opnormering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Bofællesskabet Lioba udvider driften og søger socialpædagoger til stillinger på 37 timer om ugen med arbejdstid i hverdage og weekender mellem kl. 7.00 og 23.30. Hver tredje weekend er en arbejdsweekend. Stillingerne ønskes besat fra 1. juni 2023.eller hurtigst muligt.

Vi opnormerer fordi vi er i rivende udvikling.

Drømmer du om at blive en del af en arbejdsplads, hvor nysgerrighed, rummelighed og tålmodighed er nøglebegreb i arbejdet med mennesker i udsat position og hvor samskabelse er omdrejningspunkt i hverdagen. Med en ledelse der inviterer til nye faglige initiativer og ikke er bange for at udfordre dig og dine kollegaer? Er du bevidst om din faglighed og er du klar på, at sætte dig selv og din faglighed på spil? Hvis ja, så skal du søge stillingen hos os!

Om Lioba
Botilbuddet tilbyder ophold efter § 107 og § 108. Målgruppen er mennesker med dobbeltdiagnose (sindslidelse og misbrug) og somatiske problemstillinger.
Bofællesskabet Lioba er en del af de socialpsykiatriske botilbud i Socialafdelingen i Frederiksberg Kommune. Lioba har til huse på O. V. Kjettinges Alle 7 på Frederiksberg.

Faglig tilgang
Der arbejdes socialpædagogisk med de til enhver tid eksisterende udviklingsmuligheder hos borgeren i en (re-)habiliterende indsats. Vi arbejder blandt andet ud fra en recovery tankegang, hvor vores fornemmeste opgave er at understøtte eller skabe og bære håb. Vi tror på at respekt og ligeværd gør relations arbejdet muligt og kan dermed gøre at mennesker får modet og overskuddet til at blive chef i eget liv igen. Vi arbejder ud fra den forståelse af, at mennesker får disse udfordringer af en grund.

På Lioba hænger de sundhedsfaglige og socialfaglige indsatser og fagligheder tæt sammen, da vores målgruppe ofte har komplekse sociale og sundhedsrettede problemstillinger. Dette afspejler sig i vores tværfaglige personalegruppe-sammensætning, hvor vi løfter i flok og hvor de enkeltes kompetencer ligeværdigt sættes i spil.

Om forskningsprojektet:
Bofællesskabet Lioba skal deltage i TIES – Tillid i resocialiserende samtaler. TIES er et nyt forskningsprojekt, der skal styrke tilliden mellem socialt udsatte borgere og medarbejdere på bostederne. Forskningsprojektet er støttet af Veluxfonden med 5,5 mio. kr. Projektet løber fra april 2023 til 2026.

Når man til dagligt arbejder med socialt udsatte mennesker kender man til dilemmaet om at man både skal støtte og rådgive, men samtidig stille krav til beboeren. Medarbejderen kan i disse situationer sidde tilbage med følelsen af, at de krav, der bliver stillet til borgeren, faktisk kan blive opfattet som tillidsbrud fra beboerens side. Men hvorfor er det sådan, og kan man gøre noget for at imødegå det?

Det skal forskningsprojektet TIES hjælpe med at afdække. Projektet er blevet til i et samarbejde mellem Københavns Universitet, Café Exit og Bofællesskabet Lioba på Frederiksberg. Her sættes der ved brug af video- og lydoptagelser af samtaler og grundige analyser af kommunikationen mellem beboer og medarbejder fokus på, hvad det er, der ikke virker i kontakten, og ikke mindst på hvad der virker

Kodeordet er tillid! Et område, som er stort set ubehandlet i forskningsmæssige sammenhænge, for hvad er det, der gør at den gensidige tillid styrkes eller svækkes? Det sætter projektet fokus på, gennem video- og lydoptagelser af interaktionen mellem borger og medarbejder På Bofællesskabet Lioba – ikke bare i mødesammenhænge, men gennem hele dagens gøremål – i og udenfor bofællesskabet

Så det må du meget gerne synes godt om, og vi ser gerne, at du er en aktiv del af projektet

Udvikling i 2023
Udover at vi sætter tillid på dagsorden i 2023, vil vi have et øget fokus på at skabe flere meningsfulde aktiviteter for beboerne i hverdagen. Flere beboere har ønske om at lave noget praktisk arbejde, som reparation af cykler, havearbejde, madlavning og anden vedligeholdelse. Vi ser derfor gerne, at du udover at være en dygtig pædagog også har nogle praktiske færdigheder

Om dig
Det er vigtigt for os at du er empatisk, anerkendende og har stærke relationelle kompetencer og at du er fagligt velfunderet, handlekraftig og psykisk robust. Det er også vigtigt for os, at du er rummelig og tålmodig i arbejdet med voksne med dobbeltdiagnoser.

Vi lægger derudover vægt på at du:
  • Har kendskab til arbejdet med dobbeltdiagnoser
  • Er mødestabil
  • At du formår at omsætte metoder og tilgange til praksis
  • Kan koble teori og praksis og sætte ord på hvad faglighed er for dig
  • Er i stand til at håndtere og bevare roen og overblikket ved konflikter
  • Kan skabe håb og give omsorg selvom menneskers reaktioner på sorg og krise kan være pakket ind i noget vi umiddelbart ikke forstår
  • Kan reflektere over egen og kollegers praksis - og er indstillet på, at modtage og give feedback og kritik med henblik på i samarbejde at udvikle praksis

Hvad kan du forvente af os:
En engageret, inkluderende og dygtig personalegruppe med fokus på kollegialt sammenhold, faglig sparring, løbende supervision og et godt arbejdsmiljø.
En nærværende, tilgængelig og ambitiøs ledelse der stiller høje krav til dig og dine kollegaer. Vi sigter mod at være en tydelig og gennemsigtig organisation med stærk faglighed, god faglig etik og høj trivsel for beboere, kollegaer og ledere for derigennem at skabe de bedst mulige rammer for beboerne.
  • Faglige og engagerede kollegaer
  • Faglige dilemmaer
  • Faglig udvikling gennem kurser, interne drøftelser og supervision
  • Ansættelse i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor vi aldrig afstår fra at reflektere over vores praksis og organisering i tæt dialog med hinanden og ledelsen og hvor vi dokumenterer effekten af vores praksis

For yderligere oplysninger: Afdelingsleder Randi Klingenberg-Holm, tlf. 28980122
Ansøgningsfrist er d. 19. april 2023. Samtaler vil blive afholdt d. 25.april 2023 samt d. 27. april 2023

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Frederiksberg Kommunes overenskomst med den relevante faglige organisation efter principperne om Ny Løn. Vi skal bede dig fremvise straffeattest (den udvidede/offentlige) inden ansættelse i stillingen.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Onsdag den 19. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer