Souschef til [xxxxx] Helsingør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jobbeskrivelse


Vil du være med til at gøre Q8 endnu stærkere?

”Du får et meget vigtigt samspil med forretningschefen, som du lærer rigtig meget af. Og jeg elsker at møde mange forskellige kunder hver dag og være den, der giver dem en lille pause i en travl hverdag.” - S ouschef, Mathilde

  • Vil du være med til at sætte retningen for stationen sammen med forretningschefen?

  • Vil du være en del af Q8-familien, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs af Danmark – både når det er svært, og når det går rigtig godt?

  • Men vigtigst af alt – er service en del af dit dna? Og vil du være med til at give vores kunder en god oplevelse med på vejen?


En muliggører for mennesker i bevægelse

Som souschef sætter du – i tæt samarbejde med forretningschefen – dagsordenen for hverdagen og sørger for, at I når butikkens mål. Størstedelen af tiden bruger du ude på gulvet blandt dine medarbejdere. Her fokuserer du på at være kulturbærer og rollemodel samt skabe den bedste oplevelse for de mange kunder, der hver dag besøger stationen.

Når der ikke er travlt på gulvet, tager du dig af forskellige administrative opgaver, ligesom du bestiller varer, udarbejder vagtplaner, bager brød og forbereder vores food-produktion samt rydder op på forpladsen og sørger for, at stationen er i den skønneste orden.

Et trygt og sikkert netværk

Lyder det af meget? Bare rolig: du får et tæt samarbejde med din forretningschef og hovedkontoret, når spørgsmålene melder sig. Her står alle afdelinger klar til at hjælpe dig. Og så får du oplæring fra dine kolleger, indtil du er klar til at stå på egne ben.

”Du har altid Q8-familien bag dig, og du får en rigtig god oplæring, hvor du aldrig er alene på en vagt til at starte med. Og så skal du ellers bare glæde dig til at få en masse nye venner og møde vores søde kunder.” – Souschef, Mathilde

Hvad tilbyder vi?
Denne stilling er en månedslønnet ansættelse på ca. 37 timer pr. uge. Her vil du indgå i en fast vagtplan, hvor din arbejdstid kan ligge i alle ugens dage.

OBS. For at søge denne stilling skal du være fyldt 18 år og du bedes fremvise en straffeattest ved ansættelsesstart.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Onsdag den 31. maj 2023