Rekrutteringsfirma

Servicetekniker til Jylland og Fyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Trives du i en kundevendt rolle og er du drevet af at levere sublim service? Har du teknisk know-how og arbejder du løsningsorienteret, så kan rollen som servicetekniker ved Holm & Halby være et interessant match for dig.

Holm & Halby udvider deres aktiviteter og søger derfor en ny kollega til at servicere deres kunder i det jyske.

Frihed med fagligt ansvar

Som udekørende servicetekniker har du det daglige ansvar for periodemæssigt eftersyn og reparation af autoklaver, frysere og centrifuger hos kunder i Jylland og på Fyn, mens du fungerer som backup på sikkerhedskabinetter ved spidsbelastninger i hele landet.

Eftersyn planlægges og koordineres på baggrund af eksisterende serviceaftaler af servicekoordinatoren og vil i det daglige fylde omkring 80%. Hertil kommer reparation, installation og validering.

Som en del af serviceeftersynet foretager du:

  • Eftersyn af el-komponenter og funktioner
  • Kalibrering af sensorer (temperatur og tryk)
  • Mekanisk udskiftning af ventiler

Du er i det daglige Holm & Halbys ansigt udadtil i mødet med kunderne og på samme tid kundens repræsentant, der bringer feedback og ønsker retur til virksomheden.

Din arbejdsdag starter hjemmefra med mulighed for at møde ind på virksomhedens jyske kontor i Skejby, hvor servicekoordinatoren sidder og 3 serviceteknikere er tilknyttet. Du refererer til den tekniske chef i Brøndby.

El-teknisk knowhow og vilje til løsning

For at blive kandidat til stillingen som servicetekniker kommer du med en el-teknisk baggrund og erfaring, gerne indenfor fejlfinding med brug af PC. Din uddannelse kan være som elektronikmekaniker, automatiktekniker, elektriker, måletekniker eller lignende mens du har erfaring med at fejlsøge, udbedre og dokumentere på teknisk udstyr.

Skulle du beskrive dig selv, er du selvkørende og sætter en ære i at levere sublim service til dine kunder. Du trives på landevejen og i kontakten med dine kunder, som du vil gå langt for i løsningen af deres udfordringer. Det falder dig naturligt at bruge IT som understøttende værktøj i din hverdag og du formulerer dig problemfrit på både dansk og engelsk i skrift og tale. På samme tid holder du af at vidensdele og trække på dine kollegaers erfaring, når du selv strander fagligt.

Når medarbejderne er virksomhedens vigtigste asset

Du træder ind i en virksomhed, der ønsker at fastholde deres medarbejdere og som vil uddanne og udfordre dig løbende, så dine karriereønsker kan blive mødt internt. Alene oplæringsperioden vil strække sig op til to år, hvor du dels produkttrænes ved leverandørerne og dels sidemandsoplæres af dine erfarne kollegaer, hvis viden du kan trække på løbende.

Udover en konkurrencedygtig lønpakke med fast løn, bonusordning, tillæg, sundhedsordning og bilordning, tilbydes du en plads i en virksomhed, der ser deres medarbejdere som deres vigtigste asset.

Den videre proces

Du søger jobbet hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Holm & Halby nye servicetekniker. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Morten Thomsen fra Adecco på tlf.: 3136 5625. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om Holm & Halby

Holm & Halby er en svenskejet leverandør og serviceudbyder af laboratorieudstyr med omkring 50 ansatte i Danmark. De er en del af den svenske Addlife koncern, der tæller omkring 80 virksomheder indenfor medtech industrien på europæisk plan.

Den danske serviceafdeling består af ca. 29 ansatte hvoraf teknikerne er fordelt på forskellige produktområder der servicerer kunder i hele Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Århus N

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Århus N

    Do you want to be a part of the greener future? Do you have any experience within Technical Project Management in electronics and are you looking for an exciting opportunity in a growing industry? .
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus N

    Here at the Product functions department, we are seeking a technically solid and focused individual to propel developing and maintaining functional Strategies and technology roadmap for all areas o..
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viby J

    Har du lyst til at prøve noget nyt og blive en del af et team på 36 dejlige kollegaer, som hver dag arbejder selvstændigt med at foretage eftersyn på gaskedler og udføre reparationer i de danske hj..
    • Maskintekniker
    • Viby J
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    [xxxxx] Aalborg afd. 30 - Jord og Kloak søger en erfaren maskinfører til fast kørsel af nyere Volvo L60H. Primært arbejdsplads vil være i Aalborg og omegn, hvor du kommer til at indgå i et team af..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 2
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2