BUTIKSCHEF/ NANNA XL FREDERIKSSUND

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Er du vores nye sælger/leder?

Da vores butikschef er på barsel og søger vi dig der sammen med teamet, vil tage sig godt af vores skønne plussize forretning beliggende i Sillebroen Shoppingcenter. Stillingen er et langt vikariat.

Du skal være stratetisk, innovativ & en god leder. For at komme i betragtning til stillingen, er det vigtigt at du har evnen til at se muligheder og samtidig være i stand til at igangsætte tiltag, som sikrer at disse tiltag eksekveres og målene i butikken bliver nået.

Du er naturligvis en god sælger og forstår både at sikre en god, imødekommende stemning og samtidig sikre, at dit personale er motiveret til at nå jeres salgsmål. Du skal glæde dig til at se det nye tøj og ikke kunne vente på at hoppe i det selv.

Dine opgaver vil være en bred palette af personaleledelse, salg, markedsføring på SoMe m.m. Desuden skal du sikre at butikken altid fremstår præsentabel og salgsklar. Vi har brug for en butikschef der har begge ben på jorden og har erfaring i at lede en forretning i alle dens facetter.

Vi vælger at se vores personale i øjenhøjde og har en meget flad organisation. Der er en god sparring mellem ledelse og personale og vi anser det som en høj prioritet, at sikre en god stemning på arbejdspladsen samtidig med at der bliver arbejdet på at basketsize og omsætningsmål bliver nået.

NANNA XL består af 11 fysiske butikker samt en webshop. Dine fremtidige ca. 80 kollegaer arbejder rundt i landet i vores andre afdelinger og på hovedkontoret finder du vores marketing afdeling, lager, webshop, design/indkøb, bogholderi samt ledelse.

Vi tilbyder en spændende stilling samt bonus, pension, fritvalgskonto, sygeforsikring, favorabel tøjkøbsordning og ikke mindst ansættelse i en veletableret, velorganiseret og dansk privatejet virksomhed.

Tiltrædelse 1.3. eller efter aftale

Keywords: Teamplayer, SoMe, salgstalent, ledelse, ekstrovert, modeinteresseret, målrettet, innovativ, højt humør, god energi

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Frederikssund
  • Mandag den 06. februar 2023

Lignende jobs

  • Butikschef i Hørsholm

    Fri kontakt
    Store Manager CHANGE Lingerie - Hørsholm. Vi søger en talentfuld Store Manager til CHANGE's butik i Hørsholm Midtpunkt.
    • Butikschef
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Butikschef i Nærum

    Er du en motiverende og resultatskabende leder? Bliv en del af et stærkt brand og en succesfuld kæde, der er i rivende udvikling. Lige nu mangler vi dig til vores butik i NærumSom Store Manager..
    • Butikschef
    • Nærum
    Få mere info
  • Butikschef i Birkerød

    Er du en erfaren og inspirerende personaleleder? Har du sans for detaljen, og er du god til at sætte struktur på arbejdsdagen? Så bliv butikschef i [xxxxx] i Birkerød.Få et indblik i arb..
    • Butikschef
    • Birkerød
    Få mere info
  • Butikschef i Ølstykke

    -med reference til Distriktschefen Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst Harald Nyborg A/S Valdemarsvej 7 DK-3650 Ølstykke Virksomheden Harald Nyborg A..
    • Butikschef
    • Ølstykke
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef over tid

Dato Alle jobs som butikschef
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1