Integreret institution søger ny dagtilbudsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

I Greve Kommune ligger Troldebo - en dejlig integreret institution med en masse skønne børn Børnene er fordelt på tre vuggestuegrupper, tre børnehavegrupper - den ene stue med co-teaching, her er der 4 visiterede pladser.

Hvem er du

Du brænder for faglig ledelse og vil være med til at sætte retning for Troldebo, og have fokus på denfaglige udvikling samt personaleledelse. Du er fagligt velfunderet og du er god til at spotte børn i udsatte positioner, der kræver en tidlig indsats. Du har lyst til at være leder for et dagtilbud, hvor der er 4 visiterede pladser. Du vil være god til at se forskelligheden i medarbejdergruppen som en styrke, og du udviser tillid til deres kompetencer. Du kan arbejde selvstændigt, men værdsætter samtidig samarbejdet med de pædagogiske medarbejdere, kolleger og Enhedschef. Du er velfunderet i din ledelse, har en konstruktiv og generel positiv tilgang til dine omgivelser og møder børn, forældre, medarbejdere og øvrige ledelseskolleger med en grundlæggende tillid. Du er en tydelig leder der vil arbejde videre med at skabe én fælles kultur og pædagogisk retning for hele institutionen. Du har erfaring med tæt forældresamarbejde og tværfagligt samarbejde.

Om Troldebo

Vi er en alsidig medarbejdergruppe på 24 i forskellige aldre, køn og erfaringsgrundlag. I Troldebo har vi stor opmærksomhed på børnenes sproglige udvikling. I Troldebo har medarbejderne brug for en leder der er tæt på praksis, er lyttende og en god sparringspartner, og som vil være tilgængelig, når det brænder på. Vi har i øjeblikket fokus på opbygning og fastholdelse af strukturer og rutiner, sprogudvikling, samt tidlig indsats i et tværfagligt samarbejde med bl.a. PPR. Vi kvalificerer vores pædagogiske retning med fokus på sund kost, og arbejder med at udvikle vores læringsmiljø inde og ude.

I Greve Kommune er vi netop nu i gang med at omlægge ledelsesstrukturen på dagtilbudsområdet. Det betyder, at vi går fra at have distriktsinddeling med distriktsledelse, til at have selvstændige enheder med egen bestyrelse og eget MED-udvalg. Du vil indgå i en sparringsgruppe med 5 andre dagtilbudsledere. Pædagogiske ledere i Greve Kommune forventes at have lederuddannelsen eller ønske at gennemføre den på diplomniveau.

Proces

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2023.

Ansættelsesudvalget er sammensat af medarbejdere fra Troldebo, forældrerepræsentation, konstitueret leder og enhedschef for Dagtilbud som formand for ansættelsesudvalget.

Ansøgningsfrist er d. 11. juni 2023

Vi forventer at afholde 1. samtale d. 19. juni og 2. samtaler d. 22. juni

Vil du høre generelt om Greve Kommune og dagtilbudsområdet, kan du kontakte enhedschef for Dagtilbud Helle Bak, telefon 20 21 07 22.

Løn og ansættelse sker efter gældende regler, og fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Ejendomsstyring i Greve Kommune søger en projektleder til at indgå i teamet, der varetager vedligehold og udbygning af de kommunale ejendomme.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info