Rekrutteringsfirma

Teamleder Marketing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Lely Nordic A/S, i Fredericia, blev i begyndelsen af 2023 certificeret som Great Place To Work
- læs her hvad medarbejdernes oplevelser af arbejdspladsen er:
https://www.greatplacetowork.dk/certificerede-arbejdspladser/lely-nordic

Marketing, Teamleder
-Think Global and Act Local

Er du klar til at bringe dine kompetencer i spil, til denne nyoprettede stilling hos Lely Nordic A/S?

Dit kommende team består af 5 personer. Jeres funktion tilsammen er at yde support, vejledning og træning til Lely Center inden for hele marketingpaletten, lige fra strategi, planlægning, udførelse til brug af diverse marketing værktøjer samt Lely´s corporate branding.
Som Teamleder kommer du til at arbejde tæt sammen med dit eget marketingteam, samt de kolleger, der arbejder for Lely Center, og det hele er under mottoet ”Think Global – Act Local”.

Alle Lely´s medarbejdere har en selvstændig stilling, hvor der arbejdes med tillid og frihed under ansvar, som betyder, at du i høj grad selv planlægger og udfører din arbejdsdag. Du bliver aktivt involveret i et lokalt og internationalt team i Lely´s organisation, hvor du sammen med kolleger inden for samme arbejdsområde, får indflydelse på at udføre Lely´s strategi og skabe en god kundetilfredshed. Oplæringen vil foregå hos Lely Nordic A/S og Lely International.

Dine kommende arbejdsopgaver vil bl.a. være:
  • Ansvarlig for de samlede marketingsaktiviteter på tværs af organisationen.
  • Udarbejde/implementere marketingplan, med budgetansvar, i tæt samarbejde med organisationen.
  • Lede, motivere og coache marketingteam, til at opnå trivsel og aftalte mål.
  • Rådgivning, implementering og træning af Lely corporate strategi og aktiviteter hos Lely Center.
  • Ansvarlig for en vellykket markedsintroduktion (positionering) af nye produkter og marketingsaktiviteter.
  • Optimere brug af CRM-system, samt effekt af kampagner, messer, salgs leads og KPI´er.
  • Udarbejde markeds- og kundesegmenteringsanalyser.
  • Vedligeholdelse af netværk med relevante landbrugsfaglige medier og organisationer.
  • Deltagelse i dagligt supportteam med løsning af indkomne opgaver fra Lely centrene.


Din baggrund / hvem er du ?
Du har en relevant uddannelse inden for marketing, samt flere års erfaring fra lignende stilling, også med ledelse af et marketingteam. Du har kendskab til performance marketing, dens muligheder, effektivitet og vækst. Du er stærk på IT, og er yderst rutineret i MS-Office. Du har kendskab til marketing automation, online marketing, samt brug af dtp værktøjer. Du taler dansk og engelsk flydende i skrift og tale (koncernsprog er engelsk). Taler du andre nordiske sprog er det en fordel, men ikke et krav.

Din arbejdsstil er struktureret, fleksibel og serviceminded, ligesom du er ansvarsbevidst og loyal. Du evner at kommunikere i øjenhøjde og til forskellige grupper. Du sætter en ære i at udvikle tætte og tillidsfulde relationer til kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Du er bevidst om, at formidling er en naturlig del af dine arbejdsopgaver og din præstation er med til at påvirke teamet, da det er en holdindsats. Sidst, men ikke mindst er du en positiv medarbejder, der bidrager med godt humør - en rigtig teamplayer.

Lely tilbyder:
Du tilbydes en selvstændig og udfordrende stilling i en ledende og velkonsolideret højteknologisk virksomhed i vækst. Du får en stor kontaktflade, da du ofte vil være kontakt med Lely Center, samt kolleger i Lely organisationen, både i de enkelte lande og på Lely Campus i Holland. Der vil være masser af udfordringer med ansvar og stor mulighed for at få indflydelse på afdelingens fremtidige udvikling. Firmaet stiller nødvendige værktøjer inkl. hjemmearbejdsplads til rådighed. Der forekommer i noget omfang planlagt rejseaktivitet, som er estimeret til 15-25 rejsedage om året.

Er du interesseret i denne stilling?
-og vil du gerne høre mere om denne stilling, som Teamleder, er du velkommen til at kontakte Dorte Mathisen på telefon 4064 0069 hos &friends, som varetager denne rekruttering, ellers kan du ansøge stillingen via send ansøgning.
Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på rette person.

Bemærk venligst, at vores annoncer genindrykkes på forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men blot udtryk for den ikke er afsluttet.

Hvem er Lely Nordic A/S?
Lely sælger og servicerer produkter gennem Lely Center som er Lely´s dedikerede forhandlere via en Franchise Aftale. Cluster North East er ansvarlig for at guide og hjælpe Lely Center med at fremme udbredelsen af automatisering indenfor mælkeproduktion samt yde den bedst mulige services til Lely´s slutkunder.

Lely Nordic A/S er en del af Cluster North East hvilket er bindeled mellem forhandlere og Lely´s udviklings- og produktionsfaciliteter i Holland. Cluster North East dækker de nordiske lande samt en del af Østeuropa dvs. Island, Norge, Danmark, Sverige, Finland, Estland. Letland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn og Ukraine. Firmaets lokaliteter er i Fredericia og i Bydgoszcz (Polen).
Yderligere oplysninger om Lely og Lely´s produkter kan ses på www.lely.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for egne CO2-projekter med betydelig kompleksitet? Og har du evnen til..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Quickpoint søger Souschef til Viborg som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af supe..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for opbyggelse af en strategisk og compliant indkøbsfunktion, der skal..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. april 2024 52
18. april 2024 51
17. april 2024 53
16. april 2024 54
15. april 2024 59
14. april 2024 63
13. april 2024 61
12. april 2024 64
11. april 2024 62
10. april 2024 65
9. april 2024 73
8. april 2024 72
7. april 2024 74
6. april 2024 75
5. april 2024 73
4. april 2024 73
3. april 2024 73
2. april 2024 70
1. april 2024 65
31. marts 2024 70
30. marts 2024 72
29. marts 2024 70
28. marts 2024 68
27. marts 2024 66
26. marts 2024 64
25. marts 2024 64
24. marts 2024 66
23. marts 2024 66
22. marts 2024 65
21. marts 2024 63
20. marts 2024 61