Rekrutteringsfirma

Tilbudsberegner til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vil du arbejde med tilbudsberegninger på spændende projekter inden for stålkonstruktioner? Så kig nærmere på stillingen hos Richard Thomsen, hvor du bliver en del af et engageret hold med højt humør, faglig stolthed og stor intern opbakning!

Kendt aarhusiansk smedevirksomhed


Hos Richard Thomsen A/S kan medarbejderne hjælpe med hele spektret inden for stålkonstruktioner – og uanset opgavens størrelse investerer virksomheden altid en del af sin ånd og sine rødder, som bygger på håndværksmæssige traditioner og faglighed stolthed.

Den populære samarbejdspartner har fart på, og derfor hjælper vi lige nu med at finde endnu en tilbudsberegner til kontoret i Brabrand i Aarhus. Måske det er dig, vi er på udkig efter, hvis du har lysten og kompetencerne til at arbejde med:

  • Mængdeudtræk i Revit & IFC på fx stål- og altanprojekter
  • Tilbudsberegninger og kalkulationer i Excel
  • Påsætning af procestider
  • Indhenting af priser fra underleverandør f.eks. overfladebehandling og facadebeklædning
  • Koordinering af tegninger til tilbud og projekter

Tilbudsberegner med højt humør og høj faglighed


Du kommer med et stort kendskab til Revit / Inventor og har tidligere arbejdet med kalkulationsprogrammer og Excel. Derudover er du god til tal og har formentligt en baggrund som maskinmester, bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller lignende. Endnu vigtigere er det, at du enten har prøvet kræfter med en lignende stilling i stålbranchen, eller har gåpåmod og motivation til at arbejde dig ind i stillingen.

Som kollega er du en god samarbejdspartner med smittende højt humør. Du formår at føre dine projekter helt i mål, og dit arbejde er kendetegnet ved struktur og kvalitet i alle led af processen. Du taler desuden både dansk og engelsk.

Kvalitet og faglig stolthed skabt gennem generationer


Faglig stolthed og god håndværksmæssig tradition er de to støttepiller, som kvaliteten af arbejdet hos Richard Thomsen A/S hviler på. Virksomheden har mere end 75 år bag sig, og når man handler med Richard Thomsen, køber man fortsat ind på de værdier, virksomheden i sin tid blev stiftet med udgangspunkt i.

Når det er sagt, så står virksomheden på ingen måde stille. Tværtimod lægges der stor vægt på nytænkning og kundetilpasning i ethvert samarbejde og i enhver løsning – og det gælder både med hensyn til arbejdsmetoder, produkter og produktionsudstyr.

Som den nye tilbudsberegner bliver du en del af en arbejdsplads, hvor kollegaerne bakker op om hinanden og vender hverdagen i en god og direkte tone – og hvor der er plads til alle uanset kulturel, sproglig eller religiøs baggrund.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brabrand

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Har du et stort personligt drive, og trives du med at betjene kunden over telefon og mail? Og vil du være en del af et succesfuldt team af kompetente interne og eksterne salgskonsulenter inden for .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Åbyhøj

    Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice? Så søger vi lige nu en kollega til vores team. Er du stærk kommunikativt – både mundtligt og skriftlig..
    • Sælger
    • Åbyhøj
    Få mere info