Faglig leder til Dagtilbuddene i Tommerup-området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Hos Dagtilbuddene i Tommerup-området søger vi en faglig leder og stedfortræder.

Vi søger en faglig leder, der vil være rammesættende for det daglige pædagogiske arbejde og medvirke til at etablere udviklende læringsmiljøer for vores børn i samarbejde med medarbejderne.

Stillingen er på fuldtid og med forventet tiltrædelse pr. 1. januar 2024.

Hvem er vi


Dagtilbuddene i Tommerup-området dækker hele aldersgruppen fra 0-6 år og består af fire enheder; Dagplejen, Børnehuset Himmelrummet, Vuggestuen Himmelrummet og den integrerede institution Overmarksgården. Vi er tilsammen ca. 55 fastansatte medarbejdere

Fælles for enhederne er, at vi tager udgangspunkt i vores værdier, som er Tryghed & Tillid, Nærvær & Omsorg, Mod & Nysgerrighed samt Glæde & Fællesskab. Vi vægter samarbejdet højt og tror på, at en åben og tæt dialog er bærende for et godt forældresamarbejde.

Stillingen er som udgangspunkt i Overmarksgården og vil dække både vuggestue og børnehave.

Overmarksgården er et børnehus (0- 6 år) med masser af oplevelser, hvor udeliv og udepædagogik er det bærende element. Vi har dyr på gården, der indgår som en naturlig del af vores pædagogiske hverdag. Sammen med børnene oplever vi sammenhæng mellem årstiderne og gårdens daglige gøremål.

Vores profil er udeliv for børn, og naturen er vores overordnede ramme. Vi lever i og med naturen, og vores skønne udeområde på ca. 7 tønder land rummer dyrefolde, køkkenhave, orangeri, skov, bålpladser m.m. og understøtter vores pædagogiske arbejde.

Vi har til huse i en moderne institution, som sammen med vores gamle gård understøtter vores profil og pædagogiske værdier. Der er plads til 125 børnehavebørn og 36 vuggestuebørn, og vi er ca. 30 pædagogiske medarbejdere. Huset er indrettet, så vi arbejder i mindre teams, som både kan værne om det lille fællesskab og dyrke det store fællesskab.

Vores pædagogiske arbejde baserer sig på de styrkede læreplaner og den relationelle pædagogik i samspil med vores profil.

Vi har i vores område en pædagogisk vejleder ansat. Hun samarbejder både med personalet og med forældrene omkring barnet, og altid med udgangspunkt i barnets trivsel, udvikling og læring. Hun er med både i det forebyggende arbejde og når der er etableret et samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, det kan f.eks. være kompetenceteamet.

Hun arbejder tæt sammen med det pædagogiske personale, så vi sikrer, at der er gennemsigtighed og tydelighed i rollefordelingen, og at alle involverede rundt om barnet samarbejder om det samme. Derudover er ledelsen altid orienteret og er med til at rammesætte samarbejdet.

Om jobbet


Som faglig leder består din stilling både af ledelse, timer i den pædagogiske praksis og lettere administrative opgaver. Du er synlig og tilgængelig både for både personale, børn og forældre i hverdagen.

Du er en tydelig rollemodel og kan danne samhørighed omkring den pædagogiske praksis. Der er plads til at tænke nyt, lave prøvehandlinger og være åben for at justere og ændre undervejs.

Du kender medarbejderne og deres kompetencer og kan både understøtte den enkelte medarbejder og styrke hele teamets sammenhold. I et samspil formår I at skabe meningsgivende læringsmiljøer og stærke fællesskaber. Du giver sparring og sætter dig selv i spil i den pædagogiske praksis. Du skal være rammesættende for det daglige pædagogiske arbejde, og være med til at etablere udviklende læringsmiljøer for børnene i et respektfuldt samarbejde med medarbejderne.

Dit omdrejningspunkt vil være praksisnær ledelse med fokus på kerneopgaven, hvor du er synlig blandt børn, forældre og personale.

