Kontorassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

I Cabi er vi i fuld gang med projekter, workshops og meget andet for at inspirere kunder og samarbejdspartnere til at rekruttere medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet. Derfor søger vi en struktureret kollega til vores supportteam med flair for IT. Det er vigtigt, at du drives af at se din indsats hjælpe kollegerne til at yde deres absolut bedste.

Om jobbet

Som kontorassistent vil du blive en del af vores stærke supportteam, hvor du vil være med til at supportere vores kolleger i forskellige sammenhænge. Du vil opleve, at din hverdag kan byde på rutineprægede opgaver ved computeren samt afveksling, da der også vil lande andre opgaver på dit bord såsom en telefonvagt i receptionen. Du vil blive en del af en organisation med masser af samarbejde, hvor der altid er hjælp at hente hos dine kolleger og din teamleder.

Dine ansvarsområder

Du vil i samarbejde med din teamleder have ansvar for at sikre, at Cabis ESDH-system fungerer optimalt og opfylder vores virksomheds behov og krav. Systemet er afgørende for Cabis daglige drift. Du vil forestå controlling af brugen af systemet og agere som kontaktperson. Som bindeleddet mellem kollegerne og systemet, vil din ekspertise spille en afgørende rolle i at sikre effektive arbejdsgange, som skaber værdi for kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Desuden vil du have en vigtig opgave med dataindtastning i vores regnskabsafdeling.

Dine arbejdsopgaver ifm. vedligeholdelse og udvikling af vores ESDH-system omfatter:

  • Kontrolfunktion med ansvar for, at data er placeret korrekt og er let tilgængelige for relevante medarbejdere
  • Undervisning af nye kolleger
  • Løbende vejledning
  • Opdatering af vejledninger og andet materiale
  • Dialog med systemudvikler og IT-support i forbindelse med systemudfordringer.

Øvrige opgaver

Support-teamet løser en række opgaver, som du i mindre omfang også vil bidrage til. Det kan indebære finpudsning og opsætning af PowerPoint-præsentationer, mindre korrekturopgaver og referater. Endelig vil du blive en del af vores telefon- og receptionspasningsteam og ind imellem bistå med praktiske opgaver i huset.

Succes i jobbet

For at opnå succes i denne stilling er det vigtigt, at du har en servicemindet og detaljeorienteret tilgang og motiveres af både rutineprægede og forskelligartede administrative opgaver. Det er samtidig vigtigt, at du er passioneret omkring at hjælpe dine kolleger, og at du har flair for IT og lyst til at sætte dig ind i Cabis systemer. Derudover vil det være gavnligt, at du er omhyggelig og følger dine opgaver til dørs med god kvalitet og sans for detaljer. Fleksibilitet og mod på at besvare telefonopkald er også relevante færdigheder i denne rolle.

Som ideel kandidat er du uddannet kontorassistent, har en tilsvarende kompetencegivende uddannelse inden for administration eller har opnået relevant erfaring på anden vis. Har du interesse for det danske sprog og har en god skriftlig og mundtlig formidlingsevne, vil dette også være en fordel.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en ambitiøs matrixorganisation, hvor alle bidrager til det fælles formål, og alle rækker ud og byder sig til, både fagligt og socialt. Cabi er kendt for høj grad af faglighed, og du får 33 dygtige og dedikerede kolleger. Cabi støtter op om kompetenceudvikling af medarbejderne og prioriterer at være en attraktiv og rummelig arbejdsplads med gode personaleforhold. Vi har et uhøjtideligt og hjælpsomt arbejdsfællesskab af kolleger med mange forskellige fagligheder.

Hos Cabi får du:

  • Job i et arbejdsområde, som har hele Danmarks fokus, og hvor du kan gøre en forskel
  • God mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Gode arbejdsforhold, herunder mulighed for hjemmearbejde i overensstemmelse med opgaveløsningen og arbejdsmiljøreglerne
  • En god kantineordning og frokostpause med løn.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 20-25 timer og med forventet start den 15. august.

Lønnen afhænger af dine kvalifikationer og fastsættes i henhold til overenskomst med staten.

Ansøgning
Hvis du vil søge jobbet, så klik på knappen “Søg stillingen”. Opslaget fjernes, når vi har det rigtige kandidatfelt.

Samtaler

Vi forventer at holde 1. samtalerunde i uge 23 og 2. samtalerunde i uge 24, hvor du vil skulle løse en praktisk opgave i forbindelse med anden samtale.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Anne Friis Johansen på tlf. 2092 4896 på hverdage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Viby J

    Er du en passioneret mødebooker-profil med stærke evner inden for salg og leadgenerering? Har du erfaring med B2B-salg og ønsker at være en afgørende spiller i vores strategiske forretningsområde i..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Åbyhøj

    Ahlsell er for alle dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder i industrien og byggeriet. Som kundernes faglige allierede tager vi ansvar for at hjælpe vores kunder i e..
    • Administrativ medarbejder
    • Åbyhøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 5
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7
26. marts 2024 7
25. marts 2024 8
24. marts 2024 8
23. marts 2024 8
22. marts 2024 8
21. marts 2024 7
20. marts 2024 7