Leder til Hjemmeplejen Tommerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Vi søger en leder til Hjemmeplejen Tommerup, som vil gå forrest og bidrage til den ønskede udvikling og de nye mål for Morgendagens Hjemmepleje.

Hvem er vi


Morgendagens Hjemmepleje i Assens Kommune skal være karakteriseret ved, at borgere, der modtager hjemmepleje, oplever større tilfredshed, højere livskvalitet og mere kontinuitet i forhold til de medarbejdere, der kommer i hjemmet.

Beslutninger træffes tæt på borgeren, og der er et tæt samarbejde mellem myndighed og udfører. Der arbejdes med sammenhængende borgerforløb, som tager udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og behov i et tværfagligt samarbejde. Der er fokus på rehabilitering og borgernes forudsætninger og muligheder for at klare mest muligt selv, da det medvirker til at skabe bedre livskvalitet.

Medarbejderne i Morgendagens Hjemmepleje vil opleve mindre bureaukrati, meningsfuld dokumentation, øget ansvar, mere indflydelse i opgaveløsningen og bedre mulighed for at bruge deres kompetence tættest muligt borgerne, bl.a. ved at arbejde i mindre geografiske teams. Det vil medvirke til trivsel i arbejdsdagen og betyde, at vi er et godt og attraktivt praktik- og uddannelsessted.

Vi prioriterer uddannelse og udvikling af vores ledere og medarbejdere til at stå rustet til den store omstilling, der er sat i gang.

Hjemmeplejen Tommerup er én af i alt seks hjemmeplejegrupper, som er organiseret i Ældre & Rehabilitering sammen med Den kommunale Sygeleje og Akutteam, Center for Rehabilitering og Akutpleje, Myndighed Sundhed/Ældre og Myndighed Hjælpemidler. Organiseringen understøtter et tværfagligt samarbejde med særligt fokus på, at myndighed og drift samarbejder tæt på borgeren. Du får ni lederkolleger inden for fagområdet, og derudover indgår du i det fælles lederforum på hele Social- og Sundhedsområdet.

Har du lyst til at blive én af seks hjemmeplejeledere, som har en helt afgørende rolle i, at vi lykkes med ambitionerne for Morgendagens Hjemmepleje? Så er det måske dig, vi skal have med på holdet.

Om jobbet


Som leder i Hjemmeplejen skal du have dit fokus på faglig ledelse, økonomi, effektivitet og styring – samtidig med at du skal stille dig i spidsen for vores ønskede udvikling og nye mål for Morgendagens Hjemmepleje. Du skal sikre omsætning af kommunens vision og politik til konkrete handlinger i praksis.

Du skal som leder være tæt på hverdagen og udviklingen i din gruppe – det er dit klare ledelsesrum. Samtidig skal du indgå i et engageret lederteam, hvor vi sætter fælles retning, som skal udmønte sig i konkrete indsatser, der har effekt og skaber resultater hos borgerne. Udvikling af det samlede social- og sundhedsområde vil du komme til at bidrage til gennem din deltagelse i fælles lederforum Social og Sundhed.

Du er sundhedsfaglig og økonomisk ansvarlig for din gruppe. Du skal turde at sætte retning og udfordre valg af faglige løsninger. Du kan understøtte mål med faglige begrundelser og give dem faglig mening. Derfor har du en sundhedsfaglig baggrund, som sikrer, at du kan tale med om forebyggelse, tidlig opsporing, rehabilitering og brobygning til civilsamfundet. Desuden er kendskab til økonomistyring og Fælles Sprog lll en fordel.

Hjemmeplejen Tommerup har ca. 40 dedikerede medarbejdere, som fortrinsvis er uddannet social- og sundhedsassistenter eller social- og sundhedshjælpere. Hjemmeplejegruppen dækker dag- og aftenvagt og kører ud fra Møllebakken 22 A i Tommerup, hvor du som leder også får adresse

Du kan læse mere i Job- og personprofil for leder i Hjemmeplejen i Assens Kommune.

Hvem er du


  • Du er præget af naturlig gejst og engagement.
  • Du har sundhedsfaglig baggrund og måske lederuddannelse – ellers er du klar til at begynde på én.
  • Du har mod på ledelse og ved, at god ledelse gør en forskel. Dit mod gør, at du er klar på nye ideer, som også kommer fra din inddragelse af medarbejdere og kolleger på tværs i organisationen.
  • Du er nærværende og forstår at skabe fællesskab og følgeskab.
  • Du formår på respektfuld vis at være tydelig i forventninger, retning og mål, så forandringer bliver implementeret i daglig praksis.
  • Du går forrest for at skabe et godt arbejdsmiljø og sikre høj medarbejdertrivsel.
  • Du har fokus på borgernes livskvalitet og en værdig ældrepleje.

Løn og ansættelsesvilkår


Stillingen er på 37 timer ugentligt med forventet tiltrædelse den 1. juni 2023.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra Assens Kommunes lønstrategi. Straffeattest skal indhentes før ansættelse kan finde sted.

Ansættelsesprocedure


Vi skal have din ansøgning elektronisk senest tirsdag den 11. april 2023.

Første samtalerunde afvikles tirsdag den 18. april 2023, og anden samtalerunde afvikles tirsdag den 25. april 2023.

Mellem de to samtaler vil du få udarbejdet en personprofil af vores HR-afdeling, som du vil få en personlig tilbagemelding på inden 2. samtale.

Vil du vide mere


Har du spørgsmål eller brug for at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Ældre & Rehabilitering, Stine Didriksen, på tlf. 64 74 63 66 eller 24 90 89 57.

Du kan også finde information på om Assens Kommune på www.assens.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Otterup

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Otterup, nord for Odense I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med..
    • Afdelingsleder
    • Otterup
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Fyn

    Er du en erfaren leder, der brænder for at arbejde med informationssikkerhed i en finansiel virksomhed i udvikling, så skal du læse videre her. Om stillingen Vi søger en ny kollega, der m..
    • Afdelingsleder
    • Fyn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringe

    Er du en tydelig leder med politisk tæft, der skaber resultater gennem dine medarbejdere med fokus på relationer, tværorganisatorisk samarbejde og god ledelse? Har du overblik, og evner du at sætte..
    • Afdelingsleder
    • Ringe
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Fyn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
24. april 2024 58
23. april 2024 58
22. april 2024 59
21. april 2024 60
20. april 2024 60
19. april 2024 60
18. april 2024 59
17. april 2024 57
16. april 2024 56
15. april 2024 55
14. april 2024 62
13. april 2024 62
12. april 2024 62
11. april 2024 59
10. april 2024 56
9. april 2024 52
8. april 2024 54
7. april 2024 56
6. april 2024 56
5. april 2024 54
4. april 2024 54
3. april 2024 52
2. april 2024 53
1. april 2024 53
31. marts 2024 56
30. marts 2024 57
29. marts 2024 58
28. marts 2024 57
27. marts 2024 59
26. marts 2024 58
25. marts 2024 57