Projektchef til vand- og afløbsprojekter i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

-- Ansøgningsfrist: 13-08-2023 - København

Projektchef til vand- og afløbsprojekter i NCC


Kunne du tænke dig at være projektleder i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet? Og har du lyst til at tage ansvar for produktionen på spændende vand- og afløbsprojekter?

I NCC bliver du en del af en organisation, hvor fællesskab og humor er en vigtig faktor, og hvor ”fun at work” er noget vi praktiserer.

Faglig og personlig udvikling i et stærkt team
Hos NCC er vi i stand til at håndtere komplekse projekter af en størrelse, hvor det ikke er alle, der kan være med. Det giver dig muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt. Læs mere om vores projekter her.

Du bliver en del af Infrastruktur, Forsyning og Anlæg, der er en afdeling med mere end 50 funktionærer og ca. 180 timelønnede kolleger. Vi beskæftiger os med alle former for anlægsarbejder i Storkøbenhavn og øst for Storebælt. I team Vand & Afløb vil du møde 17 funktionærer, hvoraf 6 er projektchefer som dig. Der er således rig mulighed for sparring med dygtige kollegaer.

Du får i udgangspunktet ansvaret for egne projekter, men du refererer til en senior produktionschef, som står til rådighed med hjælp og sparring, og som tager din trivsel og udvikling seriøst.

“Vi er mange, som har været her i over 20 år. Selv har jeg været her i over 30 år. Det siger lidt om, hvor glade vi er for at være her” fortæller produktionsdirektør, Kim Petersen.

Du driver projekterne og holder fokus på produktionen
Som projektchef foregår din arbejdsdag ude på projekterne. Her sikrer du, at kvaliteten, arbejdsmiljøet og sikkerheden er i top. Med din faglige ekspertise træder du også gerne til og giver en hånd med det praktiske arbejde. Dine ansvarsområder inkluderer at:

  • sikre, at lovgivningen og NCC’s sikkerhedsstandarder overholdes på arbejdspladserne
  • være NCC-ambassadør over for kunden, kommunens ansvarlige og dine kolleger
  • bidrage til lean og optimeringsprocesser på vores projekter og i afdelingen
  • udføre grundig afrapportering til den øvrige ledelse.

Du har en solid teknisk baggrund og stærke projektlederevner
Vi ser gerne, at du har erfaring som projektchef eller projektleder fra anlægsbranchen.

Endvidere er du

  • formentlig uddannet kloakmester, konstruktør eller ingeniør
  • vant til at udarbejdet tids- og ressourceplaner samt afrapportering omkring økonomi
  • en person med et mindset, der siger ”sikkerhed før alt andet”
  • en ærlig, inddragende leder med gennemslagskraft til at skabe forandringer og få ting til at ske
  • optaget af at sikre et godt samarbejde og et velfungerende arbejdsmiljø i dit team

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionsdirektør Kim Petersen på tlf. 24 88 76 31 eller e-mail [email protected] eller senior projektchef Emil Annesen på tlf. 24 88 76 00 eller e-mail [email protected].

Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt.

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid, respekt og pionerånd. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vil du være med til at gøre Viegand Maagøe til den bedste arbejdsplads for vores dygtige medarbejdere? Har du godt kendskab til livscyklusvurderinger og bæredygtighed og god forretningssans? Så er .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Har du lyst til at sætte din viden og dine kompetencer i spil overfor kunder, som stiller høje krav til høj energieffektivitet, lavt CO2 aftryk og god økonomi? Så er det dig, vi leder efter! Viegan..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Ørestad

    Do you have experience in monitoring large construction projects and are you passionate about making your mark on exciting projects within both Metro and Light Rail, which will change and develop t..
    • Projektleder
    • Ørestad
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som projektleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer