Indretningskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Er du dedikeret til kundernes drøm om nye køkken-, bad- og garderobeløsninger? Og er du klar til at bruge din erfaring fra køkkenbranchen eller fra anden relevant branche til at få disse bragt til live?

Vi søger en dygtig indretningskonsulent, som kan sælge individuelle indretningsløsninger til hjemmet og brænder for den personlige kontakt til kunderne.
Du befinder dig godt med at finde frem til kreative løsninger, som du formår at præsentere og sælge til kunden.

Personlighed med sans for salg og design.
Vi søger en udadvendt og kontaktskabende person. Du er flittig, struktureret og trives med personligt salg som gør, at kunden føler sig tryg og tilfreds i hele købsfasen. Derudover er du tillidsskabende og god til at lytte.
Du er vant til at bruge IT, såsom Outlook og office-pakken og har kendskab til tegnings- og indretningsprogrammet Winner eller lignende.
Du skal være ambitiøs, have et højt energiniveau, samt vedholdenhed til at sætte og nå mål i topklasse. Du trives med at møde mange forskellige typer af mennesker og har nemt ved at komme i dialog med andre.
Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling, meget gerne fra køkkenbranchen. Yderligere vil en håndværksmæssig baggrund være en fordel, men ikke et krav.

I overblik bliver dine opgaver at:

  • Forstå og oversætte dine kunders drømme til konkrete indretningsløsninger
  • Designe og indrette køkkener, bad og garderober i samarbejde med kunden
  • Være projektleder, der sikrer at salg og montage forløber glat og koordineret
  • Indgå i et team af glade og velfungerende kollegaer

Faglig og personlig udvikling
Vi prioriterer din faglige og personlige udvikling, og giver dig løbende uddannelse gennem deltagelse i kædens kursusprogrammer. Samtidig bliver du en del af et stærkt og erfarent team i Roskilde, hvor vi hjælper – og lærer af - hinanden.

Vi tilbyder en attraktiv løn, inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring. Du skal være i besiddelse af kørekort, samt selv stille bil til rådighed. Kilometerpenge afregnes efter statens takster.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt via kontaktoplysningerne, som er angivet til højre for annoncen.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så skynd dig at sende dit CV, billede samt relevante bilag via "Søg her" til højre for annoncen.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Roskilde

Lignende jobs

  • Arkitekt (praktik) i Roskilde

    Er du en passioneret og ambitiøs arkitektstuderende, der søger en spændende praktikmulighed? Hos Blokk tilbyder vi en unik chance for at være en del af vores kreative og dynamiske team.Hos os f..
    • Arkitekt
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1