Oversygeplejerske for Fælles ambulatorium for lunge-, gastromedicinske- og reumatologiske patienter på Slagelse Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Kunne du tænke dig at være leder, hvor fællesskab er nøglen, hvor vi er på forkant med teknologien, og hvor vi arbejder for at spille hinanden gode, fordi vi tror på at, “Sammen er vi bedst”?

Så er dette måske stillingen for dig.

Vi søger en oversygeplejerske der er visionær, udviklingsorienteret og som kan spille ind i samarbejde på tværs af afdelinger, sygehuse og sektorer.

Du trives med at være den, der faciliterer processer, hvor udvikling, sammenhæng, overblik, samarbejde og den bedste anvendelse af alle ressourcer er i højsædet.

Du er proaktiv, og har blik for hvor vi kan udvikle os for at gøre det endnu bedre, både for patienterne, medarbejderne og afdelingen.

Du har interesse for implementering af nye undersøgelses- og behandlingsmetoder, arbejdsgange og teknologier, således at vores patienter oplever den højeste behandlingskvalitet, og bedste forløb og overgange.

Du har samtidig ansvar for den daglige drift, aktivitet og økonomi i ambulatoriet, sammen med de ledende overlæger og den ledende lægesekretær.

Du får en koordinerende rolle i forhold til samarbejdet mellem læger, sygeplejersker og sekretærer i ambulatoriet inklusiv opgavefordeling og har en koordinerende rolle i forhold til rumudnyttelse i ambulatoriet. Du vil også få et tæt samarbejde med oversygeplejerskerne i sengeafsnittene ift. kombinationsstillinger.

Vi arbejder på tværs

Ledelsesgrundlaget for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse bygger på et tværfagligt samarbejde. Der er i dag i de tre specialeambulatorier et velfungerende og godt samarbejde i dagligdagen mellem de forskellige medarbejdergrupper, hvor faglighed vægter højt og patienten er i centrum.

Du skal være med til fortsat at skabe fællesskab og samarbejde på tværs af specialerne lungemedicin, gastroenterologi og reumatologi.

Det er vigtigt at du:

  • Har ledelsesmæssig erfaring, og meget gerne relevant lederuddannelse på diplom niveau eller interesse for at få det.
  • Eventuelt har klinisk erfaring fra lungemedicin, gastroenterologi eller reumatologi.
  • Brænder for det gode patientforløb med inddragelse af patient og pårørende.
  • Er en dygtig kommunikator, der møder andre med dialog og imødekommenhed.
  • Har overblik og sans for potentiale for udvikling hos såvel medarbejdere som faglige områder.
  • Er indstillet på at arbejde kontinuerligt med kvalitet- og forbedringsprocesser.
  • Har kompetencer inden for datadrevet ledelse og interesse for ny teknologi.
  • Kan og vil gå foran for at bevare det gode arbejdsmiljø, de gode patientforløb og ambulatoriets positive omdømme.

Fælles ambulatorium i Medicin 1 på Slagelse Sygehus

Lungeambulatoriet har undersøgelser og behandling af patienter med lungemedicinske sygdomme. Vi har regionsfunktion for interstitielle lungesygdomme. Derudover bronkoskoperes der 2 gange om ugen.

I Gastroenterologisk ambulatorium undersøges og behandles sygdomme i mave, tarm og lever. For eksempel mavesår, diarré, forstoppelse og betændelse i mave, tarm og lever. Der laves kapselendoskopier, samt UL- scanninger m.m. Herudover varetages opgaven omkring primær leverkræft.

I Reumatologisk ambulatorium undersøges og behandles patienter med forskellige gigtsygdomme. Vi modtager patienter til infusionsbehandling med biologisk medicin samt til kontrolbesøg, samtaler, medicinudlevering mv. Der er herudover en fysioterapeutbemandet rygklinik.

Der arbejder 16 sygeplejersker i ambulatoriet, og ambulatoriet varetager uddannelsesopgaven for 4. semester sygeplejerskestuderende.

Ambulatoriet har samlet godt 23.000 besøg pr. år.

Om Medicinsk Afdeling 1

Medicinsk Afdeling 1 består af følgende specialer:

  • Lungemedicin
  • Gastroenterologi
  • Reumatologi

Vi er en stor medicinsk afdeling, som i tæt samarbejde med Akutafdelingen har et stort indtag af akutte patienter fra sygehusets optageområde samt en stor ambulant funktion inden for alle specialerne. Det er denne ambulante funktion du vil blive leder for.

Afdelingen lægger stor vægt på høj faglig ekspertise, initiativ, lyst til tværfagligt samarbejde, uddannelse af kommende kolleger, loyalitet og vilje til at uddelegere ansvar. Endvidere vægtes evnen til fagligt og socialt at indgå i afdelingens ledelsesteam meget højt.

Nu ved vi, at du har lyst til at høre mere
Derfor venter vi spændt på, at du tager kontakt til chefsygeplejerske Anne Sofie Malmberg, så vi kan tage en snak om ovenstående, og vi viser gerne vores gode fysiske rammer frem. Hvis du kommer forbi giver vi gerne en kop kaffe, mens vi snakker sammen.

Ansøgningsfrist: 22. juni 2023

Ansættelsessamtaler forventes afholdt: 27. juni 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Torsdag den 22. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Dygtig sygeplejerske til blandede vagter søges til Afdeling for Ældresygdomme G1, Slagelse Sygehus Vil du være en del af en afdeling, hvor faglighed med gode uddannelsesmuligheder og indflydels..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
25. april 2024 11
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 17
21. april 2024 17
20. april 2024 18
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 19
16. april 2024 18
15. april 2024 19
14. april 2024 19
13. april 2024 20
12. april 2024 21
11. april 2024 22
10. april 2024 21
9. april 2024 20
8. april 2024 19
7. april 2024 20
6. april 2024 20
5. april 2024 17
4. april 2024 17
3. april 2024 18
2. april 2024 17
1. april 2024 17
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 17
27. marts 2024 17
26. marts 2024 16