på, at det giver engagerede medarbejdere og de bedste resultater for borgerne.

Vores udekørende hjemmeplejeteam


Du vil komme til at arbejde med alle dele af ledelsesfeltet som Teamleder for dine medarbejdere – SSH, SSA, samt elever og trainees - som hver dag løser vigtige kerneopgaver for vores borgere.

Vi arbejder med velfærdsteknologi, hvor det giver mening og arbejder hele tiden på at undersøge, hvordan teknologier kan understøtte os. Du vil sammen med dine kollegaer og medarbejdere få indflydelse på implementering af nuværende og kommende tiltag.

Vi tilbyder


  • Introduktion til ledelse og til sektoren
  • Et tæt ledelseskollegialt følgeskab og en kollegial mentor
  • Samarbejde med planlægger og øvrige ressourcepersoner i teamet
  • Fleksibilitet sammen med lederkolleger omkring din arbejdstid
  • Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og med en positiv tilgang til hinanden og opgaverne

Om dig


Du er en rummelig person, der kommer medarbejderne i møde, kan kommunikere tydeligt og oversætte overordnede ledelsesstrategier til daglig praksis. Du kan kommunikere klare forventninger til dine medarbejdere på en anerkendende måde. Du er nærværende og kender værdien af at være tilstede for den faglige og personlige sparring med medarbejderne.

Du motiveres af, sammen med medarbejdere og lederkolleger, at skabe resultater inden for kerneopgaven, arbejdsmiljø og økonomi og du arbejder for at skabe værdi for de borgere teamet arbejder hos.

Dine faglige kompetencer er: Autoriseret SSA, sygeplejerske, ergo- eller fysioterapeut og gerne en lederuddannelse.

Fagligheden er i top


Vi vægter den faglige tilgang til opgaveløsningen med stort fokus på patientsikkerhed. Det sker med udgangspunkt i retningslinjerne der er udarbejdet og løbende revideres i overensstemmelse med nationale retningslinjer og seneste forskning, samt praktisk procedure i sygepleje (VAR). Vi har stort fokus på dit og dine medarbejderes arbejdsmiljø og vægter et godt arbejdsliv.

Du kan læse mere om stillingen i job- og personprofilen for teamleder i Hjemmeplejen (PDF) samt se organisationsdiagramet for Ældre & Sundhed i Lolland Kommune (PDF).

Løn og ansættelsesvilkår


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Det skal bemærkes, at der inden ansættelse vil blive rekvireret straffeattest.

Yderligere information


Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Decentral Leder, Inge Kromann Hansen på telefon 30 85 98 20.

Ansøgningsproces


Send din ansøgning og relevante uddannelsespapirer online ved at klikke på ”Ansøg” nedenfor senest mandag den 10. april 2023.

1. samtale bliver afholdt torsdag den 13. april 2023 og 2. samtale afholdes torsdag den 20. april 2023.

Stillingen er til besættelse 1. juni 2023 eller efter aftale.

Stillingen er midlertidig og skal indledningsvist besættes et år frem.

Vil du med på den videre udviklingsrejse i Ældre & Sundhed? – Så glæder vi os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Maribo
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Rødby

    Brænder du for at være med til at forme fremtiden for Lolland? Er du en leder, der trives med at skabe et miljø præget af anerkendelse og dialog? Og ønsker du et spændende job med fleksible mulighe..
    • Afdelingsleder
    • Rødby
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Maribo Skole er kendt for at være en skole med stor faglighed, god elevtrivsel, fine elev- og voksenfaciliteter samt et godt kollegialt fællesskab. Vil du gerne være en del af vores fællesskab, så .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nakskov

    Vi søger en souschef, der har erfaring med og lyst til at arbejde med udviklingen af vores børn på 0-6 år. Du skal have lyst til ledelse og være stærk fagligt forankret i pædagogikken og være en st..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info