IT Produktions Tekniker med erfaring inden for IT Infrastruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Trives du i en rolle med opgaver inden for IT Infrastruktur med fokus på produktion i fabrikker på både et strategisk og praktisk niveau?

Vil du være en del af et hold, der sætter agendaen for morgendagens infrastruktur? Vil du gerne gøre en forskel i samarbejdet med dine kollegaer og organisationens stakeholders?

Så har vi en spændende stilling som IT Produktions Tekniker i Flügger.

IT er essentielt for Flügger, og hele vores virksomhed er stærkt afhængige af en stabil drift. Vi søger derfor en IT Produktions Tekniker med erfaring inden for IT Infrastruktur.

Team, Time & Trust



Du vil blive en del af vores IT Infrastructure & Operations afdeling. Teamet består af otte personer, som i dag primært er fordelt på vores kontorer i Kolding (Danmark), Bollebygd (Sverige) og Gdansk (Polen), hvor vi har produktion og lager. Forventet primære arbejdssted er Kolding, men alt efter hvor du bor geografisk, så kan det ændres.

Du vil indgå i et stærkt kollegialt team på tværs af landegrænser. Samarbejde og vidensdeling prioriteres højt uagtet fysisk placering, og er en del af en stærk kollegial hverdag, hvor vi hjælper hinanden trods travlhed og mange deadlines, der skal nås. Du vil få en bred kontaktflade ud i virksomheden, der omfatter ca. 1.500 medarbejdere primært fordelt i Skandinavien og i Polen. Vi har fokus på høj kvalitet, tilgængelighed og hurtig respons i vores IT service.

Tag del i rejsen



Som led i en gennemgribende transformation af Flügger IT, er vi i gang med at implementere en ”Right” sourcing strategi, hvor vi outsourcer egnede services, mens andre insources. Der er derfor rig mulighed for at påvirke, hvordan morgendagens infrastruktur og services ser ud.

IT Infrastructure & Operations har en central rolle i IT og Flügger. Du får en central rolle i at bidrage til at påvirke hele organisationen. Du bliver således en vigtig nøgleperson, der løser en bred vifte af IT produktions opgaver - både på det overordnede strategiske og det mere praktiske niveau.

Vi understøtter alle forretningsenheder i Flügger og har særligt opgaver i relation til produktion. Du kommer til at planlægge, styre og håndtere software, hardware og processer på både mikro- og makroplan – både vores eksternt og internt tilgængelige systemer, servere, klienter, cloud og webapplikationer. Du kommer ligeledes til at arbejde med relevante IT infrastruktur opgaver, hvor der er bro imellem produktion og IT.

Du kommunikerer til alle niveauer af organisationen og med koncernens leverandører, eksempelvis ved nye tiltag eller hændelser.

Du vil referere til vores Group IT Infrastructure & Operations Manager. Der kan være ca. 10-20 rejsedage om året, da det er vigtigt for dig, at komme rundt i organisationen.

Din palette



Du har et bredt kendskab til, god forståelse og interesse for IT & Produktion. Mere specifikt har du stor erfaring med produktionssystemer, der relaterer til PLC, robotter, styring af varer, samt relevante support systemer, og du har kontrol-, risiko- og efterforskningsforståelse.

Du kender også til infrastruktur og datacenter drift. Du sørger for løbende at holde dig ajour med, hvad der rører sig på området. Dine sprogkundskaber er gode, og du formår at formulere dig klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Specifikt så kan der på produktions siden være opgaver på blandt andet Pronto, PLC og Axxos.
På infrastruktur siden benytter vi hovedsageligt Microsoft produkter både on prem og i skyen, men har også en Vmware baseret platform, hvorfor generel kompetence inden for backend, middleware samt cloud tjenester er vigtige.

Vi ser gerne, at du har erfaring fra andre produktionsjob og kender til IT infrastruktur, og at du har lyst til løbende at lære nyt og trives med forandring og variation. Du deler gerne ud af din store viden - men erkender også, når du selv har brug for at opsøge ny viden. Du er forretnings- og serviceorienteret og har en god teoretisk forståelse. Du arbejder struktureret og kan bevare overblikket – også i pressede situationer. Din indstilling til arbejdet er positiv, du har gåpåmod og er fleksibel. Derudover er det væsentligt, at du har stor gennemslagskraft.

Dine opgaver omhandler mundtlig og skriftlig vurdering både i forhold til projekter, løbende risikovurderinger og ad-hoc aktiviteter.

Du kommer bl.a. til at stå for:

• Support og vedligeholdes af Flügger Infrastruktur med fokus på produktionssytemer
• Analyse og design af produktionssystemer til integration med infrastruktur
• Rapportskrivning, udformning og formulering af processer og -politikker
• Kontrol gennemførelse og efterforskning ved sikkerhedsbrud eller -hændelser
• Koordinering af opgaver med eksterne leverandører, penetrationstests og opgaver i relation til revision, compliance mv.
• Deltagelse i tværorganisatoriske projekter i relation til IT Infrastruktur og produktion.
• Yde 2nd level support til vores fabrikker, varehuse, butikker og funktioner i relation til produktion.

Dine sekundære arbejdsopgaver bliver:
• Operations og vedligeholdelse af Flügger IT infrastruktur
• Bidrage til interne arbejdsprocesser
• Deltage i vagtordning - 24/7/365

Vi tilbyder



  • Et job med spændende og alsidige udfordringer og gode udviklingsmuligheder
  • En udpræget teamorienteret kultur, der sætter samarbejde og fleksibilitet i højsædet
  • En god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.
  • Diverse personalegoder som fx fri mobil, laptop, bredbånd samt attraktiv pensionsaftale inkl. sundhedsforsikring.

Securing the Legacy

Hos Flügger har vi meget at være stolte af: vores dybe rødder, vores respekt for malerfaget, vores faglige kompetence og gode produkter. Vi har en lang historie og meget at værne om i fremtiden, så Flügger også fremover vil stå stærkt på markedet. Som medarbejder i Flügger er vi alle en stor del af den rejse, vi er på.

Interesseret?

Send os din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag eller snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Infrastructure & Operations Manager, Henrik D. Mikkelsen på mobil 22 28 00 48.

Ansøgningsfrist: 31. januar 2023

Arbejdsplads: Kolding
Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Fastansættelse
Stilling: IT Production Technician

For mere information
Kontakt: Henrik Damgaard Mikkelsen
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 22280048

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger

Flügger Group er en international koncern med base i Norden. Flügger er børsnoteret og har en årlig omsætning på cirka 2.500 millioner kroner og 2.700 medarbejdere, hvoraf cirka 500 arbejder i Danmark. Hos Flügger udvikler, producerer, markedsfører og sælger vi maling, træbeskyttelse, tapet, malerværktøj og meget mere i professionel kvalitet, samtidig med at vi hjælper kunderne med at finde de bedste løsninger. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Kolding

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Kolding

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Bygningsarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kolding

    Produktionsmedarbejder søges til produktion af betonelementerTil vores fabrik i Kolding, hvor vi producerer vægge og facader til boliger, kontorer og andet byggeri, søger vi ansvarsfulde og en..
    • Bygningsarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Fredericia

    PostNord søger produktionsmedarbejder til Pakketerminal Taulov. Deltid på timelønBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget a..
    • Bygningsarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Nordborg

    [xxxxx] søger produktionsmedarbejdere hos Linak i Guderup.Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du starter som vikar i 12 uger med henblik på en fastansættelse.Du kan se frem til at .
    • Bygningsarbejder
    • Nordborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 10
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 9
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 11
11. april 2024 11
10. april 2024 10
9. april 2024 8
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7