Du refererer til områdelederen, og bliver en del af et udviklingsorienteret lederteam, hvor gensidig respekt, høj faglighed og vidensdeling er kerneværdier. Ledelsen består af områdeleder, faglig leder i Børnehuset Himmelrummet og dig, som er fungerende stedfortræder.

Som faglig leder vil du i samarbejde med den øvrige ledelse være med til at videreudvikle den pædagogiske praksis og dagsordensætte Overmarksgårdens profil. Du vil også i ledelsesteamet være med i den faglige videreudvikling af hele området.

Jobbet indebærer mødeledelse og facilitering af både personalemøder, forældremøder/samtaler, møder med tværfaglige samarbejdspartnere og lignende.

I dit arbejde skal du loyalt sikre fælles mål, retning og indsatser for hele området – både internt og eksternt – i forhold til Assens Kommunes strategier og politikker.

Assens Kommunes ledelsesgrundlag vil være omdrejningspunktet for din ledelse, og vi forventer, at din ledelsesstil er åben og værdibaseret.

Hvem er du


Vi vægter, at du:

  • er uddannet pædagog, fagligt velfunderet og har erfaring fra 3-6 års området
  • har ledelseserfaring eller har mod på at få det
  • er værdibaseret i din ledelsesstil, der bygger på tillid og åbenhed
  • kan indgå i anerkendende, involverende og konstruktive samarbejder
  • er god til at samarbejde og begejstre
  • kan organisere og bevare overblik, både for dig selv og andre, også i pressede situationer
  • har gode kommunikative evner både mundtligt og på skrift
  • samarbejder loyalt både med den lokale og centrale ledelse i overensstemmelse med Assens Kommunes ledelsesgrundlag
  • er synlig og nærværende blandt familier, personale og ledelse, og kan indgå i anerkendende, involverende og konstruktivt samarbejde med dem

Vi tilbyder


Hos os får du:

  • et spændende og ansvarsfuldt job med mange forskellige opgaver
  • en personalegruppe, der har fokus på fællesskaber, nærvær og omsorg, naturligvis med faglighed og kerneopgaven i fokus
  • en stilling med varierende udfordringer og mulighed for udvikling af dine ledelseskompetencer
  • en organisation, der trives med at sige VI og ikke JEG
  • et ledelsesteam, som glæder sig til at byde dig velkommen
  • et dagtilbud med tæt forældresamarbejde og en engageret og aktiv bestyrelse
  • et lokalt udviklingsprojekt i samarbejde med UCL omkring relationskompetence
  • et kommunalt netværk for faglige ledere for 0-6 årige

Løn og ansættelsesforhold


Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere


Vi opfordrer til, at du kontakter områdeleder Lisbeth Wehner Rasmussen på tlf. 24 61 84 14 forud for ansøgningen. Vi vil gerne hilse på dig og vise vores afdelinger frem.

Der er ansøgningsfrist den 22. oktober 2023, og vi skal have din ansøgning elektronisk.

Første samtalerunde forventes afholdt torsdag den 9. november 2023.

Anden samtalerunde forventes afholdt tirsdag den 14. november 2023.

Flyt til Vestfyn


Tænker du på at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Svendborg

    Er du en person, der sætter en ære i at levere en fremragende service til gæster? Trives du i et ungdommeligt miljø og har du en passion for madlavning? Måske er det netop dig, vi leder efter til a..
    • Afdelingsleder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i vores nye REMA 1000 butik i Odense I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Fyn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
31. maj 2024 64
30. maj 2024 61
29. maj 2024 62
28. maj 2024 64
27. maj 2024 62
26. maj 2024 61
25. maj 2024 62
24. maj 2024 61
23. maj 2024 65
22. maj 2024 65
21. maj 2024 66
20. maj 2024 68
19. maj 2024 70
18. maj 2024 68
17. maj 2024 70
16. maj 2024 68
15. maj 2024 75
14. maj 2024 74
13. maj 2024 72
12. maj 2024 72
11. maj 2024 72
10. maj 2024 74
9. maj 2024 73
8. maj 2024 69
7. maj 2024 64
6. maj 2024 65
5. maj 2024 66
4. maj 2024 66
3. maj 2024 69
2. maj 2024 66
1. maj 2024 58