Adjunkter eller lektorer i pædagogik og psykologi til KP’s Videreuddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Brænder du også for pædagogisk udviklingsarbejde og undervisning, og har du stærke kompetencer som underviser, konsulent og formidler? Så kan du blive en vigtig del af vores stærke faglige fællesskab i Videreuddannelse på Københavns Professionshøjskole (KP).

Vi søger to adjunkter eller lektorer, som sammen med dygtige kolleger kan bidrage med fremragende undervisning og facilitere kompetenceudvikling af pædagoger og lærere inden for skole- og dagtilbudsområdet. Stillingerne er placeret i videreuddannelsesområdet Pædagogik og Skole på Københavns Professionshøjskole.

Om jobbet
Vores kerneopgave er at designe kompetence- og organisationsudvikling i samspil med aftagere og samarbejdspartnere til både medarbejdere og arbejdspladser. Vi søger to adjunkter eller lektorer til undervisnings-, konsulent- og udviklingsopgaver inden for det pædagogisk psykologiske fagområde. Arbejdsopgaverne omfatter primært undervisning på den pædagogiske diplomuddannelse i psykologi og på kommunalt rekvirerede praksis- og kompetenceudviklingsforløb, som udvikles og gennemføres i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere. Hertil kommer udviklingsopgaver i samarbejde med kolleger i videreuddannelsen, ministerier og andre interessenter.

Din profil
Du har en kandidat- eller masteruddannelse i psykolog og/ eller pædagogik. Derudover har du viden om pædagogisk udviklingsarbejde med børn, unge og voksne i udsatte positioner samt viden om pædagogisk psykologi og specialpædagogik, herunder neuropædagogik. Derudover ser vi gerne, at du kommer med:

  • Solid erfaring med pædagogisk arbejde og udvikling i praksis, f.eks. som lærer, pædagog, konsulent eller ressourcemedarbejder
  • Didaktisk, formidlingsmæssig og voksenpædagogisk indsigt, gerne i kombination med faciliteringskompetencer og/eller erfaring med eller lyst til at arbejde med supervision
  • Erfaring med at planlægge, gennemføre og evaluere praksisnær kompetenceudvikling og uddannelse
  • Stærke mundtlige og skriftlige formidlingsevner, analytiske kompetencer samt evne til systematik og formidling
  • Gode samarbejdskompetencer og lyst til at sætte din viden i spil og deltage udviklingen af KP’s faglige fællesskaber
  • Kompetencer til at arbejde både selvstændigt og som ansvarlig holdspiller i teams og bidrager aktivt til videndeling.

Vi tilbyder

  • Du bliver en del af et ambitiøst underviserteam med kompetente kollegaer
  • Gode udviklingsmuligheder og en varieret hverdag
  • Studerende, som er fagligt nysgerrige og ambitiøse
  • Mange stærke samarbejdspartnere
  • Mulighed for udvikling af samarbejde på tværs af Københavns Professionshøjskoles institutter.

Om KP som arbejdsplads
Københavns Professionshøjskole udbyder og udvikler videregående uddannelse og varetager praksisnære og anvendelsesorienterede forsknings- og udviklingsaktiviteter på velfærdsområdet.

Du vil blive ansat i videreuddannelsesområdet Pædagogik og Skole på Københavns Professionshøjskole med reference til videreuddannelseslederen for afdelingen Opvækst, Trivsel og Læring.

I Opvækst, Trivsel og Læring udbyder vi diplomuddannelser inden for almen pædagogik, socialpædagogik, psykologi og specialpædagogik. Vi løser kompetence- og praksisudviklingsopgaver i kommuner og institutioner på dagtilbuds-, skole- og døgnområdet. Vores faglige områder er bl.a. udvikling af læringsmiljøer i dagtilbud, kvalificering af socialfaglige indsatser, tværprofessionelt samarbejde og formidling af ekspertviden inden for specialpædagogik.

Sammen med de øvrige undervisere og konsulenter vil du indgå i et spændende fagmiljø med fokus på håndtering af samfundets vigtigste udfordringer gennem praksis- og kompetenceudvikling. Arbejdsformen er uformel og resultatorienteret med fokus på at skabe betydningsfulde forandringer i tæt samarbejde med vores studerende og kunder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start den 1. juni 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Ved ansættelse som lektor lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Rasmus Anker Bendtsen på tlf. +45 41898173 eller videreuddannelsesleder Anne Kjær Olsen på tlf.: +45 41898540.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 10-04-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16 og 17.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 12
4. april 2024 12
3. april 2024 12
2. april 2024 12
1. april 2024 12
31. marts 2024 13
30. marts 2024 12
29. marts 2024 13
28. marts 2024 12
27. marts 2024 12
26. marts 2024 12