Visionær byplanlægger til Ejendomsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være med til udvikle helhedsplaner og sikre arbejdsmiljøet på Forsvarets etablissementer i en professionel statslig virksomhed?

Så søger vi lige nu medarbejdere med stærk planlægnings- og projektleder baggrund til udvikling af helhedsplaner samt håndtering af bygningsrelaterede arbejdsmiljøsager i Forsvaret ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) varetager bygherreansvaret og driften af Forsvarsministeriets ejendomme og arealer i hele Danmark og i Grønland.

I Planlægningsafdelingen er der 40+ kolleger fordelt på civile og militære medarbejdere der i fællesskab udvikler og planlægger alle byggeprojekter i det danske forsvar.

Vi er blandt andet i gang med at implementere porteføljestyring, en ny projektmodel for bygge- og anlægsområdet samt udarbejde et nyt koncept for helhedsplaner. Det giver dig en unik mulighed for at præge de fremadrettede arbejdsgange og processer.

Dagligdagen i temaet er præget af et højt aktivitetsniveau – opgaverne er udfordrende, arbejdsklimaet sjovt og uformelt, og kollegaerne er engagerede. Vi har frihed under ansvar, plads til forskelligheder og en åbenhed for bidrag med ny initiativer.

Om stillingen

Du agerer i spændingsfeltet mellem den politiske og faglige ledelse, eksterne myndigheder og interesseorganisationer samt eksterne rådgivere, da du ofte deltager i drøftelser og forhandlinger om byggefaglige og planmæssige emner. Fokus i teamet er på at udarbejde visionær helhedsplaner for Forsvarets etablissementer.

Dine opgaver vil være at:
• Omsætte operative behov til konkrete helhedsplaner.
• Gennemførelse af etablissementsmæssige kapacitetsanalyser.
• Vejlede og sagsbehandle indkomne bygningsrelaterede arbejdsmiljøsager.
• Lave opfølgning og status rapporteringer på igangværende projekter.
• Projektmodning for nye kapaciteter.

Du har årligt ca. 40 dages rejseaktivitet inden for landets grænser, og i mindre grad til udlandet.

Du er en del af et uformelt arbejdsmiljø med en god stemning og teamwork, hvor vi spiller hinanden gode. Du har en arbejdsdag med mulighed for stor fleksibilitet, herunder muligheder for hjemmearbejdsdage.

Om dig

Du er hurtig til at sætte dig ind i konkrete behov og finde løsninger. Du skal med din brede erfaring inden for planlægning og projektledelse have evne at omsætte operative ønsker til realiserbare helhedsplaner og konkrete løsningsforslag.

Du har en bred erfaring som planlægger og projektleder og gerne med en erfaring med lokalplan- eller byplanlægning samt arbejdsmiljøområdet. Du har en relevant faglig uddannelse som enten bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt, eller lignende og ønsker at bidrage aktivt til Forsvarets fremtidige udvikling.

Du er en stærk generalist på det tekniske og byggefaglige område, hvor du anvender din solide teoretiske og praktiske faglighed i opgaveløsningen. Du arbejder både selvstændigt og tværfagligt, så du sikrer, at alle relevante interessenter er involveret for at levere en succesfuld opgaveløsning.

Som person er du fleksibel, udadvendt samarbejdsorienteret, og du formulerer dig godt i både skrift og tale.

Det er afgørende, at du strukturerer og prioriterer indsatserne i en meget travl hverdag. Derudover har du en god forståelse for helheden - herunder de operative enheder som Ejendomsstyrelsen hver dag servicerer.

Det vigtigste er, at du har lysten og evnerne til at sætte dig ind i Forsvarets behov og de mange komplekse opgaver.

Du har et gyldigt førerbevis til kategori B.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er på 37 timer ugentlig inkl. frokostpause. Ansættelse hurtigst muligt.

Dit faste tjenestested vil være Hjørring Kaserne.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til HEM og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet og du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingerne er du velkommen til at kontakte en af følgende:
Chef for Projektplanlægningssektionen, Louise Lind på telefon 7281 3128 eller mobil 2364 04 85 eller på mail: [email protected].
Teamleder, Lars Mørk på telefon 7281 3264 eller mobil 3082 5959 eller på mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn - og ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfristen er onsdag, den 1. marts.
Ansættelsessamtalerne forventes at blive gennemført løbende.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link og vedhæfte ansøgning, C.V, samt uddannelsesbevis og autorisationsbevis. Vær opmærksom på at bilag kun kan tilføjes som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES)
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse varetager drift af Forsvarsministeriets ejendomme og arealer. Opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende af eksterne leverandører. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring samt partnerelementer på 28 etablissementer i hele Danmark. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har et samlet budget på ca. 2,5 mia. kr., vi har 2,4 mio. m2 bygninger i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 34.000 hektar og vi beskæftiger ca. 550 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Hjørring
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

  • Arkitekt i Aalborg

    I takt med, at Liftra ApS fortsætter sin spændende vækstrejse inden for produktion og udvikling af transport- og løfteudstyr til vindmøllebranchen, søger vi nu en skarp og løsningsorienteret Data A..
    • Arkitekt
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0