Ferieafløsere til hjemmeplejen – Sommer på Samsø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Vi har brug for afløsere til den udekørende gruppe i Samsøs kommunale hjemmepleje.

Det faste personale skal afholde deres velfortjente sommerferie. Vi skal stadig passe vore borgere og samtidig modtager vi en del turister som skal på ferie her på Samsø. Derfor har vi brug for flere hænder.

Om du kan arbejde 1 eller 5 vagter om ugen, har ikke nogen betydning og er det blot nogle uger i din sommerferie du kan hjælpe, så er det rigtig fint. Det vigtigste er at du har lyst til at afprøve dette job og være med til at gøre en forskel for vore borgere.

Vi er en organisation i stadig udvikling, med en masse dygtige medarbejdere og et godt humør.

Så er du Sosu-hjælper, Sosu-assistent eller ufaglært og har du mod på at indgå i en travl hverdag, udfører personlig pleje og praktisk bistand, med mulighed for god sparring med kollegaer og hjemmesygeplejersker, så er det lige dig, vi er på udkig efter. Har du ikke erfaring inden for området, sørger vi for den nødvendige oplæring.

Skulle du have lyst til en fast stilling så er det også en mulighed.

Du skal forvente weekendarbejde hver 2. eller 3. weekend.

Kørekort er en nødvendighed. Straffeattest skal vises.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og FOA.

Tiltrædelse:hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 15.juni 2023

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Tove Skrædder,afdelingsleder i Samsø Kommunes Hjemmepleje tlf. 30761748, e-mail: [email protected]

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e8a26f21)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Samsø
  • Tirsdag den 25. april 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Åbyhøj

    Vi søger omsorgsmedhjælpere og faglærte SSH/SSA til respiratoriske teams i trekantsområdetVi søger afløsere i følgende faggrupper, omsorgsmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere samt social- o..
    • SOSU-hjælper
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en SOSU-hjælper der brænder for at skabe sammenhængende forløb hos vores borgere. Du vil være en del et tværfagligt team som samarbejder tæt og intensivt om rehabilitering af bor..
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Allingåbro

    På Grankoglen søger vi en fast vågen nattevagt til vores nattevagtsteam. Her er den vigtigste opgave at skabe rammer for en tryg og rolig nat for vores ca. 20 borgere – og samtidigt stå klar med st..
    • SOSU-hjælper
    • Allingåbro
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Århus

    Om jobbet:En fantastisk mulighed for at arbejde i et særligt hus for fællesskaber – lyder det som noget for dig?Vi søger en uddannet social- og sundhedshjælper til Generationernes Hus. Brænder du..
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info