Retail Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Motiveres du af at administrere projekter? Og besidder du en særlig sans for detaljer? - Så er det dig, K.W. Bruun søger som vores Retail Coordinator. Til denne rolle søger vi dig, som har evnerne til at navigere mellem at servicere vores forhandlere og samtidig fordybe sig i administrative opgaver såsom eksempelvis udarbejdelse af kontrakter til forhandlere.

Bliv en del af en spændende branche og virksomhed, som byder på en stærk kultur med engagerede kollegaer, hvor åben og ærlig dialog bidrager til gensidig udvikling.

”Hvis du ønsker at gøre en forskel og arbejde i spændingsfeltet mellem bilfabrikker og vores dygtige forhandlernet, så skal du søge denne stilling. Du vil indgå i et ambitiøst og dygtigt team bestående af seks kollegaer, hvor udviklingsmulighederne er store.”
- Retail Administration Manager, Stefan Olsen.

Vekselvirkning mellem service og administrative opgaver
I jobbet som Retail Coordinator har du stor kontaktflade til bl.a. samarbejdspartnere, salgsafdelinger og forhandlere. Du vil få ansvar for en række yderst centrale administrative opgaver og koordinerende projekter, hvorfor det er vigtigt, at du arbejder med en struktureret og detaljeorienteret tilgang – og dermed sikrer, at du ikke mister overblikket.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Daglig opfølgning på forhandlere
  • Forhandlerkontrakter, vilkår og bilag
  • Forhandleropstart- og nedlukning
  • Projektstyring
  • Ad-hoc opgaver

Om dig
Vi søger dig, som er en serviceminded teamplayer, hvilket bl.a. betyder, at du er imødekommende over for såvel kunder som kollegaer, og at du gør dit bedste for at bidrage til afdelingens fælles mål – vi mener, at vi løfter bedst i flok. Du skal desuden trives med stor aktivitet og høj eksekveringsgrad, og du sætter en ære i at arbejde med høj datadisciplin. Du formår at balancere mellem både at servicere forhandlere og samtidig fordybe dig i dataark og kontrakter, som kræver fuldt fokus.

Vi ser gerne, at du f.eks. har en kontoruddannelse, erhvervsakademiuddannelse eller lignende og erfaring med administrative opgaver fra eksempelvis en koordinatorrolle. Har du samtidig erfaring med kontrakter og eventuelt tilbudsgivning, er det en stor fordel. Derudover er det et krav, at du taler og skriver flydende dansk samt at du er fortrolig med Excel, Word, PowerPoint og Outlook. Har du erfaring med at udarbejde kontrakter, er det en fordel (men ikke et krav).

Derfor skal du vælge os
Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start, og vi tilbyder derfor følgende:

  • Godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger.
  • Du bliver en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.
  • Vi tilbyder mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag
  • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder med jævne mellemrum diverse sociale arrangementer. Derudover har vi fredagsbar, sportsklub og en vinklub.
  • Med jobbet følger en lønpakke med pensionsordning, sundhedssikring samt andre attraktive personalegoder og rabataftaler.
  • Du bliver naturligvis også omfattet af vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands.
  • Derudover forkæler Meyers Kantiner os med lækker morgenmad og frokost og giver desuden mulighed for at bestille aftensmad med hjem som takeaway.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne kontor i Glostrup, hvor du vil få din daglige arbejdsgang sammen med knap 200 af koncernens medarbejdere.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner jobopslaget, så snart vi har fundet den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Retail Administration Manager, Stefan Olsen på tlf. nr.: 28 75 71 47 eller mail [email protected].
Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Fri kontakt
    Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i København V

    Fri kontakt
    Brænder du for at drive digitale og strategiske udviklingsprojekter i tæt samarbejde med IT og forretningen, og kan du arbejde med data og processer og formidle det på en overskuelig måde? Er du i stand til at bryde gamle processer ned og skabe nye løsninger med digitalisering og AI i centrum?
    • Projektleder
    • København V
    Få mere info
  • Projektleder i København

    ➡️ Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks stærkeste digitale bureauer? ➡️ Er du vild med digitalt marketingindhold og up to date på de nye digitale trends? ➡️ Er du nysgerrig på di..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Opportunity Are you excited about shaking things up in asset management? Maersk is undergoing an all-encompassing transformation to deliver truly integrated logistics by providing end to end logi..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 11
14. april 2024 12
13. april 2024 12
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 11
9. april 2024 10
8. april 2024 9
7. april 2024 9
6. april 2024 9
5. april 2024 9
4. april 2024 9
3. april 2024 9
2. april 2024 9
1. april 2024 9
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9
27. marts 2024 9
26. marts 2024 9
25. marts 2024 9
24. marts 2024 9
23. marts 2024 9
22. marts 2024 9
21. marts 2024 9
20. marts 2024 8