Uddannelsesleder til VIA Socialrådgiveruddannelsen, Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Er du en faglig engageret, motiverende og empatisk leder, der kan drive og udvikle Socialrådgiveruddannelsen i tæt samarbejde med medarbejdere og ledelseskolleger og tæt på de studerende? Så er du måske vores nye uddannelsesleder på VIA Socialrådgiveruddannelsen i Holstebro.

Vores nuværende uddannelsesleder går på pension, og derfor søger vi en ny uddannelsesleder for de mere end 300 studerende og 17 medarbejdere, der har deres daglige gang på Campus Holstebro.

Uddannelsen er en del af Social- og samfundsuddannelserne i VIA, der består af fem VIA-uddannelser; Socialrådgiveruddannelsen, Administrationsbacheloruddannelsen, Sundhedsadministrativ koordinator, Professionsbachelor i skat, Kristendom, kultur og kommunikation samt Diakoni og socialpædagogik der hører til på Diakonhøjskolen.

Du refererer til uddannelsesdekanen og kommer til at indgå i stærke kollegiale fællesskaber med de fem øvrige ledere fra Social- og samfundsuddannelserne, ledelsen på Campus Holstebro samt øvrige ledere på VIAs ca. 40 uddannelser.

Ledelses- og udviklingsopgaver
Som uddannelsesleder har du ansvar for at sikre den faglige kvalitet og den daglige planlægning og drift af uddannelsen, herunder at skabe sammenhæng mellem undervisning, forskning og professionens praksis. For at løse den opgave er det afgørende at have godt samarbejde og god dialog med studerende, medarbejdere, aftager- og praktikinstitutioner, interessenter og samarbejdspartnere lokalt, nationalt og internationalt. Der er især brug for tæt parløb med ledelsen af socialrådgiveruddannelsen i Aarhus med henblik på at sikre ensartet kvalitet og udvikling af uddannelsen.

Socialrådgiveruddannelsen i Holstebro vil fra sommeren 2024 udbyde uddannelsen som Særligt Tilrettelagt Forløb på 2½ år. Udviklingen er godt undervejs, og det bliver den nye uddannelsesleders ansvar at sikre, at det Særligt Tilrettelagte Forløb kommer godt i gang.

Du får

  • ansvar for den strategiske udvikling og styring af uddannelsen
  • det pædagogiske- og didaktiske ansvar for uddannelsen
  • ansvar for den daglige personaleledelse
  • ansvar for uddannelsens økonomi
  • dialog med studerende og socialfaglig praksis
  • ansvar for at udvikle det faglige miljø på uddannelsen

Ønsker og forventninger til ansøgere
Vi ønsker en uddannelsesleder, der kan engagere og understøtte et stærkt arbejdsfællesskab omkring uddannelsen, der kan sætte klare mål for opgaverne og samarbejdet, og som giver den enkelte medarbejder gode muligheder for at udvikle sig. Du er tydelig om ledelsesmæssige beslutninger og prioriteringer, og du formår at inspirere og skabe følgeskab blandt medarbejderne.

Vi forventer, at du har en videreuddannelse på kandidatniveau, solid erfaring med ledelse og viden indenfor forskning og udvikling. Vi lægger desuden vægt på, at du har

  • relevant ledelseserfaring og evt. lederuddannelse, herunder erfaring med personaleledelse, strategisk ledelse faglig ledelse samt økonomi- og ressourceledelse
  • erfaring med kvalitetsudvikling og kvalitetssikring
  • indgående kendskab til og erfaring med socialt arbejde og det socialfaglige praksis- og professionsfelt
  • pædagogisk og didaktisk indsigt og erfaring
  • stærke kommunikative og relationelle kompetencer
  • forståelse for og kendskab til uddannelseslandskabet i Vestjylland

Kort om Socialrådgiveruddannelsen i VIA
Socialrådgiveruddannelsen er en professionsbacheloruddannelse, der uddanner fagprofessionelle socialrådgivere til at varetage opgaver inden for socialrådgivning og socialt arbejde. Endvidere er der fokus på, at kommende socialrådgivere selvstændigt og på tværs af professioner og sektorer kan bidrage til forebyggelse og løsning af sociale problemer gennem socialfaglige indsatser.

Udover udbud i Holstebro er der et udbud af uddannelsen i Aarhus, der både udbyder uddannelsen på Campus C og online. I Aarhus er der ansat en uddannelsesleder samt to administrativ-didaktiske ledere for udbuddets ca. 45 medarbejdere. Du skal forvente et tæt samarbejde mellem de respektive udbud af uddannelsen, ligesom der på landsplan er et tæt samarbejde med de øvrige fem udbydere af Socialrådgiveruddannelsen.

Du kan læse mere om uddannelsen her: https://www.via.dk/uddannelser/socialraadgiver

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Hovedarbejdssted er VIA Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro. Da VIA er regionalt funderet, må der forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesdekan Lene Mosegaard Søbjerg på telefon 8755 1751 eller mail [email protected].

VIA tilbyder onboarding forløb og ledelseskurser for nye ledere, og du bliver en del af et veleletableret og velfungerende arbejds- og studiemiljø med engagerede medarbejdere og studerende.

Er du interesseret?
Søg stillingen gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist er onsdag den 25. oktober 2023 kl. 23.59.

Vi forventer at afholde første ansættelsessamtaler d. 30. oktober og anden samtale d. 6. november 2023. Begge samtaler foregår i Holstebro. Der gennemføres test mellem første og anden samtale.

Tiltrædelse den 1. januar 2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vestjylland

    Vil du være med til at sætte retning for hele kommunens HR- og kommunikationsindsats? Motiveres du af at kunne gøre en forskel for kommunens medarbejdere og borgere? Betyder det noget for dig at væ..
    • Afdelingsleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skjern

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Skjern
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 7
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6