SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER TIL DAGHJEM

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Nebel

En sjælden udbudt stilling til vores daghjem/dagcenter. Vi søger en social- og sundhedshjælper til ansættelse 01.09.23, 30 t./uge i dagvagt. I forbindelse med specielle aftenarrangementer kan der dog blive tale om aftenarbejde enkelte gange om året.

Vi har dagligt op til 10 visiterede daghjemsbrugere, og herudover har vi åbent dagcenter. Flere af vores beboere deltager også ofte i det, som foregår i dagcenteret, hvor der er fokus på socialt samvær og styrkelse af fællesskabet.

Vi har 2 ansatte i dagcenteret, men det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og tage beslutninger. Du vil skulle hjælpe brugerne med bl.a. toiletbesøg og ved spisning, og du vil selv skulle stå for bl.a. andagt og fællessang samt øvrige daglige aktiviteter. Gudstjenester, banko-eftermiddage, større musikarrangementer m.v. arrangeres i samarbejde med venneforeningen.

Du skal kunne motivere, inspirere og skabe rammer for livskvalitet og livsglæde, samt være villig til at køre tur med brugerne i plejehjemmets bus, hvorfor du også skal være i besiddelse af kørekort.

Kort sagt søger vi en robust, engageret og initiativrig medarbejder, som kan planlægge og strukturere, og som til enhver tid kan leve op til vores værdier.

I forbindelse med daghjemsbrugerne er der også administrativt arbejde, hvorfor det er vigtigt, at du har flair for dette, samt har kendskab til brug af it-systemet Nexus.

Er du interesseret? - så send din ansøgning og kopi af dit uddannelsesbevis til [email protected] senest 21.06.23 (ansættelsessamtaler 27.06.23). Straffeattest og kørekort skal foreligge før ansættelse. Løn i forhold til overenskomst/kvalifikationer.

Ønsker du at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Inge Mærsk, tlf. 21311879, eller afdelingssygeplejerske Helle Nielsen, tlf. 23252194.

Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter er en værdibaseret virksomhed under Danske Diakonhjem (www.diakon.dk). Vi har 38 plejeboliger og 4 midlertidige boliger fordelt på 4 boenheder. Herudover har vi eget produktionskøkken og daghjem/dagcenter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Nebel.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Nørre Nebel
  • Onsdag den 21. juni 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Vestjylland

    Social- og sundhedshjælper søges til Ringkøbing-Lem HjemmeplejeEr du allerede klar til at søge dette job, så send din ansøgning med det samme. Som social- og sundhedshjælper arbejder du tæt sammen .
    • SOSU-hjælper
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Lemvig

    Hvis du har lyst til at arbejde med ældre mennesker, så tør vi godt love dig, at det ikke bliver kedeligt.Der er mange forskellige opgaver, som skal løses – både af praktisk og omsorgsmæssig ka..
    • SOSU-hjælper
    • Lemvig
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Vestjylland

    Social- og sundhedshjælpere og sygeplejerske til Holmsland hjemmeplejeVi søger 2 social- og sundhedshjælpere fra 01.06.2024 til ren dagvagt. 28-34 timer i ugen efter ønske. Efter sommerferien kan d..
    • SOSU-hjælper
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Lemvig

    Har du lyst til at arbejde med ældre mennesker – og brænder du for at give borgere med demens en positiv og indholdsrig hverdag? Er du kreativ og initiativrig?Er du sundhedsfaglig eller pædagog..
    • SOSU-hjælper
    • Lemvig
    Få mere info