Medarbejdere til Idrætsbørnehuset Hyldegården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Pædagogisk assistent, pædagogmedhjælper eller anderledes kvalificeret (pædagogisk profil) til Idrætsbørnehuset Hyldegården søges snarest.

Vi søger Pædagogiske assistenter, medhjælpere eller anderledes kvalificeret til vores dejlige idræts børnehus.

Det første du møder i Hyldegården, udover en masse dejlige børn, er vores store fællesrum. Fællesrummet ligger centralt placeret i midten af børnehuset og her vi oftest mødes til en masse sjove lege. Vi har forskellige redskaber og udstyr som kan bruges til grovmotorisk udfoldelse som sætter pulsen i vejret, eller vi kan rydde rummet så der er plads til aktiviteter som giver ro til både hoved og krop, og så bruges rummet også til fælleslege på tværs af børnegrupperne.

Der er i huset indskrevet ca. 90 børn i alderen 0-6 år. Hyldegården er organiseret i seks grupper, tre grupper med vuggestuebørn og tre grupper med børnehavebørn. Vi søger både til vores vuggestue og til børnehaven. Med en ansættelse i Hyldegården, er du ansat til hele huset, men vil være fast tilknyttet en gruppen. Det vil sige at du arbejder tættest sammen med det andet personale i den gruppe du er tilknyttet, men du er også en del af et team i enten vuggestuen eller børnehaven. Sidst men ikke mindst er du en del af Hyldegården. Vi er optagede af at lære i fællesskab og at understøtte hinandens kompetencer – så vi sammen bliver de bedste for og med børnene. Det stiller krav til at du trives i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens og hvor du hver dag skal gøre dit ypperste for at sikre kvalitet for børnene i Hyldegården.

Uanset om det er i vuggestuen eller i børnehaven er den vittigste opgave som ansat i Hyldegården at skabe læringsmiljøer som sikre trivsel, udvikling, dannelse og læring hos alle børnene. Om det er i den helt nære relation til det lille vuggestuebarn eller om det er i det større fællesskab for børnehavebarnet, er det afgørende at du finder glæde i legen.

Idrætsbørnehuset Hyldegården er beliggende i Høje Gladsaxe, og rigtig mange af vores familier har en ikke-dansk baggrund. Det betyder at vi er beriget med mange forskellige sproglige og kulturelle baggrunde i børnehuset. Det stiller krav til at vi skal kunne rumme mange forskellige perspektiver og forståelser, og have en oprigtig interesse i mennesker som kan have et helt andet udgangspunkt end ens eget.
Om du har erfaring fra ligene arbejde eller ej, er ikke afgørende. Bare du vil være med til hver dag at sikre at børnene i Hyldegården får den bedste dag med plads til leg og læring.

Som ansat i Hyldegården forventer vi, at du


  • er glad, smilende og elsker at være sammen med børn
  • er stabil både i fremmøde og i kontakt med børnene
  • er optaget af betydningen af at kunne lege og møde børnene i forskellige legeformer
  • forpligter dig til at arbejde med ”Den styrkede pædagogiske læreplan”
  • er villig til at forpligte dig på at arbejde og understøtte hverdagen som en del af et team
  • er indstillet på at arbejde med Gladsaxe Kommunes fælles faglige ramme (DAP)

Til gengæld kan vi tilbyde dig


  • tydelig ledelse, med sparring, feedback og tæt samarbejde omkring kerneopgaven
  • et kollegialt samarbejde, som er funderet i en konstruktiv feedbackkultur og fælles fokus på at lykkes
  • en organisering, der understøtter tid til pædagogisk refleksion og planlægning
  • et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen

Hvis du tænker at det kunne være noget for dig at blive en del af vores legende fællesskab så skriv en ansøgning til os, hvor du forholder dig til stillingsopslaget. Du er også meget velkommen til at kontakte os for en rundvisning.

Løn


Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål eller ønske om besøg, er du meget velkommen til at kontakte børnehusleder Sofie Warming, mail [email protected]/ telefon 39 69 04 95.

Ansøgningsfrist


Vi skal have modtaget din ansøgning senes 21. juni 2023.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende igennem hele perioden.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Fri kontakt
    Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Are you interested in planning and leading projects to develop innovative and sustainable solutions, where you would be communicating with vendors and suppliers across? Do you find fulfillment in l..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Dette job er for dig, som vil være del af et stort igangværende byggeprojekt, der er med til at forme danmarkshistorie. Vi har brug for dig, som samler vores administrative og praktiske tråde i en..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København N

    Du har nu muligheden for et alsidigt job, hvor du bidrager til den grønne omstilling. Som projektleder i Solar Industrial Solutions vil du være en del af projekter med mange samarbejdsflader både n..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som projektledere
25. april 2024 177
24. april 2024 178
23. april 2024 171
22. april 2024 171
21. april 2024 173
20. april 2024 176
19. april 2024 179
18. april 2024 171
17. april 2024 170
16. april 2024 170
15. april 2024 180
14. april 2024 182
13. april 2024 181
12. april 2024 184
11. april 2024 178
10. april 2024 167
9. april 2024 166
8. april 2024 166
7. april 2024 188
6. april 2024 194
5. april 2024 195
4. april 2024 187
3. april 2024 187
2. april 2024 193
1. april 2024 208
31. marts 2024 217
30. marts 2024 219
29. marts 2024 220
28. marts 2024 221
27. marts 2024 222
26. marts 2024 212