Øvrige i Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Søger du et fleksibelt studiejob med gode forhold og et unikt fællesskab med kolleger? Brænder du for at hjælpe andre og er du stærk i kommunikation og rådgivning over telefon? Hvis det lyder interessant, er det dig, vi søger som assistancekoordinator på vores vagtcentral i Aarhus N, hvor vi hjælper nødstedte bilister!

Bliv en del af et stærkt socialt fællesskab

I SOS International bliver du en del af et stærkt fællesskab – både i og uden for arbejdstiden. Foruden sociale arrangementer i SOS International har vi et godt socialt sammenhold uden for arbejdstiden, som vi glæder os til, at vores nye kolleger også bliver en del af!

”Jeg synes, SOS er en super nice arbejdsplads at være på, fordi vi har det så godt sammen socialt. Vi har nogle gode teams med mange forskellige personligheder, der gør, at man altid kan tage fat på hinanden på kryds og tværs. Det gælder både i arbejdstiden og i fritiden, hvor vi ofte mødes til f.eks. spilleaftener, parkture eller en fyraftensøl. Når det sociale herude spiller, føler man sig også altid tryg ved at råbe efter hjælp i arbejdstiden” siger Kathrine, som har været ansat på vagtcentralen siden sommeren 2021.

God kundeservice og miljøfokus

Du indgår i vores Vagtcentral, hvor du med en blanding af fastansatte og andre studiejobbere er med til at assistere nødstedte bilister over telefon. Det være sig ved alt fra f.eks. motorstop, over færdselsuheld til punkteringer. Det er et afvekslende og ansvarsfuldt job, hvor din hjælp gør en forskel for kunden. Vores fælles ambition er at skabe den bedste kundeoplevelse og dit bidrag er uundværligt!

Som assistancekoordinator bliver du hurtigt bekendt med vores fokus på bæredygtige tiltag, der på vagtcentralen kommer til udtryk gennem konceptet Help on Phone. Det betyder, at vi hjælper kunder videre uden at rekvirere en assistancevogn. Det er god service for kunden og vi sparer miljøet for Co2.

Du er den første, kunden taler med, når de har et nedbrud på bilen. Det gør dig til medskaber af et vigtigt touchpoint, kunden har med vores virksomhed, og det er et ansvar, som vi gør meget ud af at klæde dig godt på til at løfte. Du bliver bindeled mellem kunden og vores autoreddere på vejene for at sikre professionel assistance og den rigtige hjælp til kunden.

Vi ved, at du har brug for fleksibilitet ift. arbejdstider mens du studerer

Vagtcentralen har åbent hele året, døgnet rundt. Du indgår i en fast vagtplan med skiftende arbejdstider i tidsrummet 6-23 alle ugens dage og enkelte ferier og weekender i tidsrummet 6-02. Du ansættes til 32 timer fordelt på 4 uger, og dine vagter består af en fast ugentlig vagt og hver tredje weekend. Der kan aftales flere timer efter ønske og behov. I højsæson forventer vi, at du kan arbejde flere timer.

Kvalifikationer – et job med mange indgange og plads til dig

  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk
  • Du har måske erfaring fra et tidligere job, hvor kundeservice var dit vigtigste redskab
  • Du trives med mange telefonopkald, hvor empati er en af dine vigtigste egenskaber
  • Du evner at arbejde struktureret og koncentreret i et arbejdsmiljø på farten
  • Du kan få mennesker i pressede situationer til at føle sig trygge over telefon
  • Du kommunikerer tydeligt, er løsningsorienteret og psykisk robust under pres
  • Du kan levere professionel og empatisk assistance over telefonen med baggrund i gældende forsikringsbetingelser, som du formidler med udgangspunkt i den konkrete nedbrudssituation
  • Stillingen fordrer fremvisning af straffeattest.

Vi tilbyder dig en solid grunduddannelse, et spændende job og et godt socialt miljø

  • Et godt socialt miljø, der både udfordrer dig fagligt og udvikler dig personligt
  • En attraktiv timeløn med tillægsordning for arbejde i aften-, natte- og weekendtimer
  • Job i en af Nordens største assistanceorganisationer, SOS International, hvor SOS Dansk Autohjælp er totalleverandør til forsikringsbranchen og bilimportørerne inden for vejhjælp, mm.
  • En solid grunduddannelse med fokus på kundeservice, dialogværktøjer og konflikthåndtering
  • Rig lejlighed til at udvikle dine kommunikative og menneskelige kompetencer i praksis
  • Kantine i dagtimerne og personalegoder som sociale events, frugtordning og massageordning
  • Nye lokaler i Aarhus N med indretning og faciliteter, der afspejler fremtidens arbejdsplads

Stillingen er med opstart den 29. april på et fastlagt uddannelseshold, og du skal kunne deltage i grunduddannelsen på begge dage den 29. og den 30. april kl.10:00-18:00. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på disse to undervisningsdage, er du velkommen til at ringe til Team Leader Morten Roos på +45 20329339.

”Jeg var rigtig glad for, at alle bare var klar til at hjælpe lige fra første dag. Man følte sig aldrig alene. Jeg havde nogle rigtig gode mentorer til at lære mig op, som lyttede og forstod, hvad man havde svært ved. Alle på vagtcentralen er så søde, imødekommende og altid klar på en chitchat. Og så er det en bonus med den gode mad i kantinen.” Siger Sofie, som har været ansat på vagtcentralen siden januar 2022.

Interesseret?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus

Lignende jobs

  • Øvrige (elev) i Århus

    Vi søger elev til [xxxxx] Tranbjerg Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle di..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, su..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Vil du spille en væsentlig rolle i den grønne omstilling som Energi-/Solcellespecialist? Vi søger en kollega i vores Klima & Energi afdeling, der har lyst til at være en del af et erfarent og kompe..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Are you an experienced machine operator with a keen eye for detail and a passion for delivering quality work? Then we have the perfect opportunity for you! We are seeking a skilled machine operator..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som øvrige i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.