Rekrutteringsfirma

SoMe- og salgsmedarbejder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vil du stå i spidsen for den digitale kunderejse og udviklingen af B2B-salg i en ambitiøs virksomhed med fokus på god service og høj kvalitet? Så læs mere om stillingen som SoMe- og salgsmedarbejder hos voksdugen.dk.

Bredt sortiment, god service og høj kvalitet


Hos voksdugen.dk finder du Danmarks største udvalg i stofduge, voksduge og akrylduge. Voksdugen.dk leverer både til virksomheder, hoteller og restauranter, offentlige institutioner og privatpersoner – og det gøres altid med udgangspunkt i høj kvalitet, god kundeservice og solidt købmandskab.

For at styrke sin position online – både hvad angår B2B og B2C – leder virksomheden netop nu efter en SoMe- og salgsmedarbejder, der kan stå i spidsen for den digitale rejse. Du vil blive overordnet ansvarlig for virksomhedens SoMe-aktiviteter og B2B-salg og kan mere konkret se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Lave content til virksomhedens SoMe-platforme: Instagram, Facebook, LinkedIn samt YouTube og etablere trafik, der skaber online salg
  • Telefonisk opsøgende salg til B2B-kunder
  • Ansvar for drift og udvikling af virksomhedens webshop herunder oprette og opdatere produkter med tekst og billeder
  • Udarbejde og eksekvere på salgsplan inkl. platforme, kundesegmentering, tidsplan og budgettering
  • Udvikle og distribuere virksomhedens nyhedsbrev og udvide følgerskaren, der i dag er på +20.000
  • Samarbejde med ekstern partner i forhold til Google AdWords samt for SEO-optimering

Du vil få base på kontoret i Brabrand, og du refererer direkte til virksomhedens bestyrelse.

Digital kommunikatør og udpræget holdspiller


Vi er på udkig efter dig, der brænder for online salg, og som motiveres af at skabe trafik via fængende SoMe-content. Du har et skarpt øje for den digitale kunderejse, og du tilgår dine arbejdsopgaver med nysgerrighed og åbenhed overfor at lære, justere og teste nye tiltag.

Med din positive, loyale og diplomatiske facon bliver du hurtigt en vellidt medarbejder, mens din proaktive og strukturerede tilgang sikrer høj kvalitet i dit arbejde samt anerkendelse fra dine kollegaer. Du motiveres af at være en del af et hold, og dine ambitioner er store – både på egne og virksomhedens vegne.

Din konkrete uddannelsesbaggrund er mindre vigtig end din indsigt i SoMe og dit kendskab til boligtekstiler, som gør dig i stand til at dække det helt rigtige bord. Generelt er din IT-forståelse på et højt niveau, og du behersker desuden dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt. Da du også kommer til at arbejde med det norske marked, er det en absolut fordel, at du begår dig både skriftligt og mundtligt på norsk.

Dedikeret hold med kunden i fokus


Som den nye SoMe- og salgsmedarbejder hos voksdugen.dk bliver du en del af en flad organisation og et engageret hold bestående af seks medarbejdere, der går på arbejde hver dag med stor dedikation, stærk faglighed og højt humør.

Voksdugen.dk har et skarpt fokus på sine kunder – og ikke mindst på kundernes efterspørgsel på høj kvalitet, hurtig levering og god service. Det fokus afspejles i virksomhedens imponerende tilfredshedsmålinger og i den solide position på markedet.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus C

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du et stort personligt drive, og trives du med at betjene kunden over telefon og mail? Og vil du være en del af et succesfuldt team af kompetente interne og eksterne salgskonsulenter inden for .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
23. april 2024 35
22. april 2024 36
21. april 2024 36
20. april 2024 36
19. april 2024 36
18. april 2024 36
17. april 2024 37
16. april 2024 35
15. april 2024 34
14. april 2024 35
13. april 2024 37
12. april 2024 38
11. april 2024 36
10. april 2024 33
9. april 2024 33
8. april 2024 32
7. april 2024 32
6. april 2024 31
5. april 2024 31
4. april 2024 29
3. april 2024 29
2. april 2024 26
1. april 2024 32
31. marts 2024 32
30. marts 2024 32
29. marts 2024 31
28. marts 2024 30
27. marts 2024 31
26. marts 2024 29
25. marts 2024 28
24. marts 2024 26