Skitsearkitekter søges til Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi har forrygende travlt og søger skitsearkitekter med ambitioner til vores hovedkontor i Roskilde

Hos eurodan-huse skræddersyr vi boligprojekter, så vores kunder får præcis det hus, de drømmer om.

Er du vores nye kollega?

Dit primære arbejde vil være skitsering af forslag til kundernes individuelle byggeri i samarbejde med byggerådgiverne. Du indgår i vores team af skitsearkitekter, der er placeret i Rødekro, Roskilde, Odense og Aarhus.
Du kommer til at prøve kræfter med et bredt udvalg af opgaver, i forbindelse med projektering af boligbyggeri - herunder større og mindre projekter i Revit.

Profil
Du er uddannet teknisk designer, teknisk assistent, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende og har erfaring i Revit. Din personlighed, og indstilling til tingene, er vigtig, for vi leder efter en person, der har både energi og lyst til at gøre en forskel.

Det er vigtigt, du er grundig i dit arbejde, og at du er kreativ og fleksibel. Vi lever af vores kunder, og derfor er det en selvfølge, at du vægter service højt, er kundeminded og har øje for detaljen.

Vi tilbyder
Et ansvarsfuldt og selvstændigt job blandt gode kollegaer i en velfungerende organisation. Du får også gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Hos eurodan-huse er der ikke langt fra beslutning til handling. Vi er kendetegnet ved en relativt flad organisation, derfor er det vigtigt, du har et åbent sind og en naturlig nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder, Dennis Reidar Andersen tlf. 76 23 65 69
Tiltrædelse efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Søg stillingen via "Søg stillingen" her på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Roskilde
  • Mandag den 22. april 2024

Lignende jobs

  • Arkitekt (praktik) i Roskilde

    Er du en passioneret og ambitiøs arkitektstuderende, der søger en spændende praktikmulighed? Hos Blokk tilbyder vi en unik chance for at være en del af vores kreative og dynamiske team.Hos os f..
    • Arkitekt
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1