Post doc i data og datascience indenfor forskning hos Steno Diabetes Center Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vil du være med til at understøtte diabetesforskning på højeste internationale niveau? Trives du med mange forskellige opgaver og motiveres du af høj faglighed? Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet
Som post doc og datascientist indenfor forskning hos Steno Diabetes Center Nordjylland bliver du ansvarlig for selv at drive forskningsprojekter samt at understøtte de mange forskellige forskningsprojekter ved at klargøre nationale data fra Danmarks Statistik og regionale data fra den Nordjyske Diabetes Dataplatform til vores forskere. Hertil kommer arbejde med at opbygge en fælles datainfrastruktur mellem Steno centrene, der indbefatter kliniske data (RedCap), genetiske data og data fra biobanker.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med forskere, forskningssekretær, kvalitetskoordinator og registreringsansvarlig hos Steno Diabetes Center Nordjylland.

Forudsætning
Indleveret eller forsvaret PhD med fokus på big data. Kandidater med erfaring med programmering i SAS, R, Python eller lignende gerne i registerdata vil blive foretrukket. Erfaring i data fra Landspatientregistret (ICD10) og andre datakilder er en fordel.

Vi tilbyder
Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling med udløbsdato den 31.07.27 med mulighed for forlængelse. Løn iht. Anciennitet og overenskomst.

Om Steno Diabetes Center Nordjylland
Steno Diabetes Center Nordjylland blev etableret 1. januar 2018 på baggrund af en bevilling fra Novo Nordisk Fonden. Vi er en del af et nationalt netværk af diabetescentre i regionerne, der sammen skal arbejde for at løfte diabetesindsatsen til et internationalt niveau og gøre en betydelig positiv forskel for alle borgere med diabetes. Steno Diabetes Center Nordjylland er etableret som et selvstændigt center med en bestyrelse, egen ledelse og eget budget. Centret er organisatorisk og fysisk forankret ved Aalborg Universitetshospital. Vi bor på Søndre Skovvej 3E i nærheden af klinikkerne i Medicinerhuset, men flytter til nye lokaler i Aalborg Øst i forbindelse med det nye Aalborg Universitetshospital. Læs mere

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Aalborg
  • Fredag den 02. juni 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseThe appointment as Associate Professor will be a fixed full-time position, which will include both research and teaching activities.The position will primarily be attached to the sect..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseThe construction industry faces numerous documented challenges related to improper waste disposal, including issues such as illegal dumping, litter pollution, and incorrect sorting. A..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseA Postdoc position is available to explore the possibility to synthesize and stabilize channel-type cyclodextrin crystals. Channel-type cyclodextrin crystals display superior properti..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseAalborg University contributes to the knowledge building of the global society as well as the development of prosperity, welfare and culture of Danish society. This is accomplished th..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. april 2024 52
18. april 2024 51
17. april 2024 53
16. april 2024 52
15. april 2024 45
14. april 2024 45
13. april 2024 41
12. april 2024 45
11. april 2024 42
10. april 2024 46
9. april 2024 46
8. april 2024 46
7. april 2024 45
6. april 2024 47
5. april 2024 53
4. april 2024 43
3. april 2024 42
2. april 2024 43
1. april 2024 36
31. marts 2024 45
30. marts 2024 39
29. marts 2024 36
28. marts 2024 48
27. marts 2024 52
26. marts 2024 57
25. marts 2024 54
24. marts 2024 53
23. marts 2024 52
22. marts 2024 59
21. marts 2024 72
20. marts 2024 66

Værd at vide når du søger job som forsker i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!