Vil du lede dygtige medarbejdere i en meningsfuld organisation? - der gør en forskel for virksomheder, mennesker og s...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vi søger dig, som har hjertet på det rette sted og vil være med til at udvikle og fremtidssikre Code of Care.

Code of Care er en nonprofit organisation, som inspirerer til socialt ansvar i danske virksomheder. I samarbejde med kommuner og virksomheder skaber vi småjobs til mennesker med udfordringer i livet. Det gør vi ved at opbygge Task Forces af virksomhedsledere og jobcentermedarbejdere, hvor vi udvikler og igangsætter aktiviteter for at inspirere endnu flere virksomheder til at tage socialt ansvar og se værdien af at ansætte mennesker med udfordringer i livet.

Vi forventer at:

Du har et solidt afsæt i erhvervslivet

Du kan lede en organisation med 10 medarbejdere

Du er beslutningsdygtig i en organisation med mange projekter

Du er forretnings- og resultatorienteret

Du er teamplayer og arbejder for konsensus

Du skaber stærke relationer til samarbejdspartnere

Du lytter og giver plads til medbestemmelse, men går forrest, også når betingelserne bliver svære og krævende

Du har økonomiindsigt og erfaring med budgetlægning

Du har økonomisk overblik i tæt samarbejde med vores revisor

Du kan facilitere processer med 20-30 virksomhedsledere

Du finder det interessant at igangsætte og planlægge arrangementer

Som person fremstår du troværdig, handlekraftig og motiverende samt positivt kommunikerende.

Din overordnede opgave at lede og motivere organisationens medarbejdere og sikre de bedste rammer og arbejdsbetingelser for medarbejderne i deres daglige virke, så vi sammen når vores mål.

Vi tilbyder:

Et meningsfuldt job med udviklingspotentiale.

Jobbet giver dig mulighed for at gøre en forskel for mennesker, som har brug for hjælp til at finde deres plads på arbejdsmarkedet og derved udleve deres drøm om at være en del af et arbejdsfællesskab.

Omgangstonen er uformel og professionel. Kulturen er tillidsbaseret, arbejdsom, forretningsorienteret og præget af høj tværfaglighed.

Vi er handlingsorienterede og vores metoder giver genlyd i politiske kredse.

Du planlægger i høj grad selv din dagligdag. Men det er vigtigt, at du opleves som en synlig, nærværende og tydelig leder. Vi har derfor en forventning om, at du har din daglige gang på Code of Care Danmarks kontor i Holstebro.

Ansøgning:

Du skal søge jobbet, fordi du finder det meningsfuldt at lede en organisation, der gør noget godt for andre – ikke for at få en høj løn. Kan du se dig selv som leder i en værdibaseret organisation, hvor det er afgørende, at du tager ansvar, træder i karakter, motiverer og skaber værdi, så send os din ansøgning nu.

Vi læser løbende ansøgninger og er klar til at ansætte, når den rette leder melder sig.

Send din ansøgning til - [email protected] med CV og fortæl os hvorfor du er den rette leder til Code of Care. Har du spørgsmål, så ring til udviklingschef Tommy Wølk på mobil: 2086 5030.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvem er Code of Care:

Code of Care er foreningsdrevet. Organisationen har tre afdelinger, som arbejder tæt sammen om at inspirere til socialt ansvar ud fra visionen: Mere care – mindre mig.

Du har det overordnede ansvar og sparrer med lederne af de forskellige afdelinger.

Code of Care har siden 2011 arbejdet med at opbygge såkaldte Code of Care Task Forces i kommuner rundt om i landet. Målgruppen er virksomhedsledere. Ideen er at inspirere og hjælpe kommuner i gang med at opbygge samarbejder med lokale virksomheder for at fremme virksomheders sociale ansvar og skabe småjobs til mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer. En Code of Care Task Force består typisk af 25-50 virksomhedsledere, ledere fra kommunens beskæftigelsesafdeling og deres virksomhedskonsulenter. Vi samarbejder i dag med 13 jobcentre.

Care for Young er et udviklingsprojekt med udfordrede unge som målgruppe. Det er et projekt støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond, hvor vi i samarbejde med Holstebro kommune hjælper de unge til at finde deres vej i livet frem mod uddannelse og job. I projektet arbejdes der for at skabe indsigt og livslæring samt praktiske færdigheder, så den enkelte unge bliver klar til at indgå på en arbejdsplads. Der er en projektleder tilknyttet Care for Young.

Cafe Care er en hyggelig cafe, hvor de unge træner i at ”gå på arbejde” og tage ansvar i de opgaver, som kræves for at drive en cafe. Stedet er under udvikling, så der er plads til ideer og tanker, som fremmer driften og det gode formål. Cafeen drives i dagligdagen af en kok.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Lem St

    Are you a highly skilled NPM Quality Specialist with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you in our New Product Master department! Power Solutions Quality Improvem..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringkøbing

    Are you experienced in mechanical engineering, production engineering or similar? Do you want to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the opportunity for you!.
    • Afdelingsleder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 5
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 5
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 5
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6