Rekrutteringsfirma

Projektkonsulent - Arkitektrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Projektkonsulent - Arkitektrådgiver



Har du kendskab til byggeri- og beslutningsprocesser, og et netværk indenfor arkitekt og projektsegmentet? Og går du med en salgsrådgiver i maven? Geberit søger dig, der vil arbejde med alt fra projekthåndering til kundeaktiviteter.

Bred kontaktflade og alsidige arbejdsopgaver


I denne stilling bliver Jylland/Fyn dit ansvarsområde, og du vil have kontakt med et bredt kundesegment, der rummer både arkitekt- og projektansvarlige med fokus på sanitetsprodukter. Du vil også have kontakt til bygherrer, investorer, hoteller og lignende VIP-steder, hvor Geberit AquaClean-produkter har relevans. Til dagligt referer du til Salgschefen i Danmark for BtC segmentet.

Du får en bred vifte af arbejdsopgaver, herunder opgaver relateret til projekthåndtering, kundeaktiviteter, rapporter og input til marketing. Dine hovedopgaver vil bl.a. være at:

  • besøge og håndtere arkitekter og andre beslutningstagere med relevans for projekter, samt supportere med produktvalg til konkrete projekter (f.eks. sikre at Geberit/Ifö-produkter bliver pre-specificeret hos arkitekter/bygherrer)
  • understøtte produktvalg med fysiske (mock-ups, prøver, brochurer) og digitale værktøjer (BIM, brochurer, produktbeskrivelser mm.)
  • supportere og informere om løsninger, herunder opdatere kunderne mht. nye løsninger
  • koordinere med øvrigt Geberit team omkring opgaver, support og deling af information
  • opdatere CRM i henhold til interne guidelines, samt markeds- og konkurrent rapportering ad hoc
  • supportere og give inputs i forhold til relevante aktiviteter (marketing)
  • besøge og håndtere enkelte bad-showrooms med fokus på sanitetsprodukter.

Specifikke kundeaktiviteter bliver bl.a at:

  • vedligeholde nuværende og udvikle kundenetværk Jylland/Fyn, herunder introducere til nyheder, aftale aktiviteter og kontraktopdateringer
  • finde (og vedligeholde) relevante steder til promovering og test af Geberit AquaClean toiletter, samt lave arrangementer og markedsføringsaktiviteter hermed
  • deltage i og arrangere aktiviteter/events til udbredelse af Geberit og Ifö-brandet
  • deltage i uddannelse og træning ift. produkter/løsninger.

Faglig og udadvendt profil med kommercielt mindset


Vi søger dig, som allerede har et eksisterende netværk inden for arkitekt/projekt segmentet, og som kender til byggeri- og beslutningsprocesser, især i byggeriets tidlige faser.

Du har gerne erfaring fra byggemateriale-producent af synlige bygningselementer, hvor design og langvarig kvalitet er i fokus. Alternativt kommer du fra arkitekt- eller rådgiverbranchen relateret til byggeri.

Som person er du udadvendt, god til at skabe relationer, og du forstår, hvad der giver kunden værdi ift. behov, og kan dermed tilbyde de rette løsninger. Du indgår naturligt i et samlet team, hvor alle arbejder mod samme mål – at få specificeret relevante produkter ind i projektet. Desuden bidrager du med erfaring til at hjælpe og supportere dine kolleger i deres arbejdsopgaver, og med at følge projekterne til dørs.

Derudover har du gerne erfaring med digitale værktøjer, herunder CRM som kan øge effektiviteten af salgsarbejdet og support til kunder.

Et arbejdsmiljø med humor, åbenhed og godt kollegaskab


Geberit er stolte af egne produkter – og med god grund! Geberit er kendt for tilfredse kunder og anerkendes bredt for produktkvalitet og evnen til at levere service i verdensklasse.

Du tilbydes en selvstændig og dynamisk jobfunktion i en virksomhed, der er økonomisk velfunderet, og har det nødvendige råderum for fremtidig vækst. Du får fantastiske kolleger, der alle har et højt fagligt niveau, og som er med til at skabe et uformelt arbejdsmiljø i en teambaseret kultur. I stillingen vil du desuden have god mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder