Skoleleder til Strandskolen i Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Strandskolen ligger i den sydlige ende af Greve, og er en 3-sporet folkeskole, der er et aktivt tilvalg af forældrene i nærområdet. Skolen står solidt funderet i både værdier og faglighed, og er begunstiget af et personale med både erfaring og kapacitet.

Skolen er i gang med en omfattende renovering, fortsætter de næste par år.

Fundament og udvikling

På Strandskolen er både ledelse og personale fagligt velfunderet – det gælder såvel i hverdagen som i udviklingsarbejdet. Som ny leder skal du møde skolen med respekt for det eksisterende, samtidig med, at du leder efter potentialer for forandring. Du skal være med til at sikre langtidsholdbare indsatser på de områder, hvor ledelse, medarbejdere, forældre og børn finder det nødvendigt i forhold til kerneopgaven: børnenes læring, dannelse og trivsel.

Dialog, involvering, beslutninger

Skolen har et personale med en god anciennitet, og de er værd at trække på, når der skal træffes større beslutninger. Så i afsøgningen efter relevante forandringer, skal personalet inddrages relevant – ikke om alt og det hele, men om det, der handler om pædagogik, didaktik og udvikling af skolen.

Det er vigtigt for både personale, medledere og forældre, at du er tydelig i dine beslutninger, og hvad der motiverer beslutningerne. Der er behov for, at du er en dygtig kommunikator, både i tale og på skrift.

I dit ledelsesarbejde formår du at motivere medarbejdere og ledere, og få bragt deres forskellige kompetencer i spil, så al den gode viden, der er på skolen, hele tiden er aktiv.

Du skal stille dig i spidsen for at videreudvikle samarbejdet mellem skolens forskellige faggrupper og heri have et sikkert blik for, at det er summen af alle medarbejderes evner og kompetencer, der skaber den bedste skole.

Renoveringen

Skolen er i gang med en større renovering. Det er en proces, som er udfordrende, og som kræver både styring og ledelse. Du skal kunne lede både op og ned i systemet, og du skal kunne se dig selv i et tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Det anbefales, at du besøger skolen og får et indblik i renoveringen inden du søger stillingen.

Det personlige

Du er en leder, hvor dialog og relationsdannelse ligger som en del af dit dna. Du skal på en og samme gang have mod til at inddrage samtidig med, at du træffer beslutninger, som er faste og motiverede. Hvis der viser sig behov for at lave en beslutning om, så er du ikke bange for at melde det ud, og vise, at du er blevet klogere undervejs. Du har drive, gå på mod, højt engagement og leder med øje for kerneopgaven: børnenes læring, dannelse og trivsel.

Hvis du er naturligt tillidsvækkende, er et afbalanceret menneske med styr på dit etiske kompas, besidder et moderne og rummeligt børnesyn, er pragmatisk og med en kort vej til latter, så er du et godt match til skolen.

Administrativ ledelse

Du skal have erfaring med den driftsmæssige del af ledelsesopgaven. Strandskolen er veldrevet, der er styr på økonomien, og sådan skal det gerne fortsætte. Du skal ikke være en haj ned i den enkelte celle i et regneark, men du skal have styr på de store linjer i den administrative ledelse.

Din baggrund

Vi forventer at du er en erfaren leder fra folkeskolen, der har lyst til at være en aktiv del af skolens hverdag, og kan bidrage til at sikre et fagligt, pædagogisk og didaktisk stærkt miljø. Du har din lederuddannelse på plads, eller ønsker at gennemføre den på minimum diplomniveau.

Skolevæsenet i Greve

Strandskolen er sammen med de øvrige skoler i Greve Kommune optaget af i fællesskab at udvikle det samlede skolevæsen med respekt for den enkelte skoles særkende og skolelederens selvstændige ledelsesrum. I den kommende tid skal der arbejdes med at implementere en netop vedtaget Børne- og Ungepolitik.

Proces

Stillingen ønskes besat pr. 1.8. 2023, hvor den nuværende skoleleder går på velfortjent pension.

Ansættelsesudvalget er bredt sammensat af medarbejdere fra både undervisning og fritid, ledere og sekretær på skolen, forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer og en skolelederkollega. Centerchefen er formand for ansættelsesudvalget.

Der vil være to runder samtaler. 1. runde finder sted d. 14. juni om eftermiddagen/aftenen og 2. runde er d. 19. juni i dagtimerne.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte centerchef i Center for Dagtilbud og Skoler Klaus Øvre Bentsen, telefon 20 47 51 03. Ønsker du at besøge skolen skal du kontakte viceskoleleder Stine Agergaard Kristensen, telefon 51 67 75 02.

Løn og ansættelse sker efter gældende regler, og fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der er ansøgningsfrist d. 11 juni kl. 23.59.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity OpportunityWe are looking for a seasoned professional to work closely with senior leaders to align our people strategies with our business goals and objectives.As a key member..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Join Our Team as Head of Digital Marketing Data and Performance! Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through inno..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 6
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8
29. marts 2024 8
28. marts 2024 8
27. marts 2024 8
26. marts 2024 8
25. marts 2024 8
24. marts 2024 8
23. marts 2024 8