Supply Chain Team Lead med erfaring fra lager og logistik optimering M/F

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lokation: Denmark, FORCE Technology - Vejen

Har du en passion for lager og logistik? Har du teknisk forståelse? Og vil du arbejde med en global kunde- portefølje og håndtering af tunge elementer inden for gas-branchen?

Om jobbet

FORCE Technology står over for en transformation. Vi bliver en forretningsorienteret, digital og grøn virksomhed, der i endnu højere grad aktivt sætter fokus på vores kunder, nuværende som fremtidige. Hvert år servicerer vi op mod 10.000 danske og internationale virksomheder fra forskellige industrier. Men vi har potentiale til at nå ud til mange flere og med langt flere services og kompetencer. Du bliver en vigtig spiller i denne transformation.

Du bliver en del af Gas Flow Technology med lokation i Vejen. Gas Flow Technology er førende inden for kalibrering af gasmålere fra hele verden. Vores mål er at kunne kalibrere fremtidens brintmålere og med verdens største lukkede kalibreringsloop, kaldet Megaloop, tager vi de første skridt.

FORCE Gas Flow Technology har kunder i hele Verden. Globalt set er natur- og biogas et afgørende skridt mod bæredygtighed, da det erstatter olie og kul, hvilket har en stor positiv effekt på CO2-udledningen. Med muligheden for at kunne håndtere brintblandinger, indgår vi i ambitionen om et grønt PTX eventyr i Danmark.

Din profil

Som Supplychain Teamlead vil du have ansvaret for 4 lager- og logistikassistenter. Du vil i samarbejde med den resterende del af driften sikre en høj kunde tilfredshed samt høj kvalitet.

Nogle af dine nøgleopgaver bliver:

· Personaleleder for 4 lager- og logistikmedarbejdere

· Daglige koordinering af logistiske opgaver

· Effektivisering af arbejdsgange omkring at varer sendes i kredsløb

· Transport, herunder tolddokumentation udenfor EU

· Drive og udvikle HSE området på tværs af lokationen

· Medansvar for miljø og sikkerhed

· Ansvarlig for at agere energibevidst

Du vil referere til Director of Operation og din arbejdsplads er på vores i lokation i Vejen.

Du har formentlig en baggrund som speditør og gerne erfaring med transport udenfor EU.

Vi forestiller os, at du kommer med en relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor logistik og/eller supply chain.

Derudover forestiller os, at du matcher denne profil:

· HSE erfaring evt. uddannelse

· LEAN erfaring evt. uddannelse

· Det er en fordel, hvis du har et vist kendskab til ISO 9001, 17025 og 14001

Af personlige kompetencer forestiller vi os at du er resultatorienteret, er en teamspiller og kan se muligheder i en branche i udvikling.

Yderligere information
Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og opgaver. Vi arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark. Du vil blive mødt af 1.200 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, høj faglighed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone. Vi vil udfordre dig og sørge for udviklingsmuligheder og give dig mulighed for at få indflydelse på din egen hverdag.

Hvis du mener, at jobbet er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, cv og andre relevante bilag.

Hos FORCE Technology går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kva-lificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder.

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og markeder. Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark og ikke mindst formidlingen heraf.

Du vil derfor blive mødt af mere end 1.200 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund.

Noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rasmus V. Andersen på 60382002.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og andre relevante bilag.

Hos FORCE Technology går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder.

FORCE Technology

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Med mere end 1.200 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

www.forcetechnology.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management