Souschef til [xxxxx] Himmerland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jobbeskrivelse


Q8 søger ny souschef til Q8 Himmerland

Som souschef sætter du – i tæt samarbejde med forretningschefen – dagsordenen for hverdagen og sørger for, at I når butikkens mål. Størstedelen af tiden bruger du ude på gulvet blandt dine medarbejdere. Her fokuserer du på at være kulturbærer og rollemodel samt skabe den bedste oplevelse for de mange kunder, der hver dag besøger stationen.

Når der ikke er travlt på gulvet, tager du dig af forskellige administrative opgaver, ligesom du bestiller varer, udarbejder vagtplaner, bager brød og forbereder vores food-produktion samt rydder op på forpladsen og sørger for, at stationen er i den skønneste orden.

Et trygt og sikkert netværk

Lyder det af meget? Bare rolig: du får et tæt samarbejde med din forretningschef og hovedkontoret, når spørgsmålene melder sig. Her står alle afdelinger klar til at hjælpe dig. Og så får du oplæring fra dine kolleger, indtil du er klar til at stå på egne ben.

Der er flere indgange til jobbet
Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling inden for detailhandlen og har erfaring med at lede og motivere medarbejdere.

Vigtigste er at:

  • det er naturligt for dig at gå forrest i forhold til dine kolleger og udvikle deres kompetencer, så de bliver endnu bedre til deres job.
  • du kan hjælpe med at lede og motivere personale
  • du brænder for salg og har en forretningsmæssig tankegang
  • du nyder at arbejde i et højt tempo
  • du tager ansvar for hvad arbejdsdagen har at byde på

Hvad tilbyder vi?
Denne stilling er en månedslønnet ansættelse på ca. 37 timer pr. uge. Her vil du indgå i en fast vagtplan, hvor din arbejdstid kan ligge i alle ugens dage.

Opstart: 1. september 2023.

Hvis du har lyst og mod på det, har du også mulighed for at tage vores 2 årige Leder-trainee uddannelse. Læs mere om uddannelsen længere nede i opslaget.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Onsdag den 31. maj 2023