Sygeplejerske: Har du ambitioner om at forske som sygeplejerske i psykiatrien?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Så har vi jobbet til dig i Center for Eating and feeding Disorders Research (CEDaR) på Psykiatrisk Center Ballerup.

Vi søger en ambitiøs og energisk sygeplejerske til at deltage i et stærkt internationalt forskningsmiljø inden for spiseforstyrrelser.

Jobbet

Du bliver en del af et dynamisk og voksende team og arbejde på tværs af Center for Eating and feeding Disorders Research (CEDaR).

Du indgår i et stort forskningsprojekt om risikofaktorer og modstandsdygtighed i forbindelse med udvikling af spiseforstyrrelser og kommer til at arbejde med en stor undersøgelse af hhv. børn i risiko for spiseforstyrrelser og patienter med spiseforstyrrelser.

Dine opgaver og ansvarsområder vil variere og arbejdet indebærer bl.a. rekruttering af familier og patienter, dataindsamling og deltagelse i tilrettelæggelsen af undersøgelserne. Der vil være mulighed for at være med til at påvirke stillingens indhold.

Du bliver en del af et spændende projekt og samt et stort forskningsnetværk, som foruden CEDaR-teamets ansatte indebærer samarbejde i Danmark så vel som i udlandet.

I stillingen vil du referere til lederen af CEDaR professor Nadia Micali.

Om dig

  • Du er stærkt motiveret for at forske inden for spiseforstyrrelser.
  • Du har en vis erfaring med forskning.
  • Du er god til at samarbejde på tværs af faggrupper. Dine gode samarbejdsevner er alfa og omega i din nye stilling hos os.
  • Du har solide mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på engelsk.

Vil du være vores nye kollega?

CEDaR er et multikulturelt og tværfagligt team, der for nylig er blevet oprettet med en stor portefølje af bevillinger, der spænder over epidemiologiske, genetiske, neuroimaging- og kliniske interventionsundersøgelser inden for ernærings- og spiseforstyrrelser.

Vi er et dynamisk, samarbejdsorienteret og internationalt team, der er i hastig vækst, og enheden har flere internationale samarbejder med Storbritannien, USA, Sverige, Tyskland og Schweiz.

Forskning i spiseforstyrrelser er et højt prioriteret forskningsområde for Region Hovedstadens Psykiatri. Vi har en stor forpligtelse til at udføre forskning på højeste internationale niveau med det formål at give ny indsigt i, hvad der forårsager spiseforstyrrelser, og hvordan vi kan skabe bedre behandlinger for patienterne.

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er på 37 timer og til besættelse 1. juli 2023 eller snarest derefter. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i dagtimerne mandag til fredag, men opgaverne vil indimellem kunne kræve en fleksibel indstilling til arbejdstiden.

Løn, pension og andre ansættelsesvilkår vil følge gældende overenskomst.

Stillingen er finansieret af en 7-årig Laureate research grant award fra Novo Nordisk Fonden og den tilbydes i første omgang for en tidsbegrænset periode på et år med mulighed for forlængelse til fem år.

Der vil blive indhentet referencer for den ansøger, der er førstevalg til stillingen.

Ansøgningsproces

Send os din ansøgning via linket her på siden senest d. 26. maj 2023.
Ansøgningen bedes indeholde følgende oplysninger og være skrevet på engelsk:

  • en motiveret ansøgning
  • et detaljeret CV
  • eksamensbeviser

Der vil blive afholdt samtaler løbende, og samtalen vil foregå på engelsk.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Ballerup
  • Fredag den 26. maj 2023

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Har du erfaring med undervisning og udvikling af nye tiltag i undervisningen? Har du lyst til at udvikle og undervise i grøn bæredygtighed i jordemoderfaget? Har du kompetencer inden for det sociol..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
25. april 2024 2
24. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 1
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2