Underviser i ejendomshandel, Campus Hobro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Underviser (Adjunkt/Lektor) i ejendomshandel til Erhvervsakademi Dania i Hobro

Vil du gerne være med til at gøre en forskel for vores studerende, som er ved at finde deres karrierevej i livet? Kan du undervise i ejendomshandel samt andre merkantile fag og vejlede studerende i praksisnære projekter? Er du udviklingsorientret og har gode samarbejdsevner, når det gælder kollegaer og erhvervsliv? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega på Erhvervsakademi Dania i Hobro.

I din hverdag tager du sammen med underviserteamet udgangspunkt i de studerendes behov for læring og arbejder med at tilrettelægge forløb, der tager højde for den enkelte. Du vil hovedsageligt være tilknyttet finansøkonomuddannelsen, men kan også undervise i de nævnte fagområder på andre uddannelser.

Du skal gerne have kompetencer til at undervise inden for følgende områder:

· Ejendomshandel og -formidling

· Bolighandel (akademifag)

· Bygningslovgivning og -teknologi

· Evt. andre merkantile fag på KVU-niveau

I undervisningen er du imødekommende, kommunikerer klart og forstår at tage lederrollen på holdet, ligesom du coacher, vejleder og understøtter de studerendes læring. Du har også kontakt til erhvervslivet, så de studerende kommer til at arbejde med realistiske problemstillinger, og du understøtter virksomhedssamarbejdet. Ud over undervisning vil der være projektarbejde, studieture, vejledning, møder, planlægning og udvikling sammen med kollegaer.

Din faglige baggrund:

· Du har en relevant HD-, kandidat- eller bacheloruddannelse

· Du har gerne undervisningserfaring, men det er ikke et krav

· Du har gerne praktisk erfaring som ejendomsmægler og har et netværk fra erhvervslivet, som du kan anvende i din undervisning.

Din personlige profil:

· Du er opsøgende og initiativrig

· Du trives med udfordringer og holder dine deadlines

· Du er samarbejdende og deler din viden

· Du er positiv og har humor.

Vi tilbyder
En fuldtidsstilling på gennemsnitlig 37 timer med spændende og udfordrende opgaver, hvor vi vægter høj faglig kvalitet, praksis og udviklingsorientering.

Herunder:

  • varierende opgaver som placerer dig i et spændingsfelt mellem teori og praksis
  • et stærkt fagligt miljø inden for de kortere videregående uddannelser
  • en uhøjtidelig omgangsform og en høj grad af ansvarlighed og selvstændighed. Vi lægger vægt på tillid og frihed under ansvar.

Vilkår

Jobbet som underviser indeholder undervisning, opgaver i faglige fora og andre interne og eksterne samarbejdsfora samt forberedelse. En del af arbejdstiden er således bundet til bestemte tidspunkter, men du kan også selv planlægge en del af din arbejdstid. Arbejdstiden opgøres over et år, og arbejdsbelastningen varierer hen over året.

Job

Du har helst minimum en bachelor, kandidat eller HD2 og ansættes som adjunkt, hvis du ikke i forvejen er lektorbedømt på et erhvervsakademi eller ved en professionsbacheloruddannelse. En adjunktansættelse er en 4-årig uddannelsesstilling, hvor du skal arbejde med undervisning, udviklingsaktiviteter og internationale opgaver. Som afslutning på perioden skal du skrive en lektoranmodning, og når den er godkendt, ændres ansættelsen til en fastansættelse som lektor.

Ansættelse
Stillingen er med start den 1. juli 2023 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelsesområdet er Erhvervsakademi Dania med tjeneste på Campus Hobro på adressen Kirketoften 7, 9500 Hobro.

Erhvervsakademi Dania opfordrer alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. Du bedes lade alle relevante erfaringer fremgå af din ansøgning og CV, dog skal du undlade at oplyse fødselsdato, alder eller følsomme personoplysninger.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og den relevante faglige organisation. Det er i henhold til:

  • overenskomst for akademikere i staten eller
  • fællesoverenskomst mellem finansministeriet og LC/CO10 samt organisationsaftale for undervisere mellem finansministeriet og LC/CO10.

Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende statslige overenskomst. Endelig lønfastsættelse vil ske på baggrund af kompetenceniveau og kvalifikationer.

Læs mere om Erhvervsakademi Dania – Campus Hobro samt uddannelserne finansøkonom, finansøkonom online, logistikøkonom og handelsøkonom – internationalt indkøb på vores hjemmeside:

https://eadania.dk/her-ligger-vi/hobro/

Er du interesseret i stillingen, men har spørgsmål til indhold, rammer, ansættelsesvilkår mm. kan du kontakte campuschef Anders Peder Lysholm Hansen på [email protected] eller +45 61953548.

Ansøgningen sendes via linket https://eadania.dk/om-os/job/ledige-stillinger/ senest tirsdag d. 6. juni. Første samtalerunde afvikles mandag d. 12. juni og anden samtalerunde onsdag d. 21. juni.

Der vil blive anvendt personlighedstests i forbindelse med ansættelsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Hobro
  • Tirsdag den 06. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Nordjylland

    til erhvervsfiskeruddannelsen samt de arbejdsmarkedsuddannelser, der kobler sig til arbejde på havet. North Sea College har sat en ny kurs - og vi navigerer stik mod arbejdslivet på havet. Med sk..
    • Lærer
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Lærer i Aalborg

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Lærer
    • Aalborg
    Få mere info
  • Lærer i Nordjylland

    Vi søger en dygtig passioneret faglært chauffør og/eller lager/logistikuddannet til en stilling som underviser. Så hvis du har lyst til at formidle din viden, faglighed og glæde ved faget videre ti..
    • Lærer
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Aalborg

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Lærer
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0