Medarbejder med stort kørekort til 4-dages arbejdsuge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du samtidig teknisk interesseret, så har du muligheden for at blive en del af et team i et professionelt miljø.

Aarsleff Rørteknik er europæisk markedsledende inden for opgravningsfri rørfornyelse. Vi har siden 1978 udviklet unikke patenterede løsninger inden for strømpeforing, og på vores egen fabrik i Hasselager producerer vi over 1000 km strømpeforinger om året.

Til vores kørende anlæg søger vi timelønnede medarbejdere. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Viby J og vil indgå i et af vores teams, der udfører opgaver i Jylland og på Fyn.

Rørteknik er et af Aarsleff-koncernens tre forretningsområder, og du kan læse mere om Rørteknik på vores hjemmeside: http://www.aarsleff.dk/kompetencer/miljø/kloak.

Frihed under ansvar og selvstændige opgaver i teamet
Som vores kommende kollega bliver du en del af et fast team. Du får en spændende hverdag med forskelligartede udfordringer og opgaver. Din oplæring bliver struktureret, og vi sørger for, at du får viden om de nyeste teknikker inden for strømpeforing.

Vi løser opgaverne, når kloakkerne skal renoveres hurtigt og effektivt med så få gener for borgerne som muligt. Du får kendskab til de mange processer, lige fra den indledende TV-inspektion af kloakken til installation af ny foring i det eksisterende rør, åbning af stik til de tilsluttede ejendomme samt afsluttende TV-inspektion.

I jobbet får du:

  • en organisation, hvor omgangstonen er uformel
  • høj grad af frihed under ansvar
  • kolleger med høj faglighed og fokus på samarbejde.

Vi har stort fokus på arbejdsmiljøet og ønsker at være bedst i branchen. Du vil derfor også være med til at skabe et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

Er du vores nye kollega?
Det er afgørende, at du kan være med til at køre vores anlæg, hvorfor du skal have kørekort til lastvogn og påhængskøretøj (C&E).

Desuden forestiller vi os, at du

  • har hænderne skruet rigtigt på og er mekanisk eller teknisk interesseret
  • er interesseret i at lære nyt og generelt sætter kvalitet og sikkerhed højt i dit arbejde
  • samarbejder og kommunikerer godt med såvel kolleger som kunder og beboere
  • er fleksibel indstillet, når der er brug for det – lange arbejdsdage i en 4-dages uge samt overnatning ude, når projektet kræver det.

Det er ikke et krav, at du har en uddannelse. Det vigtigste er, at du har gåpåmod og er motiveret for at lære nyt. Men vi hører selvfølgelig også gerne fra dig, der har en håndværkeruddannelse, som fx mekaniker, murer, tømrer eller inden for VVS, og har lyst til at blive en del af Aarsleff.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte Christian Bro på tlf. 4044 2459 for at få yderligere oplysninger.

Ansøgningsfristen er den 10. juli 2023, men send din ansøgning snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette profil.

Klik på Søg stillingen for at sende din ansøgning.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6df24532)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Viby J
  • Mandag den 10. juli 2023

Lignende jobs

  • Blikkenslager i Århus

    Vi søger nye medarbejdere til kloakarbejde Er du uddannet kloakmester, rørlægger eller har kloak trin 1 og 2? Og har du lyst og mod på at prøve en af landets bedste arbejdspladser, der tilbyd..
    • Blikkenslager
    • Århus
    Få mere info
  • Blikkenslager i Brabrand

    Sådan kan rammerne bedst beskrives hos DAI i Brabrand. Her får du på din ene side Henrik Huus som fagchef med mere end 30 år i branchen og Kåre Tinning, som er klar på at udvikle dig i rollen som G..
    • Blikkenslager
    • Brabrand
    Få mere info
  • Blikkenslager i Risskov

    Søger du nye udfordringer, og vil du være vores nye kollega?Søger du nye udfordringer, og vil du være vores nye kollega?Vi får flere og flere opgaver i hus. Derfor søger vi VVS-montører til spj..
    • Blikkenslager
    • Risskov
    Få mere info
  • Blikkenslager i Risskov

    Vi har mange store projekter som starter op i og omkring Århus. Og vi søger derfor flere gode og dygtige kollegaer.Du bliver en del af et dygtigt team og får den bedste arbejdsplads hvor vore pro..
    • Blikkenslager
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1