Adjunkt/lektor til VIA Sygeplejerskeuddannelsen i Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Sygeplejerskeuddannelsen i Randers, VIA University College søger én adjunkt/lektor til et barselsvikariat. Barselsvikariat løber i perioden 1.6.23 - 31.01.24.

Uddannelsen er en del af VIA University College og én af fire uddannelser på Campus Randers. Uddannelsen til Professionsbachelor i sygepleje optager 106 studerende årligt. Uddannelsen er en del af VIA Sygeplejerskeuddannelsen.

Primære arbejdsopgaver

  • Udvikling, planlægning og gennemførelse af undervisningsaktiviteter, vejledning og eksamination i den teoretiske og den kliniske del af uddannelsen.
  • Undervisning på uddannelsens første tre semestre i relation til sygepleje, gerontologi og kliniske metoder. En del af undervisningen foregår i simulationslaboratoriet.
  • Deltagelse i udvikling og koordinering af uddannelsens tilrettelæggelse, samt evaluering og kvalitetssikring i samarbejde med kolleger i teams.


Dine kompetencer
Vi forventer, at du:

  • har en sygeplejerskeuddannelse som grunduddannelse, samt en relevant videreuddannelse på kandidat-, master- eller ph.d. niveau
  • har undervisnings- og vejledererfaring inden for det sundhedsvidenskabelige område, samt gerne pædagogiske kvalifikationer
  • har interesse for undervisning i sygeplejefaglige fagområder og en innovativ tilgang i forhold til sygeplejeprofessionens udvikling
  • er it-kyndig på avanceret brugerniveau og kan anvende it i undervisningen, samt har interesse for it-pædagogik
  • kan arbejde selvstændigt og disponere sin tid i forhold til de mangeartede opgaver og relationer, man indgår i som underviser


Vi tilbyder

  1. En spændende stilling i en engageret og ambitiøs uddannelse, hvor der er fokus på nytænkning og udvikling
  2. Introduktion til din nye jobfunktion og et godt kollegialt samarbejde
  3. En arbejdsplads, hvor samarbejde og undervisernes trivsel prioriteres højt i hverdagen
  4. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  5. Muligheder for tværfagligt samarbejde på campus og i VIA


Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Annette Rosenkilde kontaktet på [email protected] eller tlf. 8755 2167.
Ansøgningsfrist: onsdag den 12. april 2023.
Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 18. april 2023.

Yderligere information

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.

Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1458 af 24. juli 2021 og bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 673 af 13. maj 2020.

Link til stillingsstrukturen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458
Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Randers C

Lignende jobs

  • Forsker i Århus C

    The Department of Political Science at Aarhus BSS, Aarhus University, invites applications for two 2-3 year fulltime postdoctoral positions to join a new research project on political polarization .
    • Forsker
    • Århus C
    Få mere info
  • Forsker i Århus C

    The Department of Geoscience, Aarhus University, Denmark invites applications for a full Professorship in Applied Soil Science. We are seeking an international top-level scientist in the field of s..
    • Forsker
    • Århus C
    Få mere info
  • Forsker i Århus N

    The Department of Food Science, Aarhus University, Denmark, invites applications for a fulltime 24-month Post doc position within Consumer Science for plant-based foods.We are looking for a success..
    • Forsker
    • Århus N
    Få mere info
  • Forsker i Århus C

    Applications are invited for an AC-TAP position in Gregers Rom Andersen group at the Department of Molecular Biology and Genetics, Aarhus University, Denmark.The position is permanent, and the .
    • Forsker
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
23. marts 2024 1
22. marts 2024 1
21. marts 2024 1