Sektionschef til Lokale Systemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du stå i spidsen for opbygning af en helt ny servicefunktion målrettet den lokale forvaltning af systemer på Region Hovedstadens hospitaler og centre? Kan du skabe sammenhængende services og gode relationer til de direktioner, ledere og medarbejdere, der sidder med ansvar for et stort antal systemer, som spænder bredt i både kompleksitet og kritikalitet? Er du en motiverende, tillidsskabende og inddragende leder, som er optaget af at udvikle både medarbejdere, organisation og services? Så er stillingen som sektionschef for Lokale Systemer måske noget for dig!

I takt med en stigende kompleksitet i de digitale løsninger, et skærpet fokus på cybersikkerhed og øgede lovkrav stilles der stadig flere krav til forvaltningen af systemer i Region Hovedstaden. Særligt for de systemer, der forvaltes lokalt på regionens hospitaler og centre, kan det være en udfordring at håndtere de mange krav. Samtidig er det ofte vanskeligt for forvaltere og ejere af lokale systemer at finde vej til den nødvendige hjælp og rådgivning i regionens Center for It- og Medicoteknologi (CIMT).

Lokale Systemer er etableret for at sikre, at medarbejdere og ledere, der har ansvar for lokale systemer, har en entydig indgang til CIMT, hvor de kan de få hjælp til at håndtere de udfordringer, der opstår i forhold til den løbende drift og vedligehold af de lokale systemer. Lokale Systemer tilbyder blandt andet hjælp i forbindelse med driftsnedbrud, sikkerhedsopdateringer eller andre ændringer. Lokale Systemer kan også hjælpe med analyse og koordinering i forbindelse med de mere komplekse udfordringer, hvor der er behov for styret samarbejde på tværs af specialister både internt i CIMT og hos leverandøren. Sektionen håndterer herudover alle henvendelser vedrørende ønsker om on-boarding af nye lokale systemer.

Foruden services målrettet den løbende on-boarding, drift og vedligehold af regionens lokale systemer skal den nye servicefunktion også sikre, at der etableres et samlet overblik over de lokale systemer – herunder et overblik over, hvilke organisatoriske enheder, der har ansvaret for hvilke systemer, hvem der er ejer af de enkelte lokale systemer, hvem der varetager den daglige forvaltning osv. Det samlede overblik skal løbende rapporteres og formidles til blandt andre regionens hospitaler og centre.

Servicefunktionen skal også sikre, at der udvikles relevante vejledningsmaterialer til direktioner, ledere og medarbejdere med ansvar for lokale systemer. Herudover skal den nye servicefunktion facilitere den regionale dialog om rammer og perspektiver for de lokale systemer og etablere relevante netværk (eks. et netværk for lokalforvaltere).

Ansvarsområder
Du kommer til at stå i spidsen for etablering og udvikling af en helt ny sektion og et helt nyt serviceområde. Det er afgørende, at sektionen udvikles i et tæt samarbejde med regionens hospitaler og centre, og du skal derfor kunne varetage dialog og formidling på alle ledelsesniveauer. I denne forbindelse er det vigtigt, at du kan strukturere og konceptualisere de services, sektionen leverer nu, og samtidig sikre, at der hele tiden er mål og retning for sektionens udvikling de kommende år.

Du vil få personaleansvar for 4 dygtige og engagerede medarbejdere, som har været med siden servicefunktionens etablering i oktober 2022. Herudover skal du rekruttere ca. nye 6 medarbejdere.

Du bliver en del af enhedsledelsen i enhed for Informationssikkerhed og Lokale Systemer. Enheden er en nyoprettet enhed, der foruden Lokale Systemer indeholder regionens Sektion for Informationssikkerhed, herunder GDPR og MDR.

Du bliver også en del af ledergruppen i CIMT, hvor du vil møde et stærkt netværk af super engagerede lederkollegaer, som løfter en bred vifte af opgaver indenfor offentlig digitalisering. CIMT er i fuld gang med en agil transformation, og sammen med dine lederkollegaer vil du spille vigtigt rolle i den agile transformation.

Din profil og kvalifikationer
Du er meget struktureret og kan holde overblik over en kompleks portefølje af opgaver og udviklingsperspektiver. Du søger altid dialog og samarbejde, og du møder både medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere med tillid og respekt. Du har visioner. Du mener noget om det, du laver, og du tager ansvar for udviklingen af dit fagområde og for den organisation, du er en del af. Derfor har du altid både en kortsigtet og en langsigtet strategi for det område, du har ansvar for. Strategier, som er operationaliserbare og vel afstemte i forhold til organisationens aktuelle modenhed og udviklingspotentiale.

Du er en holdspiller, og med din personlighed brænder du igennem som én, der kan motivere og udvikle både medarbejdere, organisation og services. Du er åben, uformel og tillidsfuld i din ledelsesstil og kan identificere dig med vores fire værdier: tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen besættes på overenskomstvilkår i henhold til Danske Regioners ´Aftale for Chefer’. Dit arbejdssted vil være Borgervænget 5, 2100 København Ø.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 27. februar 2023. Hvis du er en struktureret, visionær holdspiller med en åben og tillidsfuld ledelsesstil, som kan motivere og udvikle medarbejdere, opfordrer vi dig til at sende din ansøgning, CV og uddannelsesbevis allerede nu, da vi holder samtaler løbende.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef og CISO, Anna Olga Aaskilde Laursen på telefon 5115 3419 eller mail [email protected].

Center for It og Medicoteknologi (CIMT)
CIMT er med cirka 1000 ansatte Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supportere og udvikler it, medicoteknisk udstyr og telefoni på tværs af Region Hovedstaden. Vi har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder og vi brænder for en vigtig sag: Hos os handler digitalisering om liv!

Du kan læse mere om Centrer for It og Medicoteknologi her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4