Bygnings- og servicechef med blik for bygningsdrift og bæredygtige løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Smukke og velfungerende fysiske rammer er en væsentlig del af brugeroplevelsen for Det Kongelige Biblioteks brugere og samarbejdspartnere. Vi søger en ny Bygnings- og servicechef til at sætte den strategiske og ledelsesmæssige ramme for udvikling af bygningsdrift, bæredygtighed og facility management på en af landets store kultur- og vidensformidlingsinstitutioner. Du får ansvaret for ikke mindre end ca. 120.000 m² i Det Kgl. Biblioteks egne 14 bygninger. Her skal du forene teknik og funktionalitet med klimastrategi og sikre løsninger, der er tænkt hele vejen rundt.

Hovedopgaven
Som ny Bygnings- og servicechef kommer du til at varetage Det Kgl. Biblioteks samlede bygnings- og servicedrift. Du skal stå i spidsen for en afdeling bestående af 28 ansatte fordelt mellem Aarhus og København, heraf tre sektionsledere. Som Bygnings- og servicechef har du ansvaret for at skabe sammenhæng i afdelingen på tværs af de geografiske lokationer, og for at sikre en effektiv og professionel drift af bygningsmassen og servicering af alle afdelinger på tværs af Det Kgl. Bibliotek.

Sammen med organisationen skal du igangsætte nye initiativer, der sikrer at Det Kgl. Bibliotek til enhver tid har den optimale bygningsmasse og bygningsservice. Centralt i dette arbejde står Det Kgl. Biblioteks tanker om bæredygtighed og klimastrategien, som du bliver overordnet ansvarlig for.

Som Bygnings- og servicechef skal du først og fremmest sikre den daglig ledelse, men du bliver også overordnet ansvarlig for en række spændende byggeprojekter på tværs af organisationen, hvor din opgave bliver at sikre processer og fremdrift ved ny-, om- og tilbygninger samt indretninger. Facility management, omfattende bl.a. logistik, affaldshåndtering, service og indkøb, er ligeledes en del af afdelingens ansvarsområder.

Som Bygnings- og servicechef bliver du endvidere ansvarlig for:

  • økonomi- og budget for afdelingen
  • understøttelse af en høj faglighed og den nødvendige kvalitet i opgaveløsning gennem sparring, og ved at sætte rammerne og evt. sikre nødvendig kompetenceudvikling.
  • i samarbejde med medarbejderne at sikre et attraktivt arbejdsmiljø med høj motivation og arbejdsglæde samt sikre medarbejdernes faglige og personlige udvikling.
  • effektiviseringsprocesser og udrulning af diverse byggeprojekter på tværs af organisationen
  • optimering af projekt- og opgavestyring
  • din afdelings indsats for at medvirke til at skabe et godt fysisk arbejdsmiljø for medarbejderne på hele Det Kgl. Bibliotek

Bygnings- og servicechefen refererer til Det Kgl. Biblioteks vicedirektør for Administration og er medlem af Administrationens ledelsesgruppe.

Kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du er uddannet inden for det byggetekniske eller samfundsvidenskabelige område.

Som Bygnings- og servicechef skal du være en dygtig og erfaren leder, som kan sætte retning og være den samlende figur i afdelingen. Opgaven kræver en leder, der besidder gennemslagskraft, samarbejdsevner og gode kommunikative evner, og som samtidig formår at skabe overblik, struktur og resultater.

Det er vigtigt, at du har både interesse og blik for bygningerne og deres indhold, hvad angår det funktionelle, det kulturelle og det æstetiske, da vores bygninger har mange besøgende, ligesom vores attraktive studiemiljøer har et væsentligt fokus.

Vi ønsker os, at du:

  • har en stærk og tydelig lederprofil, at du kan sætte retning og samtidig har en anerkendende og nærværende tilgang til ledelse
  • er en god kommunikator
  • kan skabe resultater gennem andre ledere
  • har kendskab til ledelse i en politisk styret organisation
  • har erfaring fra lignende job
  • er rutineret i projektledelse af større tekniske projekter
  • har faglig indsigt i bygningsdrift, bygninger og teknisk infrastruktur
  • har kendskab til facility management, herunder indkøbs- og logistikområdet

Vi tilbyder
Der er tale om et utroligt spændende job med mange afvekslende arbejdsopgaver med store muligheder for at præge hverdagen og sætte retning. Det Kgl. Bibliotek er en innovativ arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Arbejdsstedet vil være på Diamant Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Pl. 1, 1221 København K i København, men du skal forvente en del rejseaktivitet til Aarhus.

Du ansættes i henhold til fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisation samt organisationsaftale mellem Skatteministeriet og relevant organisation med mulighed for forhandling af et personligt tillæg afhængig af kvalifikationer og erfaring.

Tiltrædelse ønskes 1. november 2023 eller snarest derefter.

Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til Hemmeligt, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Yderligere information

Stillingen kan kun søges elektronisk via linket ”søg stillingen”.

Vedlæg din ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger.

Ansøgningsfristen er den 10. september 2023. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 37 og 2. samtaler i uge 38. Der vil indgå personlighedsanalyse i forbindelse med 2. samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Steen Heilmann på mailadressen [email protected] eller på telefon 9132 4141 eller direktør Jan Thomsen, Ramsdal Executive på [email protected] eller 4040 7719.

Det Kgl. Bibliotek ønsker en mangfoldig medarbejderstab, der afspejler de forskellige befolkningsgrupper i det danske samfund. Det gælder både køn, alder, seksuel orientering, etnisk oprindelse, religion, politisk overbevisning og andre fysiske og personlige forhold. Derfor opfordres alle kvalificerede til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • København K
  • Søndag den 10. september 2023

Lignende jobs

  • Byggeleder i Frederiksberg

    Er du en erfaren byggeleder, der motiveres af at have et selvstændigt ansvar for egne byggeprojekter i en virksomhed, der i den grad sætter dagsordenen inden for nybyggeri og renovering? Og har du .
    • Byggeleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Byggeleder i København

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info
  • Byggeleder i København NV

    Efter sommerferien starter næste fase for en stor almen boligafdeling, når helhedsplanen for deres 284 lejligheder går i udførelse. Pålsson Arkitekter indgår i et stærkt totalrådgiverteam, der står..
    • Byggeleder
    • København NV
    Få mere info
  • Byggeleder i København

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0