Rekrutteringsfirma

Group Head of M&A and Legal Counsel til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Motiveres du af en ansvarsfuld rolle, hvor du er overordnet ansvarlig for alle fusioner og opkøb i en international kontekst? Så læs mere om stillingen som Group Head of M&A and Legal Counsel til Nordomatic A/S, som er en global pioner inden for bygningsautomatik, også kaldet Smart Buildings.

På en mission for at fremskynde en åben og bæredygtig fremtid


Nordomatic sigter mod at blive en global impact leder inden for Smart Buildings. Med mere end 50 års erfaring med at integrere åbne BMS-løsninger i bygninger har virksomheden fået positioneret sig som en værdifuld trusted partner – og medarbejderne er stolte af hver dag at arbejde systematisk for øget miljømæssig og social bæredygtighed. Alene sidste år bidrog virksomhedens løsninger til at nedbringe CO2-udledningen med 130.000 tons hos kunderne.

Virksomheden har det seneste årti været på en imponerende vækstrejse – og med denne ansættelse er det planen at vækste yderligere på udvalgte markeder gennem fusioner og opkøb. Rollen som Group Head of M&A and Legal Counsel er en stabsfunktion, hvor du vil drive virksomhedens M&A-strategi og yde juridisk og strategisk sparring til såvel Group CEO som den øvrige organisation. Din primære opgave bliver at sikre succesfulde integrationer ud fra et både juridisk, økonomisk og menneskeligt perspektiv.

Mere konkret får du følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:


  • Overordnet projektansvarlig for alle M&A-opgaver inkl. strategi, projektledelse og implementering
  • Sikre succesfuld juridisk og økonomisk fusion
  • Skabe grobund for at øge top- og bundlinje i opkøbte virksomheder
  • Ansvarlig for M&A-håndbog for koncernen inkl. processer
  • Sikre en velunderbygget og løbende opdateret targetliste over potentielle opkøb
  • Yde juridisk rådgivning på udvalgte opgaver og projekter i den daglige forretning
  • Fjernledelse af et juridisk team samt et M&A-team

Du får daglig base på virksomhedsdomicilet i Herning eller Aarhus og kan desuden forvente 25-50 årlige rejsedage til udlandet i forbindelse med nye opkøb og fusioner.

M&A-opgaver over hele verden


Med en ambitiøs vækst- og udvidelsesmission er der brug for en erfaren M&A-ekspert til at stå i spidsen for de løbende implementeringsprocesser. Du kommer med en juridisk og/eller økonomisk baggrund kombineret med praktisk erfaring med projektledelse indenfor M&A-området i en større international koncern.

Du er trænet i forhandlingssituationer og vant til at yde juridisk sparring til den øverste ledelse. I dit daglige virke vil du arbejde tæt sammen med Group CEO, topledelsen, eksterne juridiske interessenter og den øvrige organisation, og det er derfor essentielt, at du er i stand til at kommunikere kompleks viden på en lettilgængelig måde – som minimum på både dansk og engelsk samt evt. et nordisk sprog.

Lige så vigtigt er det, at du formår at navigere i et komplekst miljø, hvor mange ønsker at trække på dine kompetencer, og hvor du må prioritere benhårdt for at kunne møde vigtige deadlines.

Som leder går du forrest med det gode eksempel, hvad angår villigheden til at undersøge alle løsninger, analysere risici og træffe de rigtige beslutninger. Du sætter en ære i at motivere og udvikle dit team og skaber naturligt følgeskab.

Vækstvirksomhed med et grønt hjerte


I 1967 så Nordomatic dagens lys for første gang og siden da, er det gået stærkt. Spoler vi tiden +50 år frem, så har nøgleordene for den sidste årrække heddet ’vækst’, ’internationalisering’ og ’opkøb’.Nordomatic er i dag den førende uafhængige BMS-systemintegrator i Skandinavien med 20 kontorer og mere end 700 dygtige medarbejdere, der betjener de største og mest krævende ejendomsejere i verden.

Bygninger tegner sig for 40 % af Europas CO2-emission. Det er EUs målsætning at reducere udledningen af drivhusgasser med 50 % frem til 2025. Her kommer Nordomatic ind i billedet.

Du bliver en del af en vækstvirksomhed med et grønt hjerte, hvor der er ambition om og vilje til at gøre en forskel på den miljømæssige bundlinje. Samtidig træder du ind i en kommercielt orienteret organisationskultur, hvor det gode købmandskab hyldes, barren er sat højt, og det interne motto er ”løsninger frem for produkter”.

Virksomheden har en flad struktur og en meget værdidrevet kultur, hvor man som medarbejder vil opleve, at der er kort til topledelsen – og fra tanke til handling. Der er rig mulighed for at blive set og hørt, og den enkeltes faglige og personlige udvikling prioriteres højt af ledelsen, som gerne investerer i sine medarbejdere. Du bliver en del af et dynamisk miljø med fleksibilitet i hverdagen og spændende sociale arrangementer.

Læs mere om Nordomatic A/S på www.Nordomatic.com og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Quickpoint søger Souschef til Viborg som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af supe..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for opbyggelse af en strategisk og compliant indkøbsfunktion, der skal..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
24. april 2024 58
23. april 2024 56
22. april 2024 53
21. april 2024 53
20. april 2024 54
19. april 2024 52
18. april 2024 51
17. april 2024 53
16. april 2024 54
15. april 2024 59
14. april 2024 63
13. april 2024 61
12. april 2024 64
11. april 2024 62
10. april 2024 65
9. april 2024 73
8. april 2024 72
7. april 2024 74
6. april 2024 75
5. april 2024 73
4. april 2024 73
3. april 2024 73
2. april 2024 70
1. april 2024 65
31. marts 2024 70
30. marts 2024 72
29. marts 2024 70
28. marts 2024 68
27. marts 2024 66
26. marts 2024 64
25. marts 2024 